6 πανοραμικές φωτογραφίες με το Android Photo Sphere

Οι πανοραμικές φωτογραφίες δεν είναι κάτι νέο στα smartphones όμως με την έκδοση Android 4.2 Jelly Bean η Google την τοποθετεί έντονα στο προσκήνιο και την τονίζει ανάμεσα στις άλλες λειτουργίες την νέας έκδοσης του λειτουργικού. Την ονομάζει Photo Sphere και παρακάτω μπορείτε να δείτε 6 από αυτές τραβηγμένες από τον Hugo Bara key developer του Android.

Απολαύστε και περιηγηθείτε στις φωτογραφίες Photo Sphere μέσα από το προσωπικό profile του Hugo Bara στο Google+ εδώ.

, 6 πανοραμικές φωτογραφίες με το Android Photo Sphere

, 6 πανοραμικές φωτογραφίες με το Android Photo Sphere

, 6 πανοραμικές φωτογραφίες με το Android Photo Sphere

, 6 πανοραμικές φωτογραφίες με το Android Photo Sphere

, 6 πανοραμικές φωτογραφίες με το Android Photo Sphere

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VasiliSIII

Αχ το έβαλα απο το xda-developers στο Galaxy με Jelly Bean και ειναι πολυ καλό πραγματικά!

theo

.νομιζω ότι τον 5 η 6 του 2012 Microsoft είχε βγάλει το αντίστοιχο photosynth..

kostas

Ναι και υπάρχει το photosynth της Microsoft και για τα wp αλλά και για ios. Πολύ καλή εφαρμογή!!!

kotsios

Μόλις το διάβασα πήρα το κινητό μου (Sony Ericsson Xperia Mini) και έβγαλα μια πανοραμική φώτο. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Μου αρέσει που το διαφημίζουν κιόλας.

Γιώργος

@kotsio

δεν είναι το ίδιο πράγμα, αν έχεις jelly bean ή αν δεις τις φωτογραφίες στο Google+ θα καταλάβεις τι εννοώ 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Jelly bean Android KitKat

Jelly Bean στο 60.8% των Android συσκευών ενώ η KitKat στο 8.5%

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που έδωσε η Google για τον Απρίλιο, η KitKat παρουσίασε σημαντική αύξηση κατά 3.2 μονάδες και αγγίζει πλέον το 8.5% της αγοράς ενώ τον προηγούμενο μήνα ήταν στο 5.3%. Αυτό όμως που παραμένει πρώτο είναι το Android Jelly Bean (Android 4.1, 4.2 και 4.3) με 60.8% στο σύνολο των συσκευών.

Smartphones Android Jelly bean Lenovo Lenovo Android Smartphones

Lenovo Golden Warrior S8, Οκταπύρηνο με τιμή 130 δολλάρια;

Ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του Lenovo Gold Fighter S8 στην Κίνα, νέες φωτογραφίες έκαναν την εμφάνιση τους σχετικά με μία νέα συσκευή που θα ονομάζεται Lenovo Golden Warrior S8. Σύμφωνα με τις φήμες, η συσκευή θα χρησιμοποιεί οκταπύρηνο επεξεργαστή από την MediaTek, με την τιμή της να αναμένεται στα 130 δολλάρια.

Software Android 4.4 KitKat Android Jelly bean Google

Android KitKat, Ανεβάζει το ποσοστό του στο 5.3%

Σύμφωνα με αναφορά της Google, το 5.3% των χρηστών Android έχει πλέον εγκατεστημένο το Android KitKat στην συσκευή του. Το ποσοστό ίσως δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, αξίζει όμως να σημειωθεί ότι διπλασιάστηκε σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, όπου βρισκόταν στο 2.5%.

Software Android Android Jelly bean

Jelly Bean, Βρίσκεται στο 45% των Androids

To Jelly Bean είναι η κυρίαρχη εκδοχή του Android αυτή τη στιγμή, αφήνοντας πίσω του το Ice Cream Sandwich και το Gingerbread και φτάνοντας κοντά στο να βρίσκεται εγκατεστημένο σχεδόν στις μισές συσκευές με λειτουργικό σύστημα της Google. Τα στοιχεία αυτά είναι τα επίσημα και προέρχονται απευθείας από την ίδια την Google.