Acer Liquid E3 και Acer Liquid Z4, Ανακοινώθηκαν επίσημα

Η Acer ανακοίνωσε δύο νέα μοντέλα για τη σειρά Liquid, το Acer Liquid E3 και το Acer Liquid Z4 λίγες ώρες πριν γίνει η επίσημη έναρξη του MWC, στην Βαρκελώνη της Ισπανίας. Το Liquid E3 βάση χαρακτηριστικών θα σταθεί αντίπαλός απέναντι στο Moto G ενώ το Z4 είναι μία entry-level συσκευή.

Το Acer Liquid E3 έχει οθόνη 4.7 ιντσών, ανάλυσης 720p (~312 ppi), τετραπύρηνο επεξεργαστή (μάλλον τoν MTK6589 της MediaTek) χρονισμένο στα 1.2 GHz, 1GB μνήμης RAM για multitasking. Για να αποθηκεύσετε τα αρχεία και τις εφαρμογές σας η Aceer ενσωμάτωσε 4 GB εσωτερικής μνήμης, που λογικά θα επεκτείνετε μέσω κάρτας microSD, ενώ φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το WiFi και το GPS. Τέλος υπάρχει ένα κουμπί, το Acer RAPID στο πίσω μέρος της συσκευής το οποίο μπορεί, να απαντήσει κλήσεις, να ξεκινήσει την κάμερα ή να ξεκλειδώσει το τηλέφωνό σας με ένα μόνο πάτημα.

Μπορεί η εσωτερική μνήμη να φαίνεται μικρή αλλά η Acer “προίκισε” το E3 στο φωτογραφικό τομέα, αφού έχει 13 Megapixel κάμερα στο πίσω μέρος με LED Flash και f/1.8, με την Acer να κάνει λόγο για εκπληκτικό χρόνο στο autofocus. Στην μπροστινή πλευρά υπάρχει κάμερα με ανάλυση 2 Megapixel για βίντεοκλησεις μαζί με LED Flash. Το κινητό θα τρέχει Android 4.2.2, υποσχέθηκε όμως η Acer να το αναβαθμίσει σε KitKat λίγο μετά την κυκλοφορία του.

Το Liquid E3 αναμένεται στις προθήκες τον καταστημάτων της Ευρώπης τον Απρίλιο στην τιμή των 199 ευρώ, μία άκρως επιθετική τιμολόγηση.

Το Acer Liquid Z4, όπως αναφέραμε και πιο πάνω πρόκειται για μία entry-level συσκευή. Έχει οθόνη 4 ιντσών, με ανάλυση που δεν αναφέρεται, αλλά μάλλον θα έχει WVGA (800×480 pixels ~233 ppi). Έχει διπύρηνο επεξεργαστή, χρονισμένο στα 1.3 GHz (πάλι εδώ πιστεύουμε πως πρόκειται για MediaTek και πιο συγκεκριμένα για τον Mediatek MTK6572 ελαφρώς υπερσυγχρονισμένο), δυστυχώς δεν αναφέρεται το μέγεθος της RAM αλλά υποψιαζόμαστε 512 MB. Στο φωτογραφικό τομέα έχουμε 5 Megapixel κεντρική κάμερα στο πίσω μέρος με f/2.4 και φυσικά δυνατότητα autofocus, ενώ υπάρχει και LED Flash. Τέλος οι εικόνες δείχνουν πως το Liquid Z4 ίσως έρθει και αυτό με το Acer RAPID κουμπί που αναφέραμε πιο πάνω για το Liquid E3.

Επιθετική τιμολόγηση και για το Liquid Z4 αφού αναμένεται στις προθήκες των καταστημάτων την ίδια περίοδο με το E3 και τιμή 99 ευρώ. Θα διατεθεί σε λευκό και μαύρο χρώμα.

Acer Liquid Ε3, Acer Liquid Z4, Acer Liquid E3 και Acer Liquid Z4, Ανακοινώθηκαν επίσημα

Acer Liquid Ε3, Acer Liquid Z4, Acer Liquid E3 και Acer Liquid Z4, Ανακοινώθηκαν επίσημα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

πολύ όμορφη η συσκευή αυτό το παραδέχομαι δεν είναι τπτ ιδιαίτερο σαν hardware (αν είχε 2 gb ram θα ήταν super)

πάντως 190 ευρώ τιμή κυκλοφορίας καλή είναι σε λίγο καιρό θα το έχει με το κιλό στα 150 140 ευρώ

το cpu είναι αρκετά καλό αν γίνει σωστή δουλειά στο soft (βλέπε huawei g700 MTK6589/2gb ram δεν μασάει πουθενά……. τρέχει σφαιρατο …… lag ουτε για αστειο)

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Για Ελλάδα, έχουμε καμιά πληροφορία?

Κώστας Βλαχάκης

Τα Acer δεν κυκλοφορουν επισημα στην Ελλαδα. Θα πρεπει να τα αναζητησεις απο καποιο ηλεκτρονικο καταστημα.

Basilis Papathanasiou

καλό!!

Costas

Συμπαθητικό, αν και θα προτιμούσα 1 καλύτερο επεξεργαστή, ας πούμε τον MTK6589Τ

Darth

@Ευάγγελος Παπαχρήστου amazon rules !!

Steve

*πρόκειται
*αναφέρεται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Hackers Acer

Η Acer επιβεβαιώνει ότι δέχτηκε μεγάλη επίθεση από hackers

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Acer, οι hackers κατάφεραν να αποσπάσουν τα στοιχεία εκατομμυρίων χρηστών των προϊόντων της.

Games Acer

Acer Predator Helios 300: Το Gaming laptop που κάνει τη διαφορά

Η Acer με το Predator Helios 300 έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να αποδείξει πως το gaming δεν είναι μόνο προνόμιο των κονσολών και των σταθερών υπολογιστών.

Computers Acer Apple Dell

Οι αποστολές των υπολογιστών μειώθηκαν σημαντικά εξαιτίας του κορονοϊού

Οι αποστολές των υπολογιστών σημείωσαν σημαντική μείωση το πρώτο τρίμηνο του 2020 εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Gear Acer CES 2020: Έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas

Acer Predator CG552X, X32, X38: Νέα 4K OLED και mini LED gaming monitors [CES 2020]

Την έκθεση CES 2020 επέλεξε η Acer για να παρουσιάσει τα νέα gaming monitors Predator. Το κορυφαίο μοντέλο είναι το 55 ιντσών Acer Predator CG552X.