Acer Liquid Gallant Solo, Προσιτό Android smartphone

Ανακοινώθηκε εντελώς επίσημα και θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα στην έκθεση IFA 2012 το Android smartphone Acer Liquid Gallant Solo με οθόνη αφής 4.3 ίντσες τεχνολογίας LCD με ανάλυση 960×540 pixels, μονοπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek χρονισμένο στο 1GHz και μνήμη RAM 1GB. Τρέχει Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich και το αδερφάκι του Liquid Gallant Duo με τα ίδια specs δέχεται και δύο κάρτες SIM.

Η τιμή του Acer Liquid Gallant Solo εκτιμάται ότι δεν θα ξεπερνάει τα 180-200 ευρώ.

Acer Liquid Gallant Solo
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich
Επεξεργαστής: MediaTek MT6575 1GHz μονοπύρηνος
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.3 ιντσών, LCD, 960×540 pixels
Κάμερα: 5 Megapixels με LED flash
Δεύτερη κάμερα: Όχι
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, WiFi Direct, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: 129×65.9×9.9 χλστ.
Βάρος: 145 γρ.

, Acer Liquid Gallant Solo, Προσιτό Android smartphone

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
supreme

καλο φαινεται αλλα μεχρι 200-300€ εφοσον εχει τα μεινεκτηματα του : μεγαλη οθονη με αναλυση QHD μικρη καμερα πισω ενω ανετα θα μπορουσε να ειχε μια οχταρα δεν εχει και μπροστινη!!,σχετικα μικρη μπαταρια και απ΄οτι φαινεται δεν θα παρει jelly bean!!

supreme

ασε που εχει και μονοπυρηνο επεξεργαστη το οποιο παιζει να ριξει την τιμη κατω απο 200€

chris

Ηδη ειναι σε προπαραγγελία στο expansys https://www.expansys.com.gr/acer-liquid-gallant-duo-white-234422/
Κρίνοντας απο το acer liquid mt που έχω ως δεύτερο και το είχα πάρει στα 125€ θα ειναι αρκετά καλο και αυτό.Η acer μου αρέσει γιατί έχει άριστη τιμολογιακή πολιτική.

keysmith

Πολύ καλή πρόταση για δίκαρτο android. Με απασχολεί η υποστήριξη του (service, updates) αλλα η τιμή για αυτά που λέει ότι δίνει σε σπρώχνει να ρισκάρεις.. Ας περιμένουμε όμως να δούμε το “επώνυμο” galaxy S Duos σε τι τιμή θα βγεί.. (250€ το υπολογίζω αλλα μπορεί και να είμαι τελείως λάθος)

kostaszx

Supreme, δε θεωρώ την οθόνη του άσχημη από τη στιγμή που μάλλον έχει ένα αποδεκτό ppi.
Επιπλέον, η κάμερα μπορεί να είναι 5άρα μα εάν έχει καλά οπτικά μέρη μπορεί να τραβάει καλύτερα από μια 8άρα με “χειρότερα” οπτικά μέρη. Όσο για την μπαταρία παρά τη χωρητικότητα της ( με βάση την οποία σωστά τη χαρακτήρισες ανεπαρκή ) , είναι σημαντικό και το πως τη χρησιμοποιεί η συσκευή. Αλλά αυτή είναι μόνο η άποψή μου, έτσι; Εξάλλου όλα είναι πολύ υποκειμενικά για να έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις.

supreme

@kostaszx περι οθονης μπορει να εχεις και δικιο, για την καμερα δεν ξερω αλλα θα προτιμουσα να ηταν λιγο μεγαλυτερη αλλα η μπαταρια πιστευω ειναι λιγακι μικρη εφοσον εχουμε συνηθισει σε 1700αρες και ανω, αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα, εμενα μου τη σπαει οτι η ACER η οποια ειναι μια μεγαλη και ισχυρη εταιρεια θα μπορουσε να φτιαξει μια πολυ καλυτερη μπαταρια πχ. 2000 miah και παραπανω ισως, επισης πιστευω πως θα επρεπε να φτιαξει και ενα τρομερο μοντελο με χαρακτηριστικα <> (τετραπυρηνο επεξεργαστη και τα λοιπα ) σε χαμηλη τιμη ετσι ωστε οχι μονο να πουλησει τρελα αλλα να σπασει λιγο τον παγο και να ριξει τον ανταγωνισμο μεταξυ των αλλων κορυφαιων smartphones!! (προσωπικη μου γνωμη!)

ΥΓ. αυτος ο μονοπυρηνος επεξεργαστης ποσο με χαλαει!!!

supreme

εκει που ειναι τα εισαγωγικα εχω γραψει της συγχρονης εποχης*

vasilis

ωραιο το κινητακι και πολυ καλη η τιμη του!

chris

@supreme
Το μοντέλο που θες υπάρχει αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη.Λεγεται acer cloud mobile και θα στοιχίζει 349€ https://www.expansys.com.gr/acer-cloudmobile-233266/
και από ότι διάβασα σε κάποια site θα έχει τον διπύρηνο quallcomm s4 που χτυπάει στα ίσια τους σημερινούς 4πύρηνους.
Eγώ το έχω στα υπόψηφια προς αγορά γιατι η τιμή του θεωρώ πως ειναι καλή και έχει και καλό design αλλά φοβάμαι ότι δε πρόκειται να ποτέ να κυκλοφορήσει ποτέ.Βλέπεις αυτό ειναι το μεγάλο πρόβλημα της acer.Ανακοινώνει αλλα δεν κυκλοφορεί.Θυμάμαι το acer iconia smart που ήταν ένα μεγάλο acer liquid mt και το expansys το είχε στα 249€.Aλλά συνεχώς μετέθεταν την ημερομηνία κυκλοφορίας του,ώσπου κάποια στιγμή το απέσυραν τελείως απο την σελίδα.

Ioannis Tasiou

Παιδιά γνωρίζουμε αν θα είναι dual active κινητό ή απλά dual standby όπως πχ το galaxy ace duos?

Mill

Εγω παντως πανω απο 150 ευρω για μονοπυρηνο δεν θα δινα απο δω και περα.

chris

H δεύτερη καρτα από ότι διαβασα σε ξένο φόρουμ ειναι μόνο για data.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Acer Android Smartphones Black Friday 2017 Kotsovolos

Black Friday 2017: XPERIA XZ1 τιμή 399 ευρώ

Επιθετικά ξεκίνησε απόψε το βράδυ το πανηγύρι που ονομάζεται Black Friday και αναμένεται να κορυφωθεί αυτή την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου. Γερμανός και Κωτσόβολος μόλις ανέβασαν ή μάλλον “χαντάκωσαν” την τιμή του Sony Xperia XZ1 στα 399 ευρώ από 699 ευρώ που ειναι η επίσημη λιανική τιμή. 399 ευρώ ειναι πολύ πιο κάτω και από το […]

Software Acer Android Smartphones Android Oreo Samsung

Η Samsung ετοιμάζει το Oreo update για το Galaxy S8

Ένα από τα μεγαλύτερα “αγκάθια” όσων αγοράζουν Android smartphones, από τρίτους κατασκευαστές και όχι από την ίδια την Google, είναι οι αναβαθμίσεις. Αφού δώσει η Google την επόμενη έκδοση του Android οι κατασκευαστές κάνουν τις δικές τους παραμετροποιήσεις πριν αναβαθμίσουν τα μοντέλα τους.

Smartphones Acer Android Smartphones Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Mi7: Εντυπωσιακό concept χωρίς bezels;

Δεν πρόλαβε καλά καλά να κυκλοφορήσει το Xiaomi Mi6 και ξεκίνησαν οι εικασίες για το πως θα είναι ο διάδοχός του. Ήδη κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο YouTube, το οποίο υποστηρίζει ότι αποτελεί concept του Xiaomi Mi7.

Internet Acer Android Smartphones Google Netflix

Το Netflix μπλοκάρει όσους έχουν root συσκευές

Η εφαρμογή του Netflix δεν είναι πλέον διαθέσιμη για κατέβασμα για τους χρήστες που έχουν Android συσκευές τις οποίες έχουν κάνει root ή έχουν ξεκλειδώσει το bootloader.