Acer Liquid S2, Ένα phablet με καταγραφή 4Κ video

Έρχονται σιγά-σιγά οι ειδήσεις από την IFA με την Acer να έχει την τιμητική της μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, καθώς τοAcer Liquid S που έκανε την εμφάνισή του, γίνεται το πρώτο υβρίδιο μεταξύ tablet και smartphone με την ικανότητα καταγραφής βίντεο σε ποιότητα 4K, με τη βοήθεια της κάμερας με φακό 13 Μegapixel.

Πρόκειται για ένα phablet με Android 4.2.2 Jelly Bean και οθόνη 6 ιντσών Full HD IPS με 368 ppi. Στο εσωτερικό του έχει επεξεργαστή Snapdragon 800 στο 2.2 GHz με 2GB RAM και μπαταρία 3300 mAh. Έχει μνήμη αποθήκευσης 16 GB, επεκτάσιμα μέχρι τα 128 GB με microSD. Οι διαστάσεις του είναι 166x86x8.99 χλστ. Η πίσω κάμερα έχει φακό ευρείας λήψης 28 χλστ. ενώ εμπρός έχει κάμερα 2 Megapixel για βίντεο λήψεις που φτάνουν σε ποιότητα το 1080p. Εκτός από τη διαμόρφωση λήψης 4K UHD, η κάμερά του επιτρέπει τη λήψη 60 frames per second, μαζί με τη δυνατότητα λήψης slow motion video.

Τουμπανάκι ε;

Acer Liquid S2, Acer Liquid S2, Ένα phablet με καταγραφή 4Κ video

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
j

Τουμπανο, αλλα το UHD video θελει και UHD οθονη και χωρις φλας… Γιατι δεν εβαλαν ηθελαν 4Κ video και ξεχασαν τα βασικα;;;;;;;;;; ;(

takis1994

Μωρε τουμμπανο ναι , αλλα ολα αυτα γινονται για εντυπωσιασμο KAI MONO .Σε κανενα απο εμας δεν θα φανει χρησιμο to 4k για τα επομενα 5-10 χρονια…

Ποιος εχει απο εμας uhd τηλεοραση; Που θα βλεπει τα video 4κ?
Χωρις φλας; Αυτο δειχνει το ποσο σοβαρα πηραν τα video capabilities εκει στην Acer…
Για να μην αναφερω το μεγεθος των αρχειων βιντεο ..με 4κ αναλυση…

Σημασια εχει να βελτιωσουν την καμερα , οχι σε megapixels , αλλα σε ποιοτητα φακου…Να βαλουν σταθεροποιητες εικονας, καποιο καινοτομο feature για την καμερα κτλ..
Χιλιες φορες να τραβαω 720p , με καλη , πραγματικα καλη ποιοτητα εικονας.

Εγω απο τη συκγκεκριμενη συσκευη κραταω την επεκταση μνημης μεχρι τα 128GB , την μεγαλη μπαταρια ,και τα 2 gb ram..Αυτα μαλιστα…

Gmis

@j , @takis1994 συμγωνω απολυτα και με τους δυο σας ! το μοντελο ειναι ωραιο , αυτο με το 4Κ βιντεο γινεται μονο και μονο για εντυπωσιασμο … οπως και το iPhone 5 ειναι μια ”μοδα” που θα περασει !!!!…..

mpampis

Αυτό το κινητό θα το δούμε στην Ελλάδα? Πριν 2 μήνες ανακοινώθηκε το acer liquid s1 με 350 euro αν δεν κάνω λάθος αλλά κατά εδώ δεν έχει φτάσει ακόμα.

SakisProHD

Χαχαχαχα.Δεν βάλανε φλας στην κάμερα,το 4K τους μάρανε.Τι να το κάνω κυρία Acer το 4K αφού δεν θα μπορώ να το δω ούτε στην τηλεόραση μου για 5 χρόνια τουλάχιστον.Ω ναι θα βγαίνω έξω και θα λέω “ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ 4Κ ΒΙΝΤΕΟ!!!” άσχετα που δεν θα έχει καμία οπτική διαφορά από το 1080p που έχω στην τηλεόραση και στο κινητό μου.Καλά πάμε,θα βγάλει και το Acer Liquid S3 σε κανά 2 χρόνια που η κανονική κάμερα θα τραβάει 8K βίντεο ή μπροστά κάμερα θα τραβάει 4K βίντεο και όλα αυτά θα τα βλέπουμε στην 7άρα οθόνη (τα τωρινά 7ιντσά τάμπλετ θα έχουν γίνει 10ιντσά) με ανάλυση 1080p.Τελικά χαριτωμένη εταιρία η Acer.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ!

σίγουρα πρόκειται καθαρά για κίνηση εντυπωσιασμού, μιας και στις μέρες μας οι τηλεοράσεις 4K είναι πραγματικά ανύπαρκτες… όμως, αν το δούμε πιο σφαιρικά, δεν θα ήταν πολύ ωραίο σε 10 χρονια να βλέπουμε τα video που τραβήξαμε σήμερα σε 4K ανάλυση? εννοώ, πολύ θα ήθελα σήμερα να βλέπω τα video τις δεκαετίας του 90 που είχα τραβήξει σε ανάλυση FULL HD…

SakisProHD

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ!
Φίλε μου θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.Εντάξει δεν λέω δεν θα ήταν άσχημα να βλέπαμε το 2023 το τι κάναμε τώρα το 2013 αλλά η Acer και η κάθε Acer θα σου πει ότι “Εγώ έβγαλα πρώτη καταγραφή 4Κ βίντεο οπότε λογικό δεν είναι να στο χρεώσω 7 με 8 κατοστάρικα;”.Αυτός είναι ο λόγος που με εκνευρίζουν κάτι τέτοιες πρωτοπορίες.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ!

@SakisProHD

κι εγώ μαζί σου είμαι!!!! σύμφωνο απόλυτα. απλά προσπαθώ να δω το θετικό της όλης υπόθεσης! και μπορώ να πω πως για (τουλάχιστον!) έναν χρόνο ακόμα, δεν έχουμε ανάγκη την τεχνολογία αυτή. οι εταιρίες πρωτοτυπούν για να προλάβουν τον ανταγωνισμό και να “χρεωθούν” την καινοτομία…

Lampros Kapsalis

φλας εχει και ειναι το δαχτυλιδι γυρο απο τον φακο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Hackers Acer

Η Acer επιβεβαιώνει ότι δέχτηκε μεγάλη επίθεση από hackers

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Acer, οι hackers κατάφεραν να αποσπάσουν τα στοιχεία εκατομμυρίων χρηστών των προϊόντων της.

Business IFA

Δεν θα γίνει φέτος η έκθεση IFA 2021 στο Βερολίνο

Η δύσκολη απόφαση της ακύρωσης της φετινής έκθεσης IFA στο Βερολίνο είναι πλέον οριστική, λόγω της πανδημίας.

Games Acer

Acer Predator Helios 300: Το Gaming laptop που κάνει τη διαφορά

Η Acer με το Predator Helios 300 έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να αποδείξει πως το gaming δεν είναι μόνο προνόμιο των κονσολών και των σταθερών υπολογιστών.

Business featured IFA IFA 2020

IFA 2020: Η μεγάλη έκθεση τεχνολογίας θα πραγματοποιηθεί για 800 τυχερούς, το Techblog θα είναι εκεί!

Κανονικά θα γίνει η IFA 2020 ωστόσο στον χώρο θα έχουν πρόσβαση μόνο 1.000 άτομα τα οποία θα λάβουν μία ειδική πρόσκληση από την διοργάνωση.