Acer Liquid S2, Ετοιμάζει νέο phablet;

Οι πληροφορίες που έχουν δει πρόσφατα το φως της δημοσιότητας για το Acer Liquid S2 μιλούν για μια ενδιαφέρουσα συσκευή στην κατηγορία των Phablets με οθόνη 5.98 ιντσών, τεχνολογίας IPS και ανάλυση Full HD. Πιθανόν να φορά έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 2.3 GHz, χωρίς να κατονομάζεται ποιος ακριβώς θα είναι αυτός.

Θα έχει 2 GB RAM και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 16GB, ενώ στο roadmap συσκευών που διέρρευσε και εμφανίζεται το phablet, λέγεται ότι θα έχει για λειτουργικό σύστημα το “K OS”, στοιχείο που πιστοποιεί ότι θα έχει το Android 5.0 ή αλλιώς Key Lime Pie. Μια ενδεικτική τιμή που αναφέρεται για τις ΗΠΑ είναι τα 790 δολάρια. Αναμένεται να το δούμε να κάνει την επίσημη εμφάνισή του στα τέλη του τρίτου τριμήνου του 2013.

Acer Liquid S2, Acer Liquid S2, Ετοιμάζει νέο phablet;

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Hackers Acer

Η Acer επιβεβαιώνει ότι δέχτηκε μεγάλη επίθεση από hackers

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Acer, οι hackers κατάφεραν να αποσπάσουν τα στοιχεία εκατομμυρίων χρηστών των προϊόντων της.

Games Acer

Acer Predator Helios 300: Το Gaming laptop που κάνει τη διαφορά

Η Acer με το Predator Helios 300 έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να αποδείξει πως το gaming δεν είναι μόνο προνόμιο των κονσολών και των σταθερών υπολογιστών.

Computers Acer Apple Dell

Οι αποστολές των υπολογιστών μειώθηκαν σημαντικά εξαιτίας του κορονοϊού

Οι αποστολές των υπολογιστών σημείωσαν σημαντική μείωση το πρώτο τρίμηνο του 2020 εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Gear Acer CES 2020: Έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas

Acer Predator CG552X, X32, X38: Νέα 4K OLED και mini LED gaming monitors [CES 2020]

Την έκθεση CES 2020 επέλεξε η Acer για να παρουσιάσει τα νέα gaming monitors Predator. Το κορυφαίο μοντέλο είναι το 55 ιντσών Acer Predator CG552X.