Acer M900 Tempo

Η Acer είναι μια νέα εταιρία στον χώρο των τηλεφώνων και μόλις πρόσφατα αγόρασε την E-Ten και είπε να την καλυτερέψει λίγο αλλάζοντας όνομα και βγάζοντας δυνατά μοντέλα. Ταυτόχρονα με το Acer X960 η εταιρεία παρουσίασε το Μ900 ένα από τα πιο ολοκληρωμένα μοντέλα μέχρι στιγμής. QWERTY πληκτρολόγιο, 3.8 ίντσες οθόνη WVGA ανάλυσης, Windows Mobile 6.1, SiRFstar III GPS, αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος και 1530 mAh μπαταρία, είναι από τα λίγα που θα σας εντυπωσιάσουν στο Acer M900 Tempo.

, Acer M900 Tempo

Εκτός αυτών δεν θα απουσίαζε ακόμα μια κάμερα ανάλυσης 5 Megapixel με LED Flash και το accelerometer, ενώ αυτό που μας εντυπωσίασε περισσότερο είναι βέβαια το Fingerprint που αναγνωρίζει το δαχτυλικό αποτύπωμα έτσι ώστε όποιος και να το κλέψει να νιώθετε τουλάχιστον ασφάλεια.
Τα μειονεκτήματα που βρήκα εγώ, δεν είναι και τόσο σημαντικά για κάποιους αλλά όπως και να κάνουμε είναι λίγο σημαντικά. Ας μην τα πολυλογώ είναι η έλλειψη 3,5mm audio jack υποδοχή, ο σχετικά μικρός-αδύναμος επεξεργαστής (533 mhz) αλλά και η μνήμη RAM που είναι όντως σε “χαμηλά” επίπεδα (128MB). Παρ’ όλα αυτά όμως δεν νομίζω να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με τα παραπάνω παρόλο που τα παρουσιάζω σαν σημαντικά. Αν είχε τα πιο πάνω ασήμαντα χαρακτηριστικά-δυνατότητες τότε θα ήταν ΤΟ τέλειο κινητό. Δεν παύει όμως να είναι ένα από τα καλύτερα, ή ακόμη το καλύτερο!

, Acer M900 Tempo

, Acer M900 Tempo

Acer M900 Tempo
Επεξεργαστής: Samsung S3C 6410 mobile 533 MHz
Μνήμη: 128MB RAM / 256MB ROM
Κάρτα μνήμης: Micro SD
Οθόνη: Αφής 3,8 ιντσών, 480×800 pixels (WVGA), 65Κ χρώματα
Λειτουργικό: Windows Mobile 6.1 Pro
Κάμερα: 5 Megapixel με Autofocus, LED Flash, Video, 2η κάμερα για βιντεοκλήσεις
Διασύνδεση: Bluetooth v2.0, miniUSB 2.0, Wi-Fi, SiRFstar III GPS, HSDPA 3.6 mbps, HSUPA
Διαστάσεις: 119x62x17.1 mm
Βάρος: 188 γραμμάρια
Μπαταρία: 1530 mAh, 160 ώρες αναμονή, 5 ώρες ομιλία
Έξτρα: Accelerometer, FM Radio με RDS, Fingerprint ID sensor

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
unknown

Παιδιά το σάιτ μετατράπηκε σε σάιτ για κινητά?

Κώστας Βλαχάκης

Καλησπέρα, να σου πω την περίμενα αυτή την ερώτηση! Και πιστεύω ότι θα ήθελαν να την κάνουν και άλλοι. Όχι δεν γίναμε site αποκλειστικά για κινητά.
Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε η έκθεση MWC 2009 στη Βαρκελώνη και ως blog τεχνολογίας ήμασταν “υποχρεωμένοι” (μας άρεσε κιόλας!) να μεταφέρουμε με τη σειρά μας τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα που παρουσιάστηκαν εκεί.

Την εβδομάδα που μας πέρασε προσπαθήσαμε και είχαμε νέα και από άλλες κατηγορίες όπως το ίντερνετ, το home cinema και τα gadgets. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι κουράστηκαν από τα πολλά κινητά. Δεν έλειψε μάλιστα και ένα unsubscribe από το RSS μας. Από σήμερα συνεχίζουμε κανονικά τη ροή της ύλης μας.

Αποκλειστικά με τα κινητά θα συνεχίσει να ασχολείται (για όποιον ενδιαφέρεται) το http://www.mynextphone.gr 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Hackers Acer

Η Acer επιβεβαιώνει ότι δέχτηκε μεγάλη επίθεση από hackers

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Acer, οι hackers κατάφεραν να αποσπάσουν τα στοιχεία εκατομμυρίων χρηστών των προϊόντων της.

Games Acer

Acer Predator Helios 300: Το Gaming laptop που κάνει τη διαφορά

Η Acer με το Predator Helios 300 έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να αποδείξει πως το gaming δεν είναι μόνο προνόμιο των κονσολών και των σταθερών υπολογιστών.

Computers Acer Apple Dell

Οι αποστολές των υπολογιστών μειώθηκαν σημαντικά εξαιτίας του κορονοϊού

Οι αποστολές των υπολογιστών σημείωσαν σημαντική μείωση το πρώτο τρίμηνο του 2020 εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Gear Acer CES 2020: Έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas

Acer Predator CG552X, X32, X38: Νέα 4K OLED και mini LED gaming monitors [CES 2020]

Την έκθεση CES 2020 επέλεξε η Acer για να παρουσιάσει τα νέα gaming monitors Predator. Το κορυφαίο μοντέλο είναι το 55 ιντσών Acer Predator CG552X.