Η Acer θα παρουσιάσει τα πρώτα της Smartphones στη Βαρκελώνη

Στις 16 Φεβρουαρίου η Acer ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει τα πρώτα μοντέλα smartphones στα πλαίσια της έκθεσης MWC 2009 στη Βαρκελώνη. Τον περασμένο Σεπτέμβριο η εταιρεία είχε εξαγοράσει την ταϊβανέζικη E-Ten και σήμερα ήρθε η ώρα να παρουσιαστούν οι καρποί αυτής της εξαγοράς. Σήμερα έλαβα πρόσκληση από την Acer για το press event που θα κάνει στη Βαρκελώνη με αφορμή τα πρώτα της smartphone. Δυστυχώς δεν ξέρω αν θα μπορέσω να πάω και φέτος, μιας και δεν έχω βρει ακόμα σπόνσορα, ας ελπίσω ότι κάποιος θα βρεθεί έστω και την τελευταία στιγμή.

, Η Acer θα παρουσιάσει τα πρώτα της Smartphones στη Βαρκελώνη

Η περσινή παρουσία του Techblog στην έκθεση Mobile World Congress (MWC) είχε στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και τα βίντεο με τα νέα κινητά που ανεβάσαμε κατά τη διάρκεια της έκθεσης στο TechblogTV τα βλέπουν ακόμα και σήμερα χιλιάδες χρήστες από ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

Πρόσκληση στέλνει, εισητήρια δε στέλνει; Αυτή η κρίση τα έχει ισοπεδώσει όλα πια… Μη στεναχωριέσαι παληκάρι μου, κάνε μια αίτηση στο υπουργείο οικονομικών κι αν δε σου δώσουν χορηγία να πας στον συνήγορο του πολίτη…

Μόνο που λόγω κρίσης τα κεφάλια έχουν φτάσει στον αφαλό, και οι εταιρείες όχι εισητήρια, ούτε κουπόνια για συσσίτιο δε δίνουν… Παρεπιμπτόντως, η ιδέα για Κούβα είναι καλή με την προϋπόθεση ότι μιλάμε για το ομώνυμο μεζεδοπωλείο στον Πειραιά…. 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Hackers Acer

Η Acer επιβεβαιώνει ότι δέχτηκε μεγάλη επίθεση από hackers

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Acer, οι hackers κατάφεραν να αποσπάσουν τα στοιχεία εκατομμυρίων χρηστών των προϊόντων της.

Games Acer

Acer Predator Helios 300: Το Gaming laptop που κάνει τη διαφορά

Η Acer με το Predator Helios 300 έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να αποδείξει πως το gaming δεν είναι μόνο προνόμιο των κονσολών και των σταθερών υπολογιστών.

Computers Acer Apple Dell

Οι αποστολές των υπολογιστών μειώθηκαν σημαντικά εξαιτίας του κορονοϊού

Οι αποστολές των υπολογιστών σημείωσαν σημαντική μείωση το πρώτο τρίμηνο του 2020 εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Gear Acer CES 2020: Έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas

Acer Predator CG552X, X32, X38: Νέα 4K OLED και mini LED gaming monitors [CES 2020]

Την έκθεση CES 2020 επέλεξε η Acer για να παρουσιάσει τα νέα gaming monitors Predator. Το κορυφαίο μοντέλο είναι το 55 ιντσών Acer Predator CG552X.