Acer W4 smartphone, Με Windows Phone Mango

H Microsoft συνεχίζει την επέλαση με το λειτουργικό σύστημα Windows Phone και τις νέες συνεργασίες με Acer, Fujitsu και ZTE. Πρώτο δείγμα γραφής των πρόσφατων ανακοινώσεων το Acer W4 με οθόνη 3,6 ιντσών, επεξεργαστή 1GHz, κάμερα 5 Megapixel και ενσωματωμένη μνήμη 8GB.

Άγνωστο αν W4 θα είναι τελικά το όνομα του smartphone της Acer αλλά σίγουρα φαίνεται ότι οι εταιρείες εργάζονται σκληρά για να κυκλοφορήσουν γρήγορα τα πρώτα Windows Phone κινητά και αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι και τα Nokia Windows Phone είναι κοντά.

, Acer W4 smartphone, Με Windows Phone Mango

Πηγή

Kudos to Anastasios

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mustang

φαινεται πως η microsoft βαζει τα πραγματα στη θεση τους

kostashd2

ρε παιδια εχω το omnia7 τρελη οθωνη καλυτερη απο galaxy s πιο φωτεινη
πολυ γρηγορα τα wp7 βολικα και λοιπα μεχρι που ειδα και εν τελη πειρε ο αδελφος μου το galaxy sii καμια σχεση με κανενα αλλο android δεν εχει κανενα λαγκ και πολυ πιο γρηγορο απο lg optimus 2x
Ps. ολα τα παραπανω εχουβ περασει απο τα χερια μου..
Ps2. αφου σκεφτομε να το πουλισω για το galaxy s2 που εχει και 4.3 οθωνη ακομα καλυτερη
ας με μεταπιση καποιος..

nick

@kostashd2 Αφο’υ έχεις ένα καλό κινητο που θα πάρει mango κράτα το omnia7 και μόλις βγούν quad-core τότε άλλαξε. οι developers ήδη δουλέουν με τους τετραπύρινους και με OS me multicore support ενώ τωρα το 2.3 δεν υποστηρίζει πολυ-πυρινους και έτσι και μονοπυρινα παίζουν παιχνίδια για δυπύρινα. οταν τα δυπηρινα θα υποστηρίζονται θα έχουν βγει τετραπύρινα. αρα τζάμπα χρήματα

Anastasios-Antonios Toulkeridis

@kostashd2 Αν πας σε gs2 δεν αλλαζεις απλα hardware, πηγαινεις απο το οικοσυστημα της Microsoft σε αυτο της Google. Οποτε ειναι ακομη μεγαλυτερη η αλλαγη. Αν το κανεις θα πρεπει μετα να ξαναγυρισεις στη Microsoft οταν δεις το Mango! Αυτες οι μεταπηδησεις θα σε βγαλουν απο τα νερα σου. Μεινε Windows Phone φιλε μου, ερχονται εντυπωσιακα πραγματα!
Προσωπικα θα κρατησω το Omnia 7 (ειναι αρκετα future-proof) μεχρι να βγει high-end Nokia wp

Γιώργος Τσ.

το μόνο που ξέρω είναι ότι η εμπειρία browsing στα WP7 είναι ασυναγώνιστη..!!!

kostashd2

εγω απλα ειδα το gs2 και δεν εχει σχεση με android ουτε με 2x εχω hd2 ειμαι δοκιμασμενος με ολα τα λειτουργηκα για κινητο χαχαχα.. θα προσπαθησω να συγκρατιθω αν και θα μου εβγαινε γυρω στα 50ευρο λογω αναβαθμισεις..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Hackers Acer

Η Acer επιβεβαιώνει ότι δέχτηκε μεγάλη επίθεση από hackers

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Acer, οι hackers κατάφεραν να αποσπάσουν τα στοιχεία εκατομμυρίων χρηστών των προϊόντων της.

Games Acer

Acer Predator Helios 300: Το Gaming laptop που κάνει τη διαφορά

Η Acer με το Predator Helios 300 έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να αποδείξει πως το gaming δεν είναι μόνο προνόμιο των κονσολών και των σταθερών υπολογιστών.

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Computers Acer Apple Dell

Οι αποστολές των υπολογιστών μειώθηκαν σημαντικά εξαιτίας του κορονοϊού

Οι αποστολές των υπολογιστών σημείωσαν σημαντική μείωση το πρώτο τρίμηνο του 2020 εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.