Μετά την HTC και η Gionee “γελάει” με το πλαστικό Galaxy S5 [video]

Όλοι θυμόμαστε την φωτογραφία που ανέβασε η HTC πριν από λίγες μέρες στο twitter και στην οποία φωτογράφιζε το HTC One M8 δίπλα σε 3 πολύχρωμα hansaplasts και φυσικά απευθυνόταν στη Samsung. Μετά την HTC σειρά πήρε η κινέζικη Gionee για να κοροϊδέψει την πλαστική κατασκευή του Samsung Galaxy S5, όχι μέσα από φωτογραφία αλλά σε επίσημη διαφήμιση.

Ο κινέζικος κατασκευαστής κυκλοφόρησε τηλεοπτική διαφήμιση για να προωθήσει το λεπτό Elife S5.5 το οποίο το συγκρίνει με το πλαστικό Samsung Galaxy S5.

Το Gionee Elife S5.5 είναι μέχρι στιγμής το πιο λεπτό smartphone στον κόσμο με πάχος μόλις 5.55mm και είναι κατασκευασμένο μόνο από μέταλλο και γυαλί. Όπως φαίνεται είναι ιδιαίτερα υπερήφανο γι αυτό καθώς μέσα από τη διαφήμιση μπαίνει σε απευθείας σύγκριση με το Samsung Galaxy S5, την φετινή ναυαρχίδα της Samsung.

Κατά τα άλλα η συσκευή έχει διαστάσεις 145.1X70.2X5.55mm, 5 ιντσών 1080p Super AMOLED οθόνη, ίδια δηλαδή μ εκείνη του περσινού Samsung Galaxy S4. Έχει MediaTek MT6592 octa-core chipset με 8 Cortex-A7 cores, Mali-450MP4 GPU, 2GB RAM, 13MP εξωτερική και 5MP εσωτερική κάμερα με 1080p video recording. Η μπαταρία είναι στα 2,300mAh μη αποσπώμενη και έχει 16GB ενσωματωμένη μνήμη.

Τέλος, τρέχει Android 4.2.2 Jelly Bean(όχι KitKat) ενώ έχει LTE, NFC και microSD.

Όπως και να έχει πάντως η Samsung μπαίνει πολύ συχνά στο στόχαστρο φέτος με την πλαστική κατασκευή η οποία έχει διάτρητο design στην πίσω πλευρά και όπως είναι αναμενόμενο όταν χρησιμοποιείς τη ναυαρχίδα της Samsung το μόνο σίγουρο είναι ότι τραβάς την προσοχή. Είτε θετικά είτε αρνητικά.

Ωστόσο πρέπει να παραδεχτούμε ότι από θέμα design το Gionee Elife S5.5 δεν τα πηγαίνει άσχημα. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες.

, Μετά την HTC και η Gionee “γελάει” με το πλαστικό Galaxy S5 [video]

, Μετά την HTC και η Gionee “γελάει” με το πλαστικό Galaxy S5 [video]

, Μετά την HTC και η Gionee “γελάει” με το πλαστικό Galaxy S5 [video]

, Μετά την HTC και η Gionee “γελάει” με το πλαστικό Galaxy S5 [video]

, Μετά την HTC και η Gionee “γελάει” με το πλαστικό Galaxy S5 [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antonisa

Oppo find 7 σε συνδιασμο iPhone…Αλλα ειναι εξαιρετικο!

giwrgos

Όλες οι καβαλημενες την είδαν με το μεταλλικό λες και είχαν και στο χωριό τους.

jonjon

Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό! Τα other’s θα είναι χαμένα κάπου 0.5% έως 5% και Samsung , LG θα κάνουν πάρτυ.

Τομ

LG, Samsung γελανε με τα μεταλλικα android στις πωλησεις 😀

Κώστια

@jonjon Προφανώς και η Samsung και η LG κάνουν πάρτυ διότι πωλούνται σε όλες τις χώρες και τα νούμερά τους σαφώς και θα είναι υψηλότερα από της Gionee η οποία περιορίζεται σε 5-6 χώρες. Για του λόγου το αληθές τσέκαρε αυτό το link: https://global.gionee.com/selectCountry/index.jhtml

Πιστεύω ότι η κάθε εταιρεία έχει κάτι να δώσει στον κόσμο. Πάντα θα υπάρχουν άτομα που δεν τα ενδιαφέρει και τόσο αν θάναι από μέταλλο ή πλαστικό το κινητό τους, όμως δεν κατανοώ γιατί είναι μια εταιρεία καβαλημένους επειδή επιλέγει μέταλλο και γυαλί για την συσκευή που θα κυκλοφορήσει. Πολλές φορές, μικρές εταιρείες τολμούν να κάνουν τη διαφορά.

Αντρέας

(θυμίζει λίγο iphone concept)
Μόνο η μπαταρία με χαλάει αλλά οκ.Με καλή τιμουλα το παίρνω άνετα.

Georgos

Τα specs είναι παρόμοια με το S4 και ειδικά η μπαταρία στα 2.300 είναι αρκετά αδύναμη. Παρόλα αυτά καλό είναι να υπάρχουν πολλά διαφορετικά μοντέλα άρα και πολλές επιλογές. Αυτό άλλωστε είναι η δύναμη του Android σε σχέση με τα άλλα λειτουργικά.

greg

ας γελαει οσο θελει γιατι μονο αυτο μπορει ν κανει δεν την φτανει την σαμμυ ουτε στα ποιο τρελα ονειρα της !!!

Grigsgr

Χαλαρώστε γιατί αν όλες διέθεταν τον ίδιο όγκο χρημάτων, θα ήταν ίδιες. Μόνο αυτό διαφοροποιεί την σαμυ όπως την αποκαλείτε. Έχει περισσότερα λεφτά και τα ρίχνει για διαφήμιση και 500 συσκευές διαφορετικές το χρόνο.

Αντωνης

Πολύ καλά κανει και γελάει η Gionee, εφόσον πουλάει πολύ ποιοτικά κινητά και με δυνατά χαρακτηριστικα σε εξευτελιστικες τιμές. Έχει δυνατό οικονομικό υπόβαθρο και πουλάει περισσότερα κινητά από τη ναυαρχίδα της Samsung, όχι βέβαια παγκοσμίως αλλά στις 2 μεγαλύτερες αγορές του πλανήτη με αγοραστικό κοινό 2.5 δισεκατομμυριων ανθρώπων. Αυτό τα λέει όλα νομίζω.

VasiliS4mini

@Grigsgr και πως απέκτησε η Sammy τόσα λεφτά άραγε…. Από τις άχρηστες και άσχημες συσκευές. Δεν είχε πάντα λεφτά η Samsung αλλά με τις Bussiness τα κατάφερε.

Κωνσταντίνος

Βασικα @VasiliS4mini τα λεφτα τα βρηκε απο αλλα κερδοφορα τμηματα της εταιριας και τα χρησιμοποιησε για να προωθησει τοσο τα κινητα της ωστε να πουλανε με τετοιους ρυθμους 🙂

stelios

Εγω θα προτιμω απο δω και περα τις κινιζιες παρα να δινω ενα καρο λεφτα για να αγοραζω τις σχεδιαστικες αηδιες της σαμσουνγκ, σε τι να συγκρινεις αυτη την ομορφια του gionee elife s5.5με τι ιδιο σχεδιο των σαμσουνγκ που κυκλοφορούν τα τελευταία 3-4 χρονια σε ολα τα μεγέθη

gio

αστεια specs – bezzels – αυτονομια και ας ειναι φτιαγμενο απο και απο μαργαριταρια

Δημήτρης

Με mediatek και Mali ούτε με το s4 δεν μπορεί να γελάσει.

Enzo

Μου αρέσει που έχουμε ανάμεσά μας άτομα που ξέρουν, πόσα λεφτά έχει η σαμσουνγκ, από ποιο τμήμα της τα βγάζει, τι κερδοφορία φέρνουν τα κινητά της, πόσα εκατομυύρια δίνει σε διαφήμιση κτλ κτλ

Θα μας τρελάνεται εδώ μέσα! Και μόνο που όλοι προσπαθούν να συγκριθούν με την σάμσουνγκ και ρίχνουν λάσπη, σημαίνει ότι η σαμσουνγκ βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Nio

Και μόνο που την κοροϊδεύουν Κινέζοι φτάνει.!!!
Είναι σα να σας κοροϊδεύουν γύφτοι για τα ρούχα που φοράτε και όχι εσάς τίποτα πλουσιοπαιδα. Σα να σου λέει ο γύφτος εγώ που δεν έχω λεφτά είμαι λιγότερο γύφτος από σένα τον μεγιστάνα που “φοράς” πλαστικό. Όσο να ναι έχουν ένα δίκιο. Λες και δεν μπορεί να σου δώσει μέταλλο. Απλά είναι για κοροϊδία και ιδού τα αποτελέσματα. Τι να τις κάνεις τις πωλήσεις?? Μέτοχος είσαι? Εσύ ποιότητα θες.

dimitris

Τα τεχνικά χαρακτηριστικα μετρανε πρωτα και μετα έρχονται τα αλλα οταν η κινεζια χαλαει το galaxy κρατάει

Sot11

Εντάξει τι να πω για τα παραπάνω σχόλια… Η πλύση εγκεφάλου σε συνδυασμό με παρωπίδες λειτουργεί άψογα! Όσο για την κινεζια που λέτε μερικοί, ας είμαστε λίγο σοβαροί και τα galaxy εκεί τριγύρω φτιάχνονται, δεν κατασκευάζονται στην Ελβετία. Και οταν το s5 δείχνει πιο κινέζικο και απ τα χειρότερα κινεζικά ειναι αστείο να λέτε αυτα που λέτε!
ΥΓ. το δημοτικό ειναι πάντα ανοιχτό σε νέες εγγραφές γιατι στην ζωη σας περισσοτερο θα σας χρειαστεί η ορθογραφία παρα το galaxy..!

Kone

Η κινεζια μου (xiaomi mi3 64gb) ριχνει στα αυτια σε κατι samsung και σε ποιοτητα και σε επιδόσεις στην μισή τιμή μην σου πω στο 1/3. Φιλακια σαμι (antutu 34700).

ovios

(Δεν είμαι φαν της samsung είμαι φαν της τεχνολογίας!!!)
Εγώ εάν ήμουν της samsung θα έπαιρνα όλο το σκηνικό ηθοποιούς κτλ και θα έβαζα την τύπισσα με το galaxy να τα έχει πάρει και να ρίχνει το ποτό της πάνω στον κινέζικο και λέει “ουπς ελπίζω να μην στο χαλασα!!! χα χα χα

Ανεστης

οι φωτο δεν δειχνουν την πανω μερια πως ειναι.
και θα ηθελα να δω πως χωρεσε το audio jack.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.