Alcatel | Όλα τα νέα μοντέλα για το 2008

, Alcatel | Όλα τα νέα μοντέλα για το 2008Η TCL Communication Technology παρουσίασε τη νεώτερη συλλογή κινητών τηλεφώνων Alcatel, στο φετινό Mobile World Congress 2008. Συνεχίζοντας να εστιάζει στις ανάγκες του καταναλωτή, σχεδίασε μια κομψή νέα συλλογή κινητών με έμφαση στο σχέδιο και την απλότητα.

Το 2007, η ALCATEL mobile phones επέκτεινε επιτυχώς τη γκάμα των προϊόντων της, περιλαμβάνοντας ένα ευρύ φάσμα κινητών από entry level με υποστήριξη φωνής και κειμένου, μέχρι 3G Entertainment. Το 2008 επικεντρώνεται όλο και περισσότερο στις προσδοκίες των χρηστών, ενώ το στυλ, το σχέδιο και η καινοτομία παραμένουν τα θεμέλια των κινητών τηλεφώνων. Η ALCATEL mobile phones δημιούργησε τέσσερις «οικογένειες» κινητών: Essence, Life, Flavor και Brand Design με πάνω από 20 προϊόντα στην καθεμία.

Η σειρά Essence εστιάζει στις mainstream αλλά μοντέρνες συσκευές. Σχεδιασμένες για όσους αναζητούν ένα «φιλικό προς το χρήστη» τηλέφωνο, ανεξάρτητα από τις συμπεριλαμβανόμενες λειτουργίες, αυτή η γκάμα προϊόντων απευθύνεται στο πρακτικό άτομο που ψάχνει τα σωστά χαρακτηριστικά στη σωστή τιμή. Η σειρά Life παρέχει πολλές δυνατότητες, ώστε να ανακαλύψετε την έννοια της ενέργειας και της κινητικότητας. Η ALCATEL mobile phones έχει απλοποιήσει το έργο σας, με πρακτικά προϊόντα που
στοχεύουν στη κάλυψη των αναγκών σας και ταιριάζουν στο lifestyle σας.

Για εκείνους με διάθεση διασκέδασης, η ALCATEL mobile phones δημιούργησε τη σειρά Flavor. Συνδυάζοντας δυναμικό σχέδιο, καινοτόμο φινίρισμα και νέα ποικιλία χρωμάτων, αυτές οι διασκεδαστικές και χαρούμενες συσκευές θα φέρουν μια νέα πνοή στη ζωή σας.

Γνωρίστε τα κινητά τηλέφωνα ALCATEL με το Elle και το Mandarina Duck, τις κομψές συσκευές περιορισμένης έκδοσης από το Brand Design Lab. Προσαρμοστείτε στα στιλ που οι ειδικοί έχουν επιλέξει για σας και παραμείνετε μπροστά από τις τάσεις της μόδας με τηλέφωνα προσεκτικά κατασκευασμένα που δημιουργήθηκαν έχοντας μόνο το καλύτερο στο μυαλό.

Η ALCATEL mobile phones καταλαβαίνει ότι η απλότητα μπορεί να συνδυαστεί με την ποιότητα και το σχέδιο. Οι χρήστες που θέλουν να είναι διαφορετικοί, παραμένοντας όμως απλοί, θα βρουν πολλές επιλογές συσκευών σ’ αυτή τη συλλογή. Το κοινό σημείο αναφοράς των τεσσάρων αυτών «οικογενειών»; Όλες παρακολουθούν τις ανάγκες σας, με το «ΜΑΤΙ» (το νέο σύμβολο σχεδιασμού των προϊόντων), που βρίσκεται στο κέντρο του σχεδίου. Για μια μάρκα με άποψη και έναν χρήστη με κρίση, το «ΜΑΤΙ» συμβολίζει την προσοχή της ALCATEL στις ανάγκες των χρηστών. Έτσι το βέβαιο είναι ότι η ALCATEL mobile phones θα παρακολουθεί το μέλλον και θα φθάσει σε νέα ύψη μαζί σας το 2008.

Ανακαλύψτε την ουσία (Essence) της μοντέρνας απλότητας με τα: OT-E101, OT-S107, OT-S120, OT-E207, OT-S210, OTS211,
OT-S215, OT-S218, OT-E221, OT-S319, OT-S320, OT-S520, OT-C701, OT-S621, OT-C717 και OT-S920.

Για όσους επιδιώκουν την περιπέτεια, και επιθυμούν η ζωή τους (Life) να μπορεί να είναι ομαλή, αδιάκοπη και γεμάτη ενέργεια, τότε
αναζητούν ένα από τα: One TouchTM X020, One TouchTM SPORT και One TouchTM PRO.

Ξεχωρίστε με μια ιδέα χρώματος και προσθέστε νέα πνοή (Flavor) στη ζωή σας με τα: OT-V212, OT-E227, OT-V270, OT-V570,
OT-C707, OT-V670 και OT-V770.

Αναζητάτε κομψές, προκλητικές και περιορισμένες εκδόσεις, τότε θα βρείτε κάτι μοναδικά δικό σας στη σειρά Brand Design:
GlamPhone Elle No3, Mandarina Duck και άλλα που θα έρθουν.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones

Alcatel 1: Αξιόπιστη απόδοση για ατελείωτη ψυχαγωγία με τιμή από 59 ευρώ

Το Alcatel 1 δημιουργήθηκε με γνώμονα την εξασφάλιση της έξυπνης και εύκολης εμπειρίας του χρήστη και τρέχει Android Go.

Smartphones Alcatel TCL

Η TCL ετοιμάζει smartphone που μετατρέπεται σε smartwatch

Φαίνεται πως το επόμενο βήμα, στην αγορά των έξυπνων συσκευών, είναι να γίνουν αναδιπλώμενες. Γι’αυτό και η TCL, κάνει τις κατάλληλες προετοιμασίες προκειμένου να μην μείνει πίσω.

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones CES 2019

Alcatel 1X (2019) με 5.5-inch HD+ οθόνη και Alcatel 1C (2019) με Android Oreo Go Edition [CES 2019]

Στο φετινό Consumer Electronic Show η TCL Communication παρουσίασε δύο νέα Alcatel smartphones, το Alcatel 1X (2019) και το Alcatel 1C (2019), τους αντικαταστάτες των αντίστοιχων περσινών μοντέλων.

Smartphones Alcatel

Ανακαλύψτε τα νέα κινητά απλής χρήσης από την Alcatel

Τα κινητά απλής χρήσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν από χρήστες που αναζητούν την ψηφιακή απεξάρτηση, από ταξιδιώτες που θέλουν ένα απλό τηλέφωνο μαζί τους και από χρήστες μεγαλύτερης ηλικίας. Έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία χρήσης και εύχρηστες λειτουργίες που να είναι προσβάσιμες σε όλους.