Alcatel One Touch Idol X+, Έρχεται μαζί με SmartWatch και SmartBracelet;

Φαίνεται πως η εταιρεία Alcatel, ετοιμάζει κάτι μεγαλύτερο από μία απλή ανακοίνωση για το Alcatel One Touch Idol X+. Μαζί με το νέο κορυφαίο smartphone, η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει και άλλες δύο συσκευές, ένα smartwatch και ένα smartbracelet. Οι πληροφορίες που έχουμε είναι ελάχιστες, ωστόσο από την εικόνα που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα, οι δύο συσκευές που βρίσκονται στην “σκιά”, αριστερά και δεξιά από το smartphone αυτό δείχνουν.

Λογικά, οι δύο συσκευές θα ταιριάζουν εμφανισιακά με το νέο Alcatel One Touch Idol X+ (πιθανόν η εικόνα να αποτελεί “mockup” της ιστοσελίδας, για να δώσει εικόνα στο άρθρο της, αφού διακρίνουμε ομοιότητα του smartwatch με το Galaxy Gear της Samsung και του “βραχιολιού” με αυτό της Nike, ωστόσο η είδηση είναι ότι η Alcatel ετοιμάζει “wearable devices”) και τουλάχιστον στην αρχή θα είναι συμβατές μόνο με αυτό, αλλά όπως είπαμε οι πληροφορίες είναι ελάχιστες και έτσι δεν πρέπει να βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα. Ιδωμεν…

Alcatel One Touch Idol X+, Alcatel One Touch Idol X+, Έρχεται μαζί με SmartWatch και SmartBracelet;Alcatel One Touch Idol X+, Alcatel One Touch Idol X+, Έρχεται μαζί με SmartWatch και SmartBracelet;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
john

Το smartwatch στην φώτο μου φαίνεται ολόιδιο με το Galaxy Gear ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Gear Smartwatch SmartWatches

Μη χρησιμοποιείτε smartwatch και smart rings που λένε ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα

Ο FDA δεν θέλει οι καταναλωτές να χρησιμοποιούν smartwatch ή smart rings που ισχυρίζονται ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.