Alcatel One Touch POP C9, Τετραπύρηνο, στις 5.5 ίντσες και νεανικό

Εκτός από το Alcatel One Touch Idol X+, η Alcatel ανακοίνωσε στην CES 2014 το μεγαλύτερο σε διαστάσεις smartphone της σειράς POP. Το νέο Alcatel One Touch POP C9 είναι ένα phablet με οθόνη IPS LCD 5.5 ιντσών ανάλυσης 540 x 960 pixels (200ppi) το οποίο θα κυκλοφορήσει σε διάφορα νεανικά χρώματα. Βασίζεται σε τετραπύρηνο επεξεργαστή με συχνότητα λειτουργίας 1.3GHz.

Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα 2.0 Megapixels ενώ η οπίσθια, κύρια κάμερα έχει αισθητήρα ανάλυσης 8.0 Megapixels (1080p video, auto focus). Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2500mAh.

Δεν γνωρίζουμε ποια έκδοση του Android “φοράει”, ενώ η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει την τιμή και την ημερομηνία διαθεσιμότητας του. Θα κυκλοφορήσει σε χρωματισμούς Bluish Black, Cherry Red, Full White, Hot Pink και Fresh Turquoise).

Alcatel One Touch POP C9, Alcatel One Touch POP C9, Τετραπύρηνο, στις 5.5 ίντσες και νεανικόAlcatel One Touch POP C9, Alcatel One Touch POP C9, Τετραπύρηνο, στις 5.5 ίντσες και νεανικό
Alcatel One Touch POP C9, Alcatel One Touch POP C9, Τετραπύρηνο, στις 5.5 ίντσες και νεανικόAlcatel One Touch POP C9, Alcatel One Touch POP C9, Τετραπύρηνο, στις 5.5 ίντσες και νεανικό

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ευάγγελος Παπαχρήστου

Super!!! To C7 περιμένω να δω τι σκαμπάζει!!!!!

forneverarrow

Πολύ μικρή ανάλυση για 5,5″… Είναι δώρο άδωρο το μέγεθος εφόσον θα εμφανίζει τα ίδια στοιχεία στην οθόνη με ένα S4 mini των 4.3″.

βασιλης χονδροπουλος

το c9 το εχω 11 μερες το εχω φορτισει 2 φορες η οθονη παρα τα 200ppi ειναι φοβερη πολυ φωτεινη στο ιντερνετ παει σφαιρα φωτογραφιες πολυ καλες και η μπαταρια η καλυτερη αν θελετε κατι αλλο με αυτα τα χρηματα απλα δεν θα βρειτε.

γιαννης

καλησπερα, εχει βρεθει καποιο φορουμ στο οποιο να υπαρχουν μεσα θεματα για το c9? ειτε ελληνικο ειτε ξενο! εχω πολλες ερωτησεις! ευχαριστω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.