Alcatel OneTouch Star, Με οθόνη 4 ιντσών και διπύρηνο επεξεργαστή

Στην επερχόμενη έκθεση MWC 2013 η Alcatel θα ανακοινώσει το smartphones OneTouch Star με οθόνη 4 ιντσών ανάλυσης 800×480 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 512MB, κάμερα 5 Megapixel, δεύτερη μπροστινή κάμερα VGA και ενσωματωμένη μνήμη 4GB. Το Alcatel OneTouch Star τρέχει Android 4.1 Jelly Bean, ενσωματώνει υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD και έχει μπαταρία 1500 mAh.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Star θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και στην Σουηδία θα κοστίζει περίπου 235 ευρώ.

Alcatel OneTouch Star, Alcatel OneTouch Star, Με οθόνη 4 ιντσών και διπύρηνο επεξεργαστή

Alcatel OneTouch Star, Alcatel OneTouch Star, Με οθόνη 4 ιντσών και διπύρηνο επεξεργαστή

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Άκης

όμορφο κινητό… Δεν σας θυμίζει από μπροστά κάπως το i-phone 5;

George Kaggelaris

Αμάν πια με την μνήμη κολλημένη στα 512ΜΒ!! Τόσο ακριβή είναι πια??

KOSTAS-DOHA

Ακλαφτο θα παει….max 170-180ε…..για τους πρωτους 2 μηνες και μετα κατω απο 150ε….η μπαταρια ειναι προφανως……για 8-10 ωρες…..

Αποστόλης Ρόδος

Θα την φάνε τη μηνυσούλα τους αυτοί… που πάτε ρε, τη ρωτήσατε την Apple για τα σχέδια που βγάλατε?… 😛

fanis

το ροζακι ολα τα λεφτα!!!χα χα χα…

jimo

ολες οι αιτεριες εχουνε παρει χαμπαρι την εμπορικη επυτηχια της APPLE απο samsung μεχρι και alcatel και huawei τι θα γινει ρε παιδια ποσο ακομα θα αντιγραφεται με τα android σας και υστερα κατηγορανε την apple για ελειψη πρωτοποριας!!!! βρε ουουυυυουουουουοσσσσστττττττ

Aποστόλης Ρόδος

Ρε Jimo, έλεος ρε φίλε… ποιές καινοτομίες της Apple? Ποιός αντιγράφει ποιόν?
Μέχρι και για το facetime έχει πληρώσει την κλοπή της η Apple… 😉

https://img829.imageshack.us/img829/1310/appleinfographic.jpg

Μην έχεις παρωπίδες φίλε μου… οι εβραίοι κονομάνε στο τέλος… 😉

jimo

αποστολη οσο για τους εβραιουε εχεισ δικιο !! αλλα για δες εδω

https://www.examiner.com/article/apple-wins-a-1-billion-dollar-lawsuit-against-samsung

και δεν καταλαβαινω το link σου!!

Darth

@Aποστόλης Ρόδος τζάμπα γράφεις πίστεψε με με κάτι τέτοια δεν υπάρχει λόγος ούτε να ασχοληθείς μερικοί πιστεύουνε απλός ότι τους συμφέρει για να νιώθουν καλά μην τους το στερείς αυτό
+μπορεί να είναι κάνας μικρός…….

jimo

@darth δυστηχως εχεις δικιο ! τωρα που το ξανασκεφτομαι ντζαπα καθομαι και γραφω!! ο καθενας θα πιστεψει οτι θελει αυτος ασχετα με την πραγματικοτητα!!! γιαυτο και η χωρα μας εχει γα…..θει πλεον !!

Aποστόλης Ρόδος

@jimo τι δεν καταλαβαίνεις? … ένα απλό γραφικό είναι που δείχνει ποιοι είχαν τις ιδέες (ΚΑΙ ΠΟΤΕ) που πάσαρε για δικές της η Apple…
Σε ότι αφορά το link σου έχεις μείνει πολύ πίσω… αστο φίλε μου… μόνο στην Αμερική την δικαιώνουν τα δικαστήρια και όχι πάντα.
Είναι σα να σε δικάζει η μάνα σου που τσακώθηκες με το γειτονόπουλο δηλαδη και σε βγάζει λάδι.
Δίαβασε και για την κλοπή της πατέντας του FACETIME από Αμερικανικό δικαστήριο… 😉
https://www.tomshardware.com/news/Apple-Facetime-Patent-VirnetX-Lawsuit,19005.html

Βάλε στο GOOGLE δύο λέξεις… δικαιωση samsung … να δεις πόσο ΑΚΥΡΟΣ και ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΣ είσαι … ΑΓΓΛΙΑ ΙΑΠΩΝΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ υπέρ Samsung όλοι στον πλανήτη.

Σε λίγο θα μας πει η Apple πως ανακάλυψε και τα σχήματα και εφευρεσε την τριγωνιομετρία και τον κύκλο γιατι μοιάζει με τις γωνίες του iPhone … 😛

dimpep

Το θέμα ξαναγυρίζει πίσω στο iphone χωρίς λόγο. Και πάλι flame wars

Αποστόλης Ρόδος

Τι να τους κάνουμε ρε dimpep τους fanboys που παντού βλέπουν το iPhone μπροστά τους?

Ποιός Γκράχαμ Μπελ… η Apple ανακάλυψe το τηλέφωνο… 😛 … ή στη χειρότερη αν δεν διακωθούν δικαστικά και για αυτό… θα βγάλουν φήμη πως ήταν ο CEO τους την εποχή εκείνη… 😛

jimo

να σε καλα ρε @αποστολη ροδος

αν και απο την ροδο δεν φενεται να κανεισ και πολυ απο αυτο για το οποιο φημιζεται!! και αν πιστευεισ οτι η apple εχει κλεψει απο την samsung τοτε σιγουρα δεν εχεις παει και με γυναικα!!

βαλε τωρα το galaxy κινητο σου να βρεισ καμια εικονικη γκομενα!!

dimpep

Καλά Jimo ρίχνεις το επίπεδο της κουβέντας αλλού πραγματικά. Φαντάζομαι έχεις iPhone. Και μπράβο σου. Αλλά δεν έχεις τίποτα παραπάνω από ένα τηλέφωνο. Ένα άψυχο μεταλλικό-γυάλινο μαραφέτι. Και στην τελική εδώ το θέμα μιλάει για το alcatel!!!! Πως το γυρίζεις έτσι απορώ.

Ας κοιτάμε αντικειμενικά τα πράγματα. Δεν πείθεις όπως μιλάς!

Στο θέμα μας τώρα…απορώ τι επεξεργαστή να φοράει. Και η τιμή του αρκετά υψηλή, δηλαδή 250+ στην ελλάδα. Για alcatel πολλά!

keysmith

Νομίζω σε μια λογική street price περί το πολύ 180€, και λόγω όμορφου σχεδίου θα τα πάει καλά και θα είναι ενα αξιοπρεπέστατο τηλεφωνάκι. Στα 235€ δεν νομίζω να έχει καμία τύχη καθώς ήδη σήμερα από την alcatel βγαίνει το 2-καρτο 997D σε λιγότερα χρήματα και που σε όλα τα χαρακτηριστικά είναι καλύτερο (κάμερα 8mp, 4.3”, 1800 μπαταρία κτλ κτλ). Είναι βέβαια πιο άσχημο και πιο μεγάλο, αλλά καλύτερο.
Πιστεύω ακράδαντα πως μετά τον πρώτο καιρό η τιμή αυτού του καθόλα συμπαθητικού οπτικά τηλεφώνου θα είναι κατω από 180€.

ΝΙΚΟΣ

@αποστολη ροδος… oι fan boyδες της apple δεν το κατεχουν απο επιχειρηματα τσαμπα ασχολησε και τους αποδεικνυεις…Οι ανθρωποι εχουν παρωπιδες σαν τα αλογακια…Μολις δεν τους παιρνει απο αυτα που τους λες αρχιζουν τις βωμολοχιες…Ασε τους να νομιζουν οτι ολοι τους αντιγραφουν και διαθετουν την υπερτεχνολογια…

jimo

@ΝΙΚΟΣ ενω εσεις οι fanboydes της samsung ππυ προσπαθητε με οποιο μεσο ακομα και με ψεματα να αποδειξετε οτι η samsung ειναι δημιουργος του πλανητη ειστε καλυτεροι!! τα επιχειρηματα μου τα εχω εξαντλησει σε αλλα φορουμ πολλες φορες|! μονο οταν βλεπω εναν τυφλα πορωμενο οπως εσυ και ο @αποστολης ροδος χρησιμοποιω τετοια φρασεολογια!

δεν χρειαζεται να βριζω για να δει κανεις οτι το iphone 5 πουλησε μεσα σε 3εισ μηνεσ ποιο πολυ απο ολα τα κινητα της samsung μαζι το τελευταιο τριμηνο του 2012!!

οταν τα επιχειρηματα σας περνανε το οριο της πραγματικοτητας μονο και μονο για να μην σας θειξουνε την αιτερια σας τοτε αυτα παθενετε!!

και ετσι για να ειμαι και λιγο μεσα στο θεμα εγω ειμαι υπερ τον φτηνων κινητων οπως alcatel κατοχος ot 995, και huawei kai zte kai OPPO γιατι προσφερουνε τα ιδια ισως και περισοτερα απο την samsung σε πολλυ καλυτερη τιμη στην πραγματκη τους τιμη και οχι για το ονομα!!

καποτε κοροιδευατε την apple οτι πουλαει ονομα τωρα η samsung τι κανει??????????
τουλαχιστον σαν το iphone δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ και δικαιολογει εν μερη την τιμη του
-σαν τα samsung κινητα βρωμαει ο τοπος και πολυ ποιο φτηνα!!

costasckn

ουτε μετοχές να ειχαν καποιοι στις αντιστοιχες εταιρίες….εχουμε ξεφύγει…για χαλαρώστε λίγο, δικηγόρους έχουν οι εταιρίες δεν χρειάζονται άλλους…

Αποστόλης Ρόδος

@ jimo … σίγουρα σε ρίχνω 3 δεκαετίες βάσει αυτών που λες… μάλλον είσαι λίγο μεγαλύτερος από τον γιό μου.
Χαλάρωσε μαγκάκο του πληκτρολογίου… 😉

jimo

@αποστολησ ροδος αν εισαι τοσο μεγαλος οσο λεσ και ασχολεισαι ακομα λυπαμαι !

ειμαι 28 και δεν νομιζω οτι εχει καμια σχεση με την ηλικια !

συγνωμη αν σε προσβαλα δεν ειναι του χαρακτηρα μου και οσο για μαγκια καλυτερα να μην μιλαμε εδω μεσα !! ισως δεν ξυπνησα καλα σημερα!! εγω αλλο δεν ασχολουμαι !

Aποστόλης Ρόδος

@ jimo … Δεκτή η συγνώμη σου… δεν έχω τίποτα μαζί σου, ούτε σου επιτέθηκα ποτέ προσωπικά (πράγμα που έκανες εσύ).
Κουβεντούλα κάνουμε και χιουμορίζουμε απλά και πειραζόμαστε… κάποιοι τα αντιλαμβάνονται αυτά περισσότερο και κάποιοι όχι.
Το θέμα είναι να μη φανατίζεσαι υπέρ κάποιας εταιρείας (εκτός και αν είσαι μέτοχος της).
Αν διαβάσεις τα ποσταρίσματα μου θα καταλαβεις πως εγώ ειδικά δεν έχω παρωπίδες και απλά γουστάρω τις εξελίξεις σε όλες τις εταιρείες…
Όταν όμως βλέπω fan boys (όπου και αν ανήκουν αυτά) … Δεν μπορώ να μη μπω στον πειρασμό να τα πειράξω…:P
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ… 😉

Βαγγελης

Ρε μαγκες μας τα εχετε κανει τσουρεκια με τα iphone γιατι δεν μας λετε και για την σουπερ ντουπερ ουαου apple που εκανε την μεγαλητερη μακακια με την καινουρια εκδοση 6.0 ios που μας ξεσκισε και με εκανε να εχω ενα αγρατζουνιστο κινητο 700 ευρω αχρηστο πεταμενο μεσα στο ντουλαπι και καταστρεψε χιλιαδες συσκευες ανα τον κοσμο αλλα απο δω και περα θα παρει τα πα@$%@α μου τωρα θα κτυπησω ενα αλκατελακι και αντε γεια……

kostas

Παραλογα οσα λετε. Ολα τα κινητα ειναι ιδια. Οσο για το iphone. Το μονο που εχει η apple κ δ το εχουν οι αλλες εταιρειες ειναι το πολυ καλι μαρκετινγκ κ η πλυση εγκεφαλου που σας εκανε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.