Αναγεννηθείτε με το νέο Alcatel ΟΤ-Ε221

, Αναγεννηθείτε με το νέο Alcatel ΟΤ-Ε221Η Alcatel παρουσιάζει το ΟT-E221, το πιο πρόσφατο μέλος της Συλλογής 2007 των κινητών τηλεφώνων Alcatel, με Zen-like σχέδιο, όμορφη και απαλή επιφάνεια. Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε—μπορείτε να βασιστείτε στο OT-E221. Το κυριότερο στοιχείο του σχεδιασμού του OT-E221 είναι ενσωματωμένο στην επιφάνειά του. Ένας κρυμμένος δείκτης LED, σας ενημερώνει έξυπνα για την κατάσταση του δικτύου και για τα εισερχόμενα γεγονότα.

Το OT-E221 διατίθεται σε τέσσερα χρώματα: Γυαλιστερό Κόκκινο, Σκούρο Μπλε, Soft Touch Μαύρο και Ροζ. Με τη στιλπνή επιφάνεια και το σχέδιο από καθαρές γραμμές, αυτό το απλό clamshell κινητό, σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία χρήσης.
Ανοίξτε το Flip για πρόσβαση στο πληκτρολόγιο, φτιαγμένο για εύκολη σύνταξη μηνυμάτων κειμένου και πραγματοποίηση κλήσεων. Επιπλέον ο κόκκινος φωτισμός του πληκτρολογίου τονίζει τις λεπτομέρειες, επιτρέποντάς σας να το χρησιμοποιείτε άνετα και σε μέρη με αμυδρό φωτισμό.

Γενικά χαρακτηριστικά
Διαστάσεις: 87.5 x 44 x 21 mm
Βάρος: 77 g
Χρόνος αναμονής*: έως 325 h
Χρόνος ομιλίας*: έως 10 h
* Εξαρτάται από την κατάσταση και χρήση του δικτύου.
Οθόνη
Διαστάσεις (viewing area): 30 X 30 mm
Ανάλυση: οθόνη TFT 65k χρώματα, 128 x 128 pixels
Πολυμέσα
Ήχος: Πολυφωνικές μελωδίες: 16 τόνων, Δυνατοί ήχοι, Υψηλή ένταση, Προοδευτικός κουδουνισμός, Ενσωματωμένες μελωδίες
Μηνύματα: SMS με Προγνωστικό τρόπο εισαγωγής κειμένου, μνήμη συσκευής (200 SMS), Ομαδική αποστολή
Κωδικοποίηση φωνής: HR/FR/EFR/AMR
Πρόσθετα
Dual Band: GSM 900/ DCS 1800
Άλλα χαρακτηριστικά:
Κατάλογος συσκευής (έως 250 επαφές), Συνδιάσκεψη έως 5
μέλη (εξαρτάται από τον operator), Παιχνίδια (2), Ανοιχτή ακρόαση, Δόνηση, Αριθμομηχανή, Ημερομηνία & Ώρα, Ξυπνητήρι με πολλαπλούς ήχους
Συσκευασία: 11.5 X 8 X 4.5 cm
Απλουστευμένη, οικολογική και εύκολη στην αποθήκευση

Δείτε επίσης τα μοντέλα OT-C701, ΟΤ-Ε201 και ΟΤ-Ε100.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones

Alcatel 1: Αξιόπιστη απόδοση για ατελείωτη ψυχαγωγία με τιμή από 59 ευρώ

Το Alcatel 1 δημιουργήθηκε με γνώμονα την εξασφάλιση της έξυπνης και εύκολης εμπειρίας του χρήστη και τρέχει Android Go.

Smartphones Alcatel TCL

Η TCL ετοιμάζει smartphone που μετατρέπεται σε smartwatch

Φαίνεται πως το επόμενο βήμα, στην αγορά των έξυπνων συσκευών, είναι να γίνουν αναδιπλώμενες. Γι’αυτό και η TCL, κάνει τις κατάλληλες προετοιμασίες προκειμένου να μην μείνει πίσω.

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones CES 2019

Alcatel 1X (2019) με 5.5-inch HD+ οθόνη και Alcatel 1C (2019) με Android Oreo Go Edition [CES 2019]

Στο φετινό Consumer Electronic Show η TCL Communication παρουσίασε δύο νέα Alcatel smartphones, το Alcatel 1X (2019) και το Alcatel 1C (2019), τους αντικαταστάτες των αντίστοιχων περσινών μοντέλων.

Smartphones Alcatel

Ανακαλύψτε τα νέα κινητά απλής χρήσης από την Alcatel

Τα κινητά απλής χρήσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν από χρήστες που αναζητούν την ψηφιακή απεξάρτηση, από ταξιδιώτες που θέλουν ένα απλό τηλέφωνο μαζί τους και από χρήστες μεγαλύτερης ηλικίας. Έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία χρήσης και εύχρηστες λειτουργίες που να είναι προσβάσιμες σε όλους.