Alcatel One Touch I650, Για δραστήρια άτομα

Η Alcatel παρουσιάζει το OT-I650, ένα κινητό που ανήκει στη σειρά Life αφιερωμένο στους νέους, πρακτικούς, urban τύπους με δραστήρια κοινωνική ζωή. Το OT-I650 αποτελεί την τέλεια έκφραση της σημερινής γενιάς, που είναι διαρκώς στο τρέξιμο και επιδιώκει την περιπέτεια. Διασκεδαστικό, αλλά ταυτόχρονα πρακτικό, το OT-I650 συνδυάζει ένα αυστηρό στυλ σχεδιασμού, αντιπροσωπευτικό της νεαρής ηλικίας και του αστικού τρόπου ζωής.

, Alcatel One Touch I650, Για δραστήρια άτομαTo One Touch SPORT διατίθεται σε έντονο πορτοκαλί χρώμα με πλαίσιο χρωμίου ενώ τα multimedia χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει είναι ιδανικά για τους urbanites.

, Alcatel One Touch I650, Για δραστήρια άτομαΤο One Touch PRO διατίθεται στο cool & σταθερό μαύρο χρώμα. Ταιριάζει περισσότερο σε δραστήριους νεαρούς ενήλικες που μπορούν να αλλάζουν ύφος, από επαγγελματία σε ανέμελο/χαλαρό άτομο. Με έναν τρόπο ζωής που απαιτεί όλο και περισσότερο χρόνο και ενέργεια, το Alcatel OT-I650 αποτελεί το ιδανικό τηλέφωνο – η εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας του, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες για περισσότερο χρόνο συνομιλίας και αναπαραγωγή μουσικής, με τις λιγότερες φορτίσεις. Το OT-I650 παρέχει μια πλήρη, συναρπαστική εμπειρία, είτε πρόκειται για ένα γεμάτο επαγγελματικό πρόγραμμα ή για active υπαίθριες δραστηριότητες.

Alcatel OT-I650
12 ώρες χρόνος ομιλίας ή ένας μήνας χρόνος αναμονής σημαίνει ότι θα είστε
περισσότερο χρόνο μακριά από την επόμενη φόρτιση της μπαταρίας.
Ένας πλήρης music player, που παίζει FM Ράδιο, αρχεία MP3, AAC και AAC+ για
περισσότερες από 20 ώρες. Το Bluetooth σας επιτρέπει να συνδεθείτε με ασύρματα
στερεοφωνικά ακουστικά. Η υποδοχή κάρτας Micro SD επεκτείνει το χώρο αποθήκευσης
μουσικής.
Ένας μοναδικός G-sensor σας επιτρέπει με μία απλή κίνηση του τηλεφώνου να
μετακινηθείτε μεταξύ διαφόρων λειτουργιών – μουσική, παιχνίδια και ξυπνητήρι. Μια
υπέροχη αίσθηση αυθορμητισμού και αυτονομίας!
Ένα βηματόμετρο (pedometer) σας βοηθά να μετράτε τις αποστάσεις jogging ή walking.
Ένας ενσωματωμένος φακός μετατρέπει το OT-I650 σε εργαλείο περιπέτειας, στην
περίπτωση που βρεθείτε στο σκοτάδι.
Η 1.3 megapixel κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως webcam και μαζί με την 65K
OLED έγχρωμη οθόνη, το OT-I650 μετατρέπεται σε gallery εικόνων, όπου μπορείτε να
αποθηκεύετε όλες τις συναρπαστικές στιγμές σας.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones

Alcatel 1: Αξιόπιστη απόδοση για ατελείωτη ψυχαγωγία με τιμή από 59 ευρώ

Το Alcatel 1 δημιουργήθηκε με γνώμονα την εξασφάλιση της έξυπνης και εύκολης εμπειρίας του χρήστη και τρέχει Android Go.

Smartphones Alcatel TCL

Η TCL ετοιμάζει smartphone που μετατρέπεται σε smartwatch

Φαίνεται πως το επόμενο βήμα, στην αγορά των έξυπνων συσκευών, είναι να γίνουν αναδιπλώμενες. Γι’αυτό και η TCL, κάνει τις κατάλληλες προετοιμασίες προκειμένου να μην μείνει πίσω.

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones CES 2019

Alcatel 1X (2019) με 5.5-inch HD+ οθόνη και Alcatel 1C (2019) με Android Oreo Go Edition [CES 2019]

Στο φετινό Consumer Electronic Show η TCL Communication παρουσίασε δύο νέα Alcatel smartphones, το Alcatel 1X (2019) και το Alcatel 1C (2019), τους αντικαταστάτες των αντίστοιχων περσινών μοντέλων.

Smartphones Alcatel

Ανακαλύψτε τα νέα κινητά απλής χρήσης από την Alcatel

Τα κινητά απλής χρήσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν από χρήστες που αναζητούν την ψηφιακή απεξάρτηση, από ταξιδιώτες που θέλουν ένα απλό τηλέφωνο μαζί τους και από χρήστες μεγαλύτερης ηλικίας. Έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία χρήσης και εύχρηστες λειτουργίες που να είναι προσβάσιμες σε όλους.