Alcatel POP Series, Προσιτά και entry level Android

H Alcatel παρουσίασε νέα μοντέλα στη φετινή IFA, αλλά δεν της ήταν αυτό αρκετό και μας έχει ακόμα περισσότερα Androids, αυτή τη φορά στην entry level κατηγορία τα οποία ανήκουν στην οικογένεια POP. Ουσιαστικά πρόκειται για τα μοντέλα One Touch POP C1, POP C3, POP C5 και POP C7, τα οποία έχουν όλα τους λειτουργικό σύστημα Android 4.2 και είναι διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων.

To Alcatel One Touch POP C1 έχει οθόνη 3.5 ιντσών με ανάλυση 320×480 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz με 512MB RAM. Η κάμερα είναι 2 Megapixel, έχει μνήμη 4GB και μπαταρία 1300 mAh. Το One Touch POP C3 έχει οθόνη 4 ιντσών με ανάλυση 480×800 pixels και είναι εφοδιασμένο με διπύρηνο επεξεργαστή στο 1.3Ghz και πάλι με 512MB RAM. Η κάμερα εδώ είναι 3.2 Megapixel, ενώ υπάρχει και μία VGA εμπρός για βιντεοκλήσεις, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος είναι 4GB. Η μπαταρία είναι 1300 mAh.

Στο Alcatel One Touch POP C5 έχουμε οθόνη 4.3 ιντσών, ανάλυσης 480×854 pixels. O επεξεργαστής είναι και πάλι διπύρηνος στο 1.3GHz με 512MB RAM. Μπροστινή κάμερα και μία 5άρα στο πίσω μέρος, υπάρχουν, μαζί με 4GB εσωτερικής μνήμης και μπαταρία 1800 mAh. Τέλος, το One Touch C7 έχει οθόνη 4.5 ιντσών, ανάλυσης 480×854 pixels. Εδώ ο επεξεργαστής είναι τετραπύρηνος 1.3GHz, η RAM 512MB, η πίσω κάμερα 5 Megapixel, η εσωτερική μνήμη 4GB και η μπαταρία 2000 mAh.

Alcatel POP C1
Alcatel, Alcatel POP Series, Προσιτά και entry level Android

Alcatel POP C3
Alcatel, Alcatel POP Series, Προσιτά και entry level Android

Alcatel POP C5
Alcatel, Alcatel POP Series, Προσιτά και entry level Android

Alcatel POP C7
Alcatel, Alcatel POP Series, Προσιτά και entry level Android

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sotiris

Μα καλα 512 ram με τερταπύρηνο επεξεργαστη που πας ρε Alcatel και τα βρησκεις με εκανες και γελασα βραδιάτηκα!!!

Λεωνίδας

Όντως, άκυρος ο 4 πύρηνος με 512 μνήμη…Δώρον άδωρο!

Θανάσης

βάλτε λίγη Ram βρε παιδιά!!! κινητό για πέντε μήνες θα πάρουμε (γιατί τόσο χρειαζεται για να σπάσουν τα νεύρα σου)….

DionisisV

Γιατι δεν υπαρχουν hands-on video για τη σειρα one touch της alcatel???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones

Alcatel 1: Αξιόπιστη απόδοση για ατελείωτη ψυχαγωγία με τιμή από 59 ευρώ

Το Alcatel 1 δημιουργήθηκε με γνώμονα την εξασφάλιση της έξυπνης και εύκολης εμπειρίας του χρήστη και τρέχει Android Go.

Smartphones Alcatel TCL

Η TCL ετοιμάζει smartphone που μετατρέπεται σε smartwatch

Φαίνεται πως το επόμενο βήμα, στην αγορά των έξυπνων συσκευών, είναι να γίνουν αναδιπλώμενες. Γι’αυτό και η TCL, κάνει τις κατάλληλες προετοιμασίες προκειμένου να μην μείνει πίσω.

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones CES 2019

Alcatel 1X (2019) με 5.5-inch HD+ οθόνη και Alcatel 1C (2019) με Android Oreo Go Edition [CES 2019]

Στο φετινό Consumer Electronic Show η TCL Communication παρουσίασε δύο νέα Alcatel smartphones, το Alcatel 1X (2019) και το Alcatel 1C (2019), τους αντικαταστάτες των αντίστοιχων περσινών μοντέλων.

Smartphones Alcatel

Ανακαλύψτε τα νέα κινητά απλής χρήσης από την Alcatel

Τα κινητά απλής χρήσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν από χρήστες που αναζητούν την ψηφιακή απεξάρτηση, από ταξιδιώτες που θέλουν ένα απλό τηλέφωνο μαζί τους και από χρήστες μεγαλύτερης ηλικίας. Έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία χρήσης και εύχρηστες λειτουργίες που να είναι προσβάσιμες σε όλους.