Amazon Fire Phone, έρχεται Ευρώπη στις 30 Σεπτεμβρίου

Τον Ιούνιο η Amazon παρουσίασε το πρώτο της κινητό, το Amazon Fire Phone το οποίο εντυπωσίασε με την καινοτόμα οθόνη. Δημιουργεί 3D-like περιβάλλον χάρη στην τεχνολογία Dynamic Perspective που μέσω 4 μπροστινών καμερών «διαβάζει» το πρόσωπο του χρήστη σε πραγματικό χρόνο και του επιτρέπει κουνώντας το κινητό να δει όλο το περιεχόμενο της οθόνης.

Το Amazon Fire Phone έχει 4.7 ιντσών 3D οθόνη που ελέγχεται από 4 μπροστινές κάμερες και η οποία έχει πολύ καλή ορατότητα στο εξωτερικό φως, 2.2GHz quad-core chip, 2GB RAM, Adreno 330 GPU, 13MP εξωτερική κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας.

Έχει ενδιαφέρουσες λειτουργίες όπως Mayday που επιτρέπει στον κάτοχο του κινητού να συνδέεται με κάποιον τεχνικό της Amazon για να αντιμετωπίσει άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα και το Firefly που αναγνωρίζει αυτόματα ότι «κοιτάζει» η κάμερα και μπορεί να σας δώσει πληροφορίες.

Μέχρι στιγμής η συσκευή ήταν διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ όπου φάνηκε να μην τα πηγαίνει πολύ καλά παρά τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του. Τώρα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες στην Αγγλία από την O2 με £33 το μήνα (δηλαδή στα £360 περίπου 450 ευρώ) και στη Γερμανία από την Deutsche Telekom με 44.95 ευρώ το μήνα και θα ξεκινήσει να παραδίδεται 30 Σεπτεμβρίου.

amazon fire phone ευρώπη, Amazon Fire Phone, έρχεται Ευρώπη στις 30 Σεπτεμβρίου

amazon fire phone ευρώπη, Amazon Fire Phone, έρχεται Ευρώπη στις 30 Σεπτεμβρίου

amazon fire phone ευρώπη, Amazon Fire Phone, έρχεται Ευρώπη στις 30 Σεπτεμβρίου

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dimitris

Ρε παιδια εγω που το επιασα στα χερια μου προχτες σε καταστημα, δεν ξερω, ωραια αισθηση στο χερι(ποιοτητα κατασκευης) αλλα καπως δυσχρηστο. Εκανα ποση ωρα να βρω το μενου και τις εφαρμογες!!!

nikmour

@dimitris σε ποιο κατάστημα?

Αλέξης

Αντί για 1-2 καλά app η Amazon έβγαλε δικό της κινητό… Εντελώς λάθος κίνηση

Valthera

Αφού κατέκτησε τον κόσμο ήρθε και στην Ελλάδα lol!

Σόλων

Τρέχει εφαρμογές Android;

AnakinSkywalker

Τρέχει Fire OS, που είναι fork έκδοση του Android. Οι εφαρμογές εγκαθίστανται από το App Store της Amazon που διαθέτει τις περισσότερες εφαρμογές που υπάρχουν και στο Google Play με τη διαφορά ότι μπορεί να καθυστερεί κάπως η ενημέρωση των αναβαθμίσεων σε σχέση με το Google Play.

dimitris

@nikmour sorry ξεχασα να πω, μενω αμερικη!!! Σε καταστημα AT&T.πηγα να παρω το gear2 και το ειχαν μοστρα μπροστα στην βιτρινα live demo.

Γιάννης

Συγγνώμη που θα γίνω καταστροφολόγος, αλλά…

με 450 ευρώ παίρνεις μία κινέζικη ναυαρχίδα που αυτό το πατάει κάτω ίσα με 10 φορές!

Ναι είναι κάτι “πρωτοποριακό”, ναι είναι τα πρώτα βήματα της Amazon, και ναι πριν καλά καλά βγει θεωρείται επώνυμο κινητό… αλλά σιγά μην κάτσω να πληρώνω τις ανασφάλειες της Amazon εγώ! 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Alexa Amazon

Alexa Plus: Η επί πληρωμή έκδοση της Alexa έφτασε από την Amazon

Πριν από μερικές ημέρες, η Microsoft κυκλοφόρησε το Copilot Pro, μια επί πληρωμή έκδοση του Copilot με πρόσθετες δυνατότητες.

Business Amazon Twitch

Twitch: Αποχωρεί από την Κορέα λόγω «απαγορευτικά ακριβών» χρεώσεων δικτύου

Το Twitch ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να τερματίσει τις δραστηριότητές του στη Νότια Κορέα στις 27 Φεβρουαρίου 2024.

Business Amazon Apple Google

Η Αυστραλία επιβάλλει νέους Νόμους Ανταγωνισμού σε ψηφιακές πλατφόρμες

Σε πολλές χώρες, οι ψηφιακές πλατφόρμες αντιμετωπίζουν αυξημένους περιορισμούς και εμπόδια λόγω των νέων νόμων και κανονισμών.

Business Alexa Amazon featured

Η Amazon θα πουλάει και αυτοκίνητα – Πρώτος συνεργάτης η Hyundai

Η Amazon, η οποία ξεκίνησε πουλώντας βιβλία, εισέρχεται επίσημα στον κλάδο των αυτοκινήτων και ποδαρικό θα κάνει η Hyundai.