Android Ice Cream Sandwich, Αναμένεται Οκτώβριο – Νοέμβριο

Σε πρόσφατη ομιλία του σε συνέδριο της εταιρείας Salesforce (παρακολουθεί τις συζητήσεις που γίνονται στα social media για λογιαριασμό εταιρειών), ο Eric Schmidt της Google αναφέρεται στην επικείμενη ανακοίνωση της έκδοσης του λειτουργικού συστήματος Android Ice Cream Sandwich κάνοντας λόγο για τους μήνες Οκτώβριο-Νοέμβριο.

Λογικά η νέα έκδοση θα παρουσιαστεί μέσα από το αναμενόμενο επόμενο μοντέλο Android smartphone, Nexus Prime.

Το σημείο όπου ο Eric Schmidt αναφέρεται στην κυκλοφορορία του Android Ice Cream Sandwich είναι στο 30:26 του βίντεο.

, Android Ice Cream Sandwich, Αναμένεται Οκτώβριο – Νοέμβριο

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nik

Ξέρουμε αν θα είναι μόνο για νέα μοντέλα ή αν θα πάρουν και τα παλιά update κάποια στιγμή;

Sak

Άμα βάλουμε πάνω στο δεξί αυτί του Schmidt ένα “G” και πάνω στο αριστερό του αυτί το “gle” έχουμε έτοιμο το νέο λογότυπο της Google!!!!! 😛
Άντε να δούμε και το παγωτάκι αν θα προσφέρει κάτι διαφορετικό τελικά και ποιες συσκευές θα το πάρουν. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχει μεγάλες απαιτήσεις.

pk

τα διπυρηνα σιγουρα θα παρουν το update.τα υπολοιπα δεν ξερω

Θάνος

Σύμφωνα με γερμανικό site δόθηκε από τη Google για το Nexus S το Android 2.3.6. Το πολύ κακό νέο είναι ότι το tethering (δηλαδή η δυνατότητα να κάνεις το κινητό ασύρματο router δίνοντας ίντερνετ σε άλλες συσκευές) είναι απενεργοποιημένο! Δεν είναι σαφές αν πρόκειται για bug ή συνειδητή επιλογή της Google να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των πάροχων κινητής τηλεφωνίας.
Για τους γερμανομαθείς: https://www.heise.de/newsticker/meldung/Android-2-3-6-entfernt-Tethering-1337891.html

Άρα θέλει και λίγο προσοχή με το τι φέρνουν και τι μας αφαιρούν οι νέες εκδόσεις…

gadgetfreak

Βασικα η αναβαθμιση θα ειναι για τα κινητα του ’11 και ανω :βαζωντας σε αυτα και τα μονοπυρινα της S.E,htc,samsung klp,klp,το στανταρ συμφωνα με διαφορες πηγες και site ειναι 1ghz και να εχουν ηδη δεχτει 2.3.4 αλλα αυτο θα αφορα μονο της συσκευες του ’11

fred

αντε να την δουμε!

Techfan

Επιτέλους, το κρυφτούλι τελείωσε…..

Panagiotis

παντως αυτες οι ονομασιες android λογισμικων ειναι περιεργες…froyo,gingerbread,honeycomb,ice cream sandwich….αντε ευχομαι και σε android souvlaki!(πλακιτσα)

sdaoulas

είναι γνωστό ότι η ονομασία των εκδόσεων Android για όσους δεν το γνωρίζουν είναι βασισμένη σε γλυκίσματα και γίνεται με βάση αλφαβητικής σειράς, χωρίς να έχουν συμπεριληφθεί τα γράμματα A, B

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.