Nexus One, Τώρα με… Android 4.4 KitKat

Να που κάποιοι δεν ξέχασαν το Google Nexus One που έχει κατασκευάσει η HTC, το οποίο μπήκε στον χορό του Android 4.4 KitKat. Χάρη στον ταλέντο ορισμένων χρηστών στο XDA Developers forum, μία custom Android 4.4 ROM δίνει νέα πνοή στο θρυλικό handset, παρόλο που η επίσημη υποστήριξη για αυτό έπαψε από το Android 2.3 Gingerbread και μετά.

Για την ώρα, η νέα ROM δεν μπορεί να προσφέρει την εμπειρία “KitKat” σε όλο της το μεγαλείο, και έτσι έχουν παρατηρηθεί προβλήματα ενώ υπάρχουν ελλείψεις. Αναγκαστικά έπρεπε να αφαιρεθούν αρκετά από τα χαρακτηριστικά του Android 4.4 KitKat, και έτσι απουσιάζει ο Video Editor (που ήταν μεγάλος σε μέγεθος), το Calendar ή ο email client και η κάμερα δεν βρίσκεται στο 100%. Όλοι οι νέοι ήχοι προστέθηκαν ενώ όλα τα στοιχεία που αφαιρέθηκαν αρχικά μπορούν να επανεγκατασταθούν, εκτός από τον Video Editor.

Nexus One, Nexus One, Τώρα με… Android 4.4 KitKat

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
j.st.

Όπως επίσης και το HTC Desire HD μου ( Nov. 2010 ) τρέχει 4.4 KitKat. XDA Developers rulez.

John

@j.st βγήκε χθες cyanogenmod 11 με 4.4 android unofficial για Xperia p, sole κτλ και προσπάθησα να το κάνω. . Όμως δεν τα καταφέρνω… Έχεις την καλοσύνη να μας εξηγήσεις λίγο την διαδικασία?? Εχω root το τηλέφωνο μου
Ευχαριστώ

j.st.

@John. Google it. Αν γνωρίζεις αγγλικά το forum των XDA Developers δίνει όλες τις λύσεις. Νομίζω όμως οτι το δυσκολότερο βήμα το έχεις κάνει, δηλαδή η συσκευή σου είναι rooted. Τώρα απλά κάνεις ένα full wipe στο κινητό σου και εγκαθιστάς τη νέα ROM.Αυτά τα βήματα ακολούθησα στο HTC, δε νομίζω στο Sony να είναι πολύ διαφορετικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android 4.4 KitKat Google

Προειδοποίηση ασφάλειας για όσους έχουν παλιότερο Android smartphone

Οι χρήστες Android με παλαιότερες συσκευές λαμβάνουν ειδοποίηση ότι θα διατρέχουν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο hacking από την επόμενη εβδομάδα.

Software Android 4.4 KitKat Sony Sony Android Smartphones

Sony, αναβαθμίζει τα Xperia Z, ZL, ZR και Tablet Z σε Android 4.4 KitKat

Έφτασε επιτέλους η ώρα και η Sony ξεκινά να διαθέτει από σήμερα την αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat των Sony Xperia Z, Sony Xperia ZL και Sony Xperia ZR smartphones και του Sony Xperia Tablet Z. Μέχρι τώρα οι συσκευές αυτές τρέχουν με Android 4.3 Jelly Bean.

Smartphones Android 4.4 KitKat Samsung Galaxy S III

Samsung Galaxy S III, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat από την Sprint

Σύμφωνα με ανακοίνωση του παρόχου κινητής τηλεφωνίας, οι κάτοχοι του Samsung Galaxy S III από την Sprint είναι έτοιμοι να δεχτούν αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat. Η νέα έκδοση έχει ήδη ξεκινήσει την διάθεση της χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακόμα με ακρίβεια τις αλλαγές που φέρνει στην συσκευή.

Smartphones Android 4.4 KitKat Android Smartphones Huawei

Android 4.4 KitKat στο Huawei Ascend P6 [hands-on video]

Το Huawei Ascend P6 θα αναβαθμιστεί σε Android 4.4 KitKat μέσα στο Μάιο όπως μαρτυράνε οι φωτογραφίες και το μικρό βίντεο που τραβήμαμε σήμερα έχοντας μια πρώτη επαφή μαζί του. Η αναβάθμιση βρίσκεται στο στάδιο τις εξέλιξης και όταν είναι έτομη θα διατεθεί OTA (Over the Air). Ανυπομονείτε;