Android Marshmallow: Η λίστα με τα smartphones που αναβαθμίζονται;

Η HTC ήταν από τους πρώτους που ανακοίνωσε τις πρώτες συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Android 6.0 Marshmallow, στη συνέχεια ακολούθησαν τα μοντέλα της Motorola, και σήμερα μάθαμε πληροφορίες για την LG. Σήμερα εμφανίζεται μια λίστα η οποία περιλαμβάνει διάφορα μοντέλα από διάφορών κατασκευαστών που θα αναβαθμιστούν σε Marshmallow.

Η λίστα περιλαμβάνει συσκευές από Samsung, HTC, Sony, LG, Asus, OnePlus, Xiaomi και Huawei. Στην δεύτερη στήλη είναι τα μοντέλα τα οποία θα αναβαθμιστούν σε δεύτερη φάση. Από την λίστα απουσιάζουν τα νέα Sony Xperia Z5, αλλά η Sony έχει ανακοινώσει ότι θα αναβαθμιστούν.

Το πότε θα έρθει η αναβάθμιση δεν το γνωρίζουμε, αλλά εξαρτάται από τον κάθε κατασκευαστή, αλλά ως συνήθως θα προηγηθούν τα Google Play editions.

Android 6 Marshmallow: Η λίστα με τα smartphones που αναβαθμίζονται;, Android Marshmallow: Η λίστα με τα smartphones που αναβαθμίζονται;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thanos

Ρε παιδια εχω το mate 7. Πραγματικα το κινητο δεν υστερει σε τιποτα(εκτος της καμερας), σε σχεση με τα κορυφαια μοντελα. Το μονο παραπονο μου ειναι πως δεν εχει αναβαθμιστει σε lollipop. Μπορει να μου πει καποιος αν γινεται να παρει marshmallow κατευθειαν απο KitKat?

panos

ενα μεγαλο μπραβο στην λγ που δινει 6.0 στο θρυλικο γ2 μοντελο 2013 σε αντιθεση με σαμμυ που αφησε το σ4 στην απεξω.το ποτε θα ερθει στο γ2 μου βεβαια ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο αλλα ειμαι ευχαριστημενος που το γ2 μου θα το παρει ας ειναι και σταμεσα του 16

forneverarrow

Η πηγή δεν με πείθει… Η Samsung δεν έκανε λόγο επίσημα για note4 και S5, ούτε η LG είπε για g2 ακόμα και στο μέλλον. Προτιμώ να περιμένω επίσημα στόματα για να χαρώ…

Λουκάς

Καλησπέρα ξέρετε ποία μοντέλα τής lenovo θα αναβαθμιστούν σε android 6

Νίκος

Εγώ νομίζω δεν είναι ακριβές ο πίνακας! Θα δείξει στην πορεία!! Και μην κάνετε σαν τρελοί για νέο android!! Γιατί μένα μόνοι σας θα κραζετε ότι κολλάει και τρώει μπαταρία και τα συνηθισμένα!!!!

Νίκος

Εγώ νομίζω δεν είναι ακριβές ο πίνακας! Θα δείξει στην πορεία!! Και μην κάνετε σαν τρελοί για νέο android!! Γιατί μετά μόνοι σας θα κραζετε ότι κολλάει και τρώει μπαταρία και τα συνηθισμένα!!!! Ηρέμηστε!!!!

KostasB

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί χωρίζει τα κινητά σε 2 στήλες. Μήπως αυτά που είναι δεξιά είναι ακόμα σε σκέψεις;;

VasilisA3

Νίκο αγόρι μου το μόνο που τρώει κολλήματα είναι τα comment σου. Όσο για το 6 πιστεύω ότι θα είναι σε καλό δρόμο.

GeoChios

Θάνο το Mate 7 πήρε λολλιποπ και πετάει. Προς το παρών είναι διαθέσιμη από το site της Huawei και σύντομα θα γίνει διαθέσιμη μέσω OTA.

Νίκος

VasilisA3 από το σχόλιο σου κατάλαβα ότι είσαι ένα από αυτά τα άτομα που ανέφερα πριν! Που περιμένουν το νέο και μετά γκρίνιαζουν!!

thanos

GeoChios αν σου ειναι ευκολο μπορεις να μου στειλεις καποιο link

Ιωάννης jb

Ειναι πραγματικά γελοίο να βλέπεις εταιρίες όπως η samsung, η οποία βγάζει περίπου 30 συσκευες το χρόνο.. να αναβαθμίζει στη νέα έκδοση android περίπου ιδιο αριθμο συσκευών με την Sony, η οποία είναι ζήτημα να βγάζει 10 συσκευες το χρόνο…

Ιωάννης jb

Και η lg φαίνεται τραγική στο κομμάτι αναβαθμίσεων!!

Mastoras

Thanos
Δεσ στο σιτε τησ χουαγεη κ εμενα το π8 ειχε μεινει σε μια παλιαοτερη εκδοση emui(λογο οτι ηταν με μπραντ βονταφονε)
Κ το κατεβασα απτο σιτε το κανα ινσταλ κ ειναι κομπλε 3-4 εκδοσησ πανω απο αυτη που ειχε απο μονο του κ δν εκανε απντεητ με τπτ
Κ το κανα ετσι
Τεσταρε το
Κ δν ξερω για σασ τι λετε αν ισχυει η λιστα η οχι
Αλλα ειμαι σγρσ οτι υσχυει για το π8 γτ εστειλα εμαιλ στην χουαγεη κ μ απαντησε οτι θα παρει κανονικα

GeoChios

Θάνο μπες στο site της Huawei και πήγε στα updates. Για περισσότερα διάβασε το θέμα για το Mate στα φόρουμ του XDA developers για την συσκευή.

Πανος Π.

Το M4 aqua θα παρει αναβαθμιση?

Cosan

Εγώ έχω Xiaomi mi4 miui 7 developers edition και παρόλα αυτά είναι 4.4.4 και θα πάρει το 6; Εντύπωση μου κάνει. Μακάρι…

JohnPerl98

Νομιζω πως το S4 και το Note 3 τη σηκωνουν μια ακομα αναβαθμιση (εδω θα παρει η Α και η Ε). Και να σκεφτεις πως το iPhone 5 πηρε το iOS 9! Υποστηριξη ρε! Αξια μεταπωλησης; οχι; Και μετα λενε για τις πωλησεις τους!

rose

Τι καινούργιο θα φερει το 6 ? Η απλα θα διορθωσει την 5 ?

Topdj

Λογικό φίλε αφού βγάζει 1 κινητό το χρόνο και είναι και κλειστό λογισμικό.

nick2010

Αυτό πάντως το φάουλ της Motorola με το ΦΕΤΙΝΟ Μoto Ε, να μην είναι καν στη λίστα για marshmallow αναβάθμιση, δεν υπάρχει….. απλά δείχνει πόσο χαμηλά επαγγελματικά βρίσκεται η συγκεκριμένη εταιρεία και, τελικά, της αξίζει να βλέπει την πλάτη των ανταγωνιστών της.

Ekimolaos

@nick2010
Και μόνο για το γεγονός ότι πόνταρε στην χαμηλή τιμή με το moto X Style, αλλά ΜΟΝΟ για την αγορά της Αμερικής (στην Ευρώπη αρχίζει από τα 500€, 40€ πάνω απ’το Galaxy s6), της αξίζει να πατώσει, είναι απαράδεκτη εταιρία. Μου κάνουν και μάρκετινγκ με την χαμηλή τιμή τρομάρα τους…

Bloodmaster

Για την Samsung σκέφτομαι. Η σειρες a και e θα την σηκωσουν την αναβαθμιση. Και συκεκριμενα για τα E5 a3 a5. Τι να πω.

Χαρης

Πιο Α5 θα την παρει του 16 η του 14

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.