Android, 900.000 ενεργοποιήσεις συσκευών κάθε μέρα

Πάνω από 900.000 συσκευές με Android ενεργοποιούνται κάθε μέρα και εισέρχονται στο μεγάλο ανοιχτό οικοσύστηματα του πράσινου ρομπότ. Αυτό δήλωσε ο πατέρας του Andy Rubin μέσα από το προσωπικό του profile στο Twiiter και παράλληλα διαψέυδει τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι αποχωρεί από τη Google! Σήμερα ξεκινάει το συνέδριο της Apple WWDC 2012 και περιμένουμε iOS 6. Γιαυτό και οι φήμες;…

, Android, 900.000 ενεργοποιήσεις συσκευών κάθε μέρα

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος Αθ.

Πάλι τα ίδια… 900.000Χ365μέρες = 328.500.000 συσκευές

Με άλλα λόγια: ότι να΄ναι!!!

jimmy

Ποιες φημες; Οταν το λεει εκπροσωπος της google και του android δεν ειναι φημες. ειναι ανακοινωση…

Solon

Σε λίγο θα έχουν Android και τα ταξίμετρα!!!

Panos7GR

Αλήθεια είναι! Οχι μόνο επειδή το λέει ένας τόσο σημαντικός ανθρωπος, αλλά κι αν αναλογιστεις πως αν με την λέξη “συσκευές” εννοεί όλα τα gadget κτλ που τρέχουν αυτό το λειτουργικό πέρα των smartphones.

Android δεν τρέχουν μόνο κινητά… Μέσα σε αυτές τις συσκευές βρίσκονται tablets, smartwatch, Walkman (πχ Sony NWZ-Z1050), φωτογραφικες μηχανες (πχ Polaroid SC1630, αν και μπορεις να το πεις και smartphone), ψυγεία (πχ Samsung RF4289, αλλα αν δεν με απατά η μνήμη μου και η LG πρεπει να έχει βγάλει), mini υπολογιστές (πχ APC 8750, Allwinner A10 κτλ) και τόσα άλλα που δεν έχω ακούσει και δεν ξέρουμε ακόμα… Πολύ εντυπωσιακό νούμερο το 900.000 ενεργοποιήσεων κάθε μέρα και δείχνει πόσο μεγάλη ανακάλυψη έκανε ο Andy Rubin και πόσο καλό deal έκανε η Google, εξαγοράζοντας και αναπτύσσοντας αυτό το λειτουργικό!

@Solon +1 χαχαχαχαχα!!! Πλάκα-πλάκα μην το αποκλείεις καθόλου αυτό το ενδεχόμενο… !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.