Android 2.2 στο XPERIA X10;

Οι επισκέπτες του Techblog είναι τρελοί gadgetάκηδες και ένας από αυτούς ο Vassilis (vas-m) παρακολούθησε το live blogging του Engadget από την συνέντευξη τύπου της Sony στην διεθνή έκθεση CES 2011 στο Λας Βεγκας. Και όπως πολύ σωστά παρατήρησε, κατά τη διάρκεια ενός βίντεο εμφανίστηκε το XPERIA X10 να τρέχει Android 2.2.

update: Η Sony Ericsson δεν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες, πηγή.

Εδώ θα βρείτε ολόκληρο το κείμενο με το live blogging του Engadget. Κατεβείτε κάτω στο 4:51 και πείτε μου πόσο πολύ θέλετε να αποκτήσει το X10 την έκδοση Android 2.2!

Αν έχετε και εσείς κάποια έξυπνη είδηση ή παρατήρηση όπως ο vas-m, στείλτε την μας εδώ.

, Android 2.2 στο XPERIA X10;, Android 2.2 στο XPERIA X10;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dimitris

Ποο η καλη μερα απο το προι φενετε 😀
Ελπιζω παντος να μιν περιμένουμε πολύ όπως με το 2.1

bill

Κανονικα 2.3 θα επρεπε να βγαλουν τωρα… Σαν να μν θελουν να πουλήσουν κινητα ολο πισω ειναι…

Nikos

UPDATE: This was a terrible joke, ruined by a typo. It was supposed to say “Not shown.” Our apologies — liveblogging is a rough game.

lorentzos

ειναι θεμα μαρκετιν ολα, δεν θα βαλουν 2.3 γιατι θα το εχει στο νεο μοντελο Χ12 και εκτος αυτου μπορει να μην το σηκωνει το τηλεφωνο, ας δουμε πρωτα πως τρεχει το 2.2. και σκεφτειτε το αλλο να βγει το νεο μοντελο και να τρεχει το παλιο την ιδια εκδοσει? δεν πρεπει να εχει μια διαφορα εκτος τα χαρτγουερ για να το παρει ο κοσμος?

Paul

4:51PM They keep showing the Xperia X10 on the screen. Now shown: a Froyo upgrade for the Xperia X10. UPDATE: This was a terrible joke, ruined by a typo. It was supposed to say “Not shown.” Our apologies — liveblogging is a rough game.

mariapapa

kserete mhpws pote tha bgei to neo montelo.skeutomai na pare to x10 alla afou tha bgei allo lew na perimeno

Manos

δηλαδη θα παρει αναβαθμηση η οχι γιατι εχω το Χ10 και φισαει με android 2.1 δηλαδη με android 2.2 θα φισαει πιο πολυ ε?

Manos

εβαλα την φοτο στο site της σονι στο fb και τους ρωτισα αμα θα παρει αναβαθμιση αμα πουνε τπτ θα σας το πω εδω

Vassilis

Τελικά επίσημα η sony το διέψευσε. Sorry για την αναστάτωση παίδες…
https://www.engadget.com/2011/01/06/sony-ericsson-no-os-updates-for-xperia-x10-beyond-android-2-1/

maria 21

telika to ericsson x10 einai kalo?skeutomai n to agorasw h na peromeno to x12

Kostas

Να ρωτήσω κάτι κάπως άσχετο; Υπάρχει περίπτωση το Χ10 mini pro να σηκώνει αναβάθμιση σε android 2.2;

kats

Απ ότι φαίνεται ξεχάστε όλοι την 2,2.κώστα πέρα του ότι το mini δεν την σηκώνει ούτε για πλάκα δεν θα την βάλουν ούτε στο x10.απογοητευση απλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Sony Ericsson Sony Ericsson Xperia X10

Sony Ericsson Xperia X10, Τρέχει Android Ice Cream Sandwich (Alpha)

Κάτι πεθαίνει όταν το ξεχάσεις λέει ο σοφός λαός μας και αυτό ισχύει και στις άψυχες ηλεκτρονικές μας συσκευές. Στο παρακάτω βίντεο τα παιδιά από τους xda developers κατάφεραν να τρέξουν μια πρώτη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich στο παλιό και αγαπημένο Sony Ericsson Xperia X10 “το μεγάλο” όπως λέγαμε για […]

Smartphones Sony Ericsson Sony Ericsson Xperia X10

Sony Ericsson Xperia X10, Καταφθάνει το update σε Android 2.3

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις της Sony Ericsson στο Facebook η αναβάθμιση σε Android 2.3 Gingerbread για το Sony Ericsson Xperia X10 θα ξεκινήσει να διατίθεται μέχρι το τέλος του μήνα, τώρα δηλαδή, μέσα στις επόμενες ημέρες. Το πότε θα είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση σε κάθε χώρα ξεχωριστά δεν έχει γίνει γνωστό. Ετοιμαστείτε λοιπόν […]

Smartphones Sony Ericsson Sony Ericsson Xperia X10

Sony Ericsson Xperia X10, Android 2.3 και 4 point multitouch

Το Sony Ericsson Xperia X10 θα αναβαθμιστεί σε Android 2.3 Gingerbread τον προσεχή Αύγουστο. Αυτό το γνωρίζαμε, σήμερα μαθαίνουμε από την SE Βραζιλίας ότι η εν λόγο αναβάθμιση θα προσθέσει και δυνατότητα 4 point multitouch στην οθόνη του X10 και μάλλον σε ορισμένες μόνο εφαρμογές.

Smartphones Sony Ericsson Sony Ericsson Xperia X10

Sony Ericsson Xperia X10, Η αναβάθμιση σε Android 2.3 έρχεται τον Αύγουστο

Τον περασμένο Μάρτιο η επίσημη ανακοίνωση ότι το Sony Ericsson Xperia X10 θα αναβαθμιστεί σε Android 2.3 Gingerbread ενθουσίασε τους κατόχους του κινητού. Σήμερα η εταιρεία επανέρχεται με επίσημες ανακοινώσεις και ένα βίντεο. Η αναβάθμιση θα ξεκινήσει μέσα στο Αύγουστο και το βίντεο δείχνει τι να περιμένουμε.