Android Ice Cream Sandwich στα Sony Ericsson Xperia smartphones του 2011;

H Sony Ericsson μαθαίνει από τα λάθη της(;) και σήμερα ένα από τα στελέχη της σε συνέντευξή του δήλωσε ότι τα μοντέλα smartphones της σειράς Xperia του 2011 μελλοντικά θα αναβαθμιστούν σε Android Ice Cream Sandwich. Βέβαια η ιστοσελίδα που έφερε την είδηση στον αέρα, σε πιο πρόσφατο update αναφέρει ότι επίσημα η εταιρεία δεν επιβεβαιώνει τις δηλώσεις του στελέχους της!

“Μελάνι” που έχει να χυθεί και φέτος με τις επερχόμενες αναβαθμίσεις του Android….!

, Android Ice Cream Sandwich στα Sony Ericsson Xperia smartphones του 2011;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Αν δεν κάνω λάθος όλα τα μοντέλα της Sony που έχει κυκλοφορήσει έως τώρα είναι μονοπύρηνα. Πως θα πάρουν το ice creame τη στιγμή που η Google έχει ανακοινώσει πως οι εκδόσεις του Android μετά το Gingerbread θα είναι για διπύρηνες συσκευές; Αν είναι αλήθεια αυτή η φήμη τότε η είδηση είναι άλλη. Ότι η ice cream θα τρέχει και σε μονοπύρηνα!!!

Νίκος

Η Sony αμέσως βγήκε να διαψεύσει αυτή την φήμη.Χαρακτηριστικά είπε
“When it comes to future platforms of the Android OS, we will make them available to consumers in a timely manner as long as they improve the user experience and are viable from a hardware point of view.”
Άρα ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι .
Αν η Google δεν κάνει γρήγορα κάτι για να βελτιώσει την ταχύτητα του λειτουργικού και να μειώσει τον κατακερματισμό τότε θα έχει μεγάλα προβλήματα.Θυμάμαι πέρσι όταν πήγα να αγοράσω κινητό ,είμουν ανάμεσα στο Xperia 10 και το iPhone 4,η διαφορά της τιμής τους ήταν 100 ευρώ.Αλλά τώρα βλέπω τι σωστή αγορά έκανα.Όταν βλέπω το iPhone 4 να έχει τουλάχιστον ακόμα δυο χρόνια ζωής και to Χperia 10 να το έχει πετάξει η εταιρεία στον κάδο των σκουπιδών

kostas

ελεος πια περνης κινιτο και δεν εχει υποστιριξη μονο τα i phone μεχρι και το πιο προπολεμηκο εχει υποστιριξη τα android πληρονεις 500 ευρο και μετα αντε γεια τοσο βαρια θα ειναι η νεα εκδοση του
android καθαρα εμπορικη λογη

Sotiris

Αιλεωσ πηα …. (σωστος ??) 😉

Kostas

γιατι το χει πεταξει η Sony Ericsson το X10 ρε παιδια δεν εχω καταλαβει?το κινητο ανακοινωθηκε το Νοεμβρη του 2009…ειχε την εκδοση 1,6 οταν βγηκε και τωρα εχει την 2.3.3..Για ολα τα μοντελα του 2011 η sony ericcson εχει δεσμευτει παντος για full support για τουλαχιστον 18 μηνες…ειδωμεν

Νίκος

Το ζήτημα δεν είναι το πότε ανακοινώθηκε αλλά πότε ήρθε στην Ελληνική αγορά και γενικώς στις αγορές όλου του κόσμου,και για να σε πληροφορήσω αυτό έγινε τον Απρίλιο του 2010 για την Ευρώπη και στα τέλη Μαΐου του 2010 για την Ελλάδα.Είναι πραγματικά τραγική η κατάσταση αν σκεφτεί κανείς τι τρελό παιχνίδι παίζεται πίσω από τις αναβαθμίσεις των λογισμικών.Τόσο μεγάλο παιχνίδι που πολύ πιθανών είναι να αποκλειστούν από την επερχόμενη αναβάθμιση ολοκαίνουρια κινητά…Μακάρι να κάνω λάθος.

Δημήτρης

Πάντως η Google δήλωσε ότι όλα τα android κινητά θα δέχονται αναβαθμίσεις για 18 μήνες από την ημερομηνία κυκλοφορίας …Οπότε το πιο φυσιολογικό θα είναι να δεχτούν τα XPERIA το ICE CREAM καθώς ούτε χρόνος δεν θα έχει περάσει από την κυκλοφορία τους ….

Όσο για το ότι θα χρειάζεται διπύρηνο επεξεργαστή για να τρέξει το ICE cream πραγματικά με κάνει και γελάω. Εδώ σε τρέχουν Windows 7 στα κινητά με μονοπύρηνους επεξεργαστές και δεν θα μπορεί να τρέχει το ICE cream ? ΔΕν παίζει.

Νίκος

@Δημήτρης
To ζήτημα όμως είναι πώς ακριβώς βλέπει τους 18 μήνες κάθε εταιρεία.Γιατί αν μέσα στους 18 μήνες είναι και η τεραστια αργοπορία αναβάθμισης στην επόμενη έκδοση όπως έγινε με την 2.3 πραγματικά να την βράσω την δεκαοκτάμηνη υποτήριξη,αφού μέχρι να ενσωματοσόυν την μια αναβάθμιση η google θα έχει βγάλει ίδη την επόμενη

thorgoth

το ice cream sandwich ΔΕΝ απαιτει 2πυρινους επεξεργαστές ΑΠΛΑ ειναι η ΠΡΩΤΗ εκδοση android που τους υποστιριζει 100%…
γιατι να εβγαζε τοτε το nexus s με μονοπύρηνο επεξεργαστή??Η δεν θα παρει το nexus s την ICS?!

ας αφήσετε μερικοί τον aple-fan-boy-σμο και ας κοιτάξετε τα γεγονότα..

kats

Η έκδοση 2.4 θα είναι πιο ελαφριά απ την τωρινή γι αυτό ας μη λέμε τρέλες από τώρα..είναι δυνατόν όλα τα κινητά της για το 2011 με ίδιες προδιαγραφές (1GHz επεξεργαστή και 512 RAM) να τα αφήσει όλα με την 2.3.3 ή 2.3.4;βάλτε λίγο το μυαλό σας να δουλέψει πριν να γράφετε αηδίες βρε παιδιά..

Nick

Το SE Xperia Pro δεν θα κυκλοφορήσει τελικά?

kats

Τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις της SE φίλε nick.

chris

Γιατι το κανουν αυτο?? τι ζηταω?? μια επισιμη εκδοση 2.2 η 2.3 για το Χ8 μου… αλλα μαλλον δεν πρεπει να ελπιζω ε??

apostolis

Γιατι τετοια τρελα ρε παιδια….χαλαρωστε λιγο…ακομα δεν βγηκε το 2.3 κατσε να το ευχαριστηθουμε λιγο…….εχω το καινουργιο xperia mini και πραγματικα…..ΤΑ ΣΠΑΕΙ το κινητακι……..βεβαια οτι καινουργιο…καλοδεχουμενο αλλα μεχρι τοτε…..φεεετααα……(ψαχνω ζελατινα προστασιας για το mini αν ξερει καποιος που μπορω να βρω παρακαλω ας μου πει)bye………….

Dalis

Ε δες στο πλαισιο η και στο e-shop σιγουρα θα εχουνε kai sto Multirama κτλ κτλ παντου θα βρεις.Εαν δεν δωσουνε update στο ARC εγω θα νιώσω κοροιδο γιατι ειμαι πελατης της SonyEricsson συνεχομενα σχεδον 10 χρονια. Θα το δωσουνε λογικα γιατι θα τους κραξουνε οπως και με το XPERIA 10 και τελικα δώσανε 2.3.3 εκδοση.

kats

Μόλις αναβαθμίστηκα..2.3.4 xperia arc!!

kats

Ένα τακ πιο άμεσο ψευτο3D εφαρμογες και λίγα αχρείαστα widget.ανοιχτός bootloader..αυτά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.

Smartphones Android smartphone Smartphones

Sony Ericsson Xperia Arc, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Το ‘πε και το ‘κανε! η Sony Mobile ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης του Sony Ericsson Xperia Arc σε Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Μην βιαστείτε όμως να χαρείτε. Για να μάθετε αν το δικό σας μοντέλο είναι ένα από τα πρώτα, θα πρέπει να τσεκάρετε το SI (Sales Item) που θα βρείτε βγάζοντας τη […]

Smartphones Android Android Smartphones smartphone

Sony Ericsson Xperia, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich [Ελλάδα]

Από εχθές το απόγευμα κάτοχοι των μοντέλων Sony Ericsson Arc S, Sony Ericsson Xperia Neo V και Sony Ericsson Xperia Ray αναφέρουν ότι αναβάθμισαν το κινητό τους στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.