Τετάρτη
13/03/2013

Android-IA (Android on Intel Architecture), Android σε Intel Core tablets και υπολογιστές

Με την υποστήριξη της Intel δημιουργήθηκε η κοινότητα developers Android-IA (Android on Intel Architecture) με σκοπό την ανάπτυξη και προώθηση εκδόσεων του λειτουργικού συστήματος Android σε tablet και υπολογιστές (laptop) με επεξεργαστές Intel Core που μέχρι πρότινος είχαν εγκατεστημένα τα Windows.

Αυτή τη στιγμή η κοινότητα υποστηρίζει τα tablet Acer Iconia W700, και Samsung XE700T, τα laptops Lenovo X220T και Lenovo X230 και τις εκδόσεις Android 4.1.1 έως και 4.2.2 Jelly Bean. Αν διαθέτετε μιας από τις παραπάνω συσκευές και έχετε μπει στον πειρασμό για Android, ρίξτε μια ματιά εδώ.

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .


3 Σχόλια

  1. Ο/Η PiXel λέει:

    Συγγνώμη, αντί να κάτσει η ίδια η Intel που είναι και η άμεσα ενδιαφερόμενη ή η Google που της ανήκει το Android, βάζουν τρίτους developers να κάνουν τη «βρωμοδουλειά»; Τζάμπα προγραμματιστές ψάχνουν…; :P

  2. Φαντάζομαι ότι ή αρχή και το main support θα γίνεται από προγραμματιστές της Intel. Δεν είναι κακό που ζητάνε τη βοήθεια της κοινότητας. Η ισχύς εν τη ενώσει.

  3. Ο/Η Panos7GR λέει:

    Μα ανοιχτό λογισμικό (εντάξει εν μέρη ανοιχτό είναι το Android) αυτό δεν σημαίνει; Η Κοινότητα αναπτύσσει, αποφασίζει και το προστατεύει;
    Αυτό πάει να «εκμεταλλευθεί», αν μπορούμε να το πούμε έτσι, η Intel και η Google.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.