Τετάρτη
16/07/2014

Android One, έρχονται τα πρώτα ultra-cheap smartphones τον Οκτώβριο

Εκτός από το Android L και το Material Design, η Google παρουσίασε στο Google I/O 2014 και το Android One. Το Android One είναι μια πλατφόρμα βασισμένη στο Android σχεδιασμένη για low-end Smartphones και αποσκοπεί να φέρει οικονομικές συσκευές σε περισσότερο κόσμο.

Σύμφωνα λοιπόν με το Economic Times της Ινδίας αυτό αναμένεται να γίνει αυτό τον Οκτώβριο με συσκευές που θα κοστίζουν 100 δολάρια.

Η Google και οι τοπικοί συνεργάτες σκοπεύουν να ξοδέψουν περί τα 16.5 εκατομμύρια δολάρια για διαφήμιση και marketing για την προώθηση τους. Επίσης ο Sundar Pichai της Google αναμένεται να επισκεφτεί ο ίδιος την Ινδία για το λανσάρισμα των Android One συσκευών.

Τα Android One Smartphones θα κατασκευάζονται από 5 εταιρείες, την Micromax, την Karbon, την Spice, την Intex και την Celkon και ταυτόχρονα η Google θα συνεργάζεται με αυτές ώστε να δίνει συστάσεις στις εταιρείες για το hardware και το software καθώς και συμβουλές για τα επερχόμενα update. Παρόλο που η Google θα δίνει τα updates στις συσκευές οι συνεργάτες της θα έχουν το δικαίωμα να έχουν προεγκατεστημένες τις εφαρμογές τους.

android-one-570

Πηγή

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .


Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.