Οικονομικά Android smartphones με τιμή κάτω από 150 ευρώ

Το 2013 ξεκίνησε δυνατά αλλά και ακριβά με high-end μοντέλα Android smartphones που ζητάνε μια περιουσία για να γίνουν δικά σας όπως τα Sony Xperia Z, HTC One και Samsung Galaxy S 4. Είπαμε το καλό πράγμα αξίζει αν και σε αυτή τη ρήση χωράει αρκετή κουβέντα και κάποιοι διαφωνούν.

Το Techblog συγκέντρωσε σήμερα τα πιο οικονομικά smartphones με λειτουργικό σύστημα Android και τιμή κάτω από τα 150 ευρώ. Είστε κάτοχος ενός από τα παρακάτω μοντέλα;

Βοηθήστε τους υπόλοιπους φίλους του Techblog να επιλέξουν λέγοντας τη γνώμη σας ή προτείνετε άλλα σε αυτή την κατηγορία τιμής που πιστεύετε ότι αξίζουν.

Cosmote
• Alcatel 903 τιμή 89,90 ευρώ
• Alcatel 918 Mix τιμή 99,90 ευρώ
LG Optimus L3 τιμή 105 ευρώ
• Samsung Galaxy Y τιμή 109,90 ευρώ
• ZTE KIES Plus τιμή 114,89 ευρώ
• Sony Xperia Tipo τιμή 135,90 ευρώ
• Alcatel 991 τιμή 139,90 τιμή
• Samsung Galaxy Fit τιμή 139,90 τιμή
Huawei Sonic τιμή 139,90 ευρώ
• LG Optimus L3 II τιμή 139,90 ευρώ
• Alcatel 991 τιμή 139,90 ευρώ
• Samsung Galaxy Chat τιμή 149,90 ευρώ

Vodafone
• Vodafone Smart II τιμή 99 ευρώ
• LG Optimus L3 τιμή 105 ευρω
• Samsung Galaxy Mini 2 τιμή 119 ευρώ
• Sony Xperia Tipo τιμή 135 ευρώ

WIND
• ZTE Mimosa mini τιμή 89 ευρώ
• Alcatel OneTouch 918D τιμή 99 ευρώ
• Samsung Galaxy Pocket Plus τιμή 99 ευρώ
• LG Optimus L3 τιμή 104 ευρώ
• Huawei Ascend Y200 τιμή 109 ευρώ
• Alcatel OneTouch 985D τιμή 119 ευρώ
• HTC Explorer τιμή 139 ευρώ
• Sony Xperia Tipo Dual τιμή 139 ευρώ
• ZTE Black ICE τιμή 139 ευρώ
• ZTE Crystal ICE τιμή 139 ευρώ

Οικονομικά smartphones 2013, Οικονομικά Android smartphones με τιμή κάτω από 150 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

69 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
marios

Πάντα είναι χρήσιμη μια τέτοια λίστα.

Νομίζω το Xperia Tipo είναι από τα πιο αξιόλογα σε αυτά τα χρήματα.

chris

Bρε παιδια εχει κανεις καποιο απο τα παραπανω να πει γνωμη.Ψαχνω για δευτερο,και καθε πληροφορια/γνωμη δεκτή.

Teo

Από την λίστα αυτή θα επέλεγα το LG Optimus L3 II….είναι σχετικά καινούριο,έχει τον καλύτερο επεξεργαστή στην κατηγορια του(Snapdragon 1 GHz) και έχει και Jelly Bean….τώρα αν είχα να επιλέξω εκτος λίστας σε αυτά τα χρήματα θα έπαιρνα το Sony Xperia U που το βρίσκεις στο skroutz στα 147 ευρώ και είναι διπύρηνο με 5mp κάμερα και sony!

dimitris

Xperia Tipo δεν θα προτιμουσα…εχει πολυ κακες γωνιες θεασης!!!νομίζω το καλυτερο ειναι το L3 II που εχει ips οθόνη,ισχυρο επεξεργαστη και jelly bean..

fnsgr

Προσωπικά έχω το Vodafone Smart Chat https://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-Chat {το οποίο νομίζω θα μπορούσε να είναι και στην παραπάνω λίστα} και ενώ έχει τα θεματάκια του μερικές φορές, σε γενικές γραμμές, είναι μια χαρά, ειδικά για τα χρήματά του. {Το είχα μάλιστα αγοράσει στα 109 κ όχι στα 99 που το δίνουν πλέον.}

rafail

Θεωρώ ότι επειδή υπάρχουν και άλλα καταστήματα ίσως το Samsung Galaxy Ace Plus είναι η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή σε αυτά τα λεφτά (129 ευρώ) αν και η οθόνη του δεν βλέπεται 😛
και με 160 ευρώ περίπου μπορεί κάποιος να βρει το ACE ΙΙ που είναι κλάσης ανώτερο από τα υπόλοιπα στα ίδια λεφτά…

trackbytrack

Παιδιά εγώ έχω το Sony Xperia Tipo Dual.Πάρα πολύ καλό το κινητό.Αρκετά γρήγορο παρότι μονοπύρινο και με πολύ μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.Παρόλο που το είχα αγοράσει για δεύτερο κινητό κατέλειξε να είναι το κύριο.

sakis

Μην πετάτε λεφτά στα καρτέλ.
Από skroutz:
Sony Xperia U: 147 euros
Samsung Galaxy Ace 2: 156 euros
Και τα δύο δεν συγκρίνονται με καμία μπακατέλα από αυτές.

LefterisN

Διαθέτω το vodafone smart 2 εδώ και περίπου 8 μήνες . Είμαι αρκετά ευχαριστήμενος , μιας και είναι το πρώτο android smartphone που έχω αγοράσει . Για κάποιον που δεν ζητάει ”τον ουρανό με τ’αστρα ” από ένα τηλέφωνο , νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω . Μόνο μείον , η λίγη μνήμη που έχει , αλλά αυτό με ένα ρουτάρισμα διαορθώνεται , και έπειτα μπορείς να προσθέσεις όσες εφαρμογές τραβάει η ψυχή σου .
Επίσης φαίνεται να αντέχει και τις πτώσεις , μιας και έχει πέσει ουκ ολίγες φορές , και το μόνο που έχει πάθει είναι κάτι ανεπαίσθητες μικρές γρατζουνιές . 🙂
Για κάποιον που θέλει δεύτερο κινητό , ή θέλει ένα κινητό για να δει τι λέει το android , νομίζω ότι αξίζει .

nikos

ακόμα και το ZTE BLADE ήταν καλύτερο από το TIPO.
θα πρότεινα νεα γενική κατηγορία στο techblog με κινεζοκινητά με ΜΤΚ επεξεργαστές. Σε αυτή την κατηγορία μπορούν να ανεβαίνουν πληροφορίες από χρήστες που χρησιμοποιούν αυτές τις συσκευές.

nick1122

και δώρο απο την κοσμοτέ χρησημότατες προεγκατεστημένες εφαρμογές !

antonisgeo

Τα έχω πιάσει όλα στα χέρια μου.
Νομίζω το L3 II είναι το κορυφαίο από αυτά,αν είχε και λίγο μεγαλύτερη οθόνη θα ήταν ακόμα καλύτερα!

Thanasis

Έχω το Mini 2 εδώ και δύο μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!
Τρομερό κινητό, σχεδόν καθόλου κολλήματα και μπαταρία στο θεό, και στην τιμή που το είχα πάρει (89 ευρώ από πλαίσιο) δεν έχει αντίπαλο!

Επίσης θα πρόσθετα και το Xperia U εδώ, το οποίο έχω πάρει από skroutzομάγαζο στα 165 και είναι ότι καλύτερο σε αυτή την τιμή.

αρκ

Νομίζω οτι έπρεπε να είναι στη λίστα και το MLS IQTALK CRYSTAL.. οχι φυσικά λόγω δυνατοτήτων συσκευής, όσο για το Destinator και για την υποστήριξη λογισμικού με φωνητικές εντολές. Τιμή 149,90 ευρώ

aris

Ρε παιδια εγώ πήρα το huwaei Υ300 με 150e και είμαι ικανοποιημενος:
https://www.gsmarena.com/huawei_ascend_y300-5386.php

JohnWave

Aυτή την περίοδο μέχρι τα 150 ευρώ δεν υπάρχει δίλημμα :

Sony Xperia U στα 147 στο skroutz όπως είπαν και πολλοί φίλοι παραπάνω λόγω :
->υψηλότερης ανάλυσης οθόνης ( 480X854 )
->καλύτερου επεξεργαστή ( Dual-core 1 GHz Cortex-A9 )
->υψηλότερης ανάλυσης video ( 720p )

σε σχέση με τα υπόλοιπα της κατηγορίας.Έχει 3 αρνητικά βέβαια όπως είναι :
->SAR στο 1,62
->αδύναμος δέκτης GPS.
->μη υποδοχή εξωτερικής κάρτας

Emilonop

Εγω παλι ειχα καναν μηνα το smart II του αδερφου μου και μπορω να πω πως σε γενικες γραμμες εμεινα ευχαριστημενη (φυσικα το χρησιμοποιουσα για τα βασικα, δηλ fb, κανα μηνυμα, καμια φωτογραφια και αντε να παιζω κανα paper toss). βεβαια ο αδερφος μου δεν το μπορει καθολου το κινητο γιατι το θελει για τα παιχνιδια και κολλαει πολυ! Τωρα εχω xperia u, 199euros απο vodafone (δεν προτιμησα skroutzομαγαζο γιατι μενω σε χωριο και δεν κανω γενικα πολλες αγορες απο ιντερνετ γιατι δεν ξερω τι παιζει με το shipping!) και δεν ξερω, ενω δεν το εχω φορτωσει πολυ κολλαει υπερβολικα! Του περασα με το που το πηρα ICS και δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη γιατι ετρωγε εξ αρχης (και ακομα τρωει) πολλα κολληματα… Αν και ειναι η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα… Παντως το καλυτερο value for money των τελευταιων χρονων για μενα ηταν το neo v! Το πηρα περυσι τον Απριλιο στα 199 αλλα εκανα βλακεια με την οθονη και εκανα και εσωτερικο και εξωτερικο σπασιμο και προτιμησα να μην την φτιαξω… Αν ειχα ομως να επιλεξω αναμεσα σε xperia u και neo v θα διαλεγα neo v δαγκωτο.. Για τα παντα.. Οχι για την ram κλπ, εμενα προσωπικα… Συνέχεια »

sotos

Κάτοχος εδώ και 7 μήνες Alcatel 991d υπερευχαριστημένος με σχεδόν καθημερινή μικρο-χρήση Internet. Τιμή αγοράς 180€ δεν το μετάνιωσα καθόλου. Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα κινητά πάντως το προτείνω ανεπιφύλακτα. Το μόνο μείον όταν έβαλα κάρτα sd 16gb εφαγες ενα μικρό κόλλημα αλλά άνευ ουσίας (εάν το κατέχεις από κινητο όπως ένας φίλος μου που με βοήθησε το λύνεις αμέσως). Best buy!

Kostas K.

Xperia U στα 147 ευρω και Galaxy Ace 2 στα 156 είναι μακράν ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε αυτές τις τιμές… Μιλάμε για διπύρηνα smartphones ειδικά το Αce 2 φοράει πλεον και jeally bean

Darth

LG Optimus L7 P700 150 ευρώ είναι value for mony για αυτά τα λεφτά

IPS LCD 4.3 inches 480 x 800 pixels Corning Gorilla Glass
Dolby mobile sound
microSD, up to 64 GB
512 MB RAM
Qualcomm MSM7227A Snapdragon στα 1ghz
1700 mAh battery
SAR 0.44 W/kg

αυτό αν μιλάμε από Ελλάδα αν ήταν να πάρω από έξω θα επερνα καποιο κινέζικο που θα γ…..ει και θα δέρνει
πχ στα 150 ευρω εχει
JIAYU G3
Lenovo A820
Lenovo LePhone S680
ZOPO Leader ZP900
ThL W1

makis88

Δεν ξέρω νομίζω οτι σε αυτό το εύρος τιμής οι επιλογές σε android είναι άθλιες και δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη για κανένα λόγο… Καλύτερα να μαζέψει κανείς λίγα χρήματα παραπάνω και να κάνει μια καλύτερη επιλογή σε android.
Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος μιλάω για συσκευές όπως Samsung Galaxy Ace 2 απο 156ευρω (στο skroutz πάντα), Sony Xperia Sole απο 184, HTC One V απο 179, Sony Xperia J απο 175 ή με λίγο παραπάνω Sony Xperia P απο 220 και Samsung Galaxy S III mini 8GB 226. Μοντέλα δηλαδή με τουλάχιστον 800×480 ανάλυση οθόνης. Εναλλακτικά τα περσυνά lumia με windows phone 7.x (lumia 800 – 710 -610) ή το φετινό lumia 620 με windows phone8. Για δεύτερο κάνει καλή δουλειά επίσης κάποιο feature phone με πολύ καλή τιμούλα με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας ή και dual sim.

Akis83

Συμφωνο με το φιλο @Darth πλεον απο εξω μπορεις να φερεις “παπαδες” με ενα budget της ταξεως των 150 ευρω… τελευταιο μου αποκτημα pippo u2 7″ tablet που κανει τα περισσοτερα tablet με 2πλασια χρηματα να το σεβονται… τιμη 137 ευρω με τα μεταφορικα !!!

digekas

https://www.cect-shop.com/en/star-s7589-quad-core-weiss.html#.UXaWotdQE56

Quick Overview
• 5.8 Inch Touchscreen
• Display Resolution: 720×1280 Pixels
• OS: Android 4.1 Jelly Bean
• CPU: Mediatek MT6589 Quad Core
• RAM: 1GB
• Camera: 12.0 MPX
• No SIM-Lock
• Dual-SIM

H μόνη διαφορά ότι ήρθε με την 4.2.1 και με 10 ευρώ μεταφορικά σε μια εβδομάδα!!!

PS: Δώρο δεύτερη ίδια μπαταρία στα 3200mAh…

Litipis

Στα 180E, galaxy s advance, μικροτερο μεγεθος, μεγαλυτερη οθονη, μνημη, επεξεργαστη +amoled απο ace 2

Darth

@digekas με το μέγεθος που έχει πρέπει να δίνουν και τσαντάκι μέσης η τεράστια παντελόνια

+ ξεφεγει κατά πολύ τα 150 ευρω

digekas

Darth το μέγεθος είναι σχετικό, αν το δεις στο χέρι μου θα πεις ότι δεν είναι και τόσο μεγάλο, το phablet… LOL

Πάντως δεν θα έλεγα ότι ξεφεύγει και πολύ από τα 150, εξάλλου τόσα έχουν αναφερθεί πάνω από τα 150. 🙂

Και στην τσέπη μου, μια χαρά χωράει, αλλά είπαμε, όλα σχετικά είναι, άλλο είναι το θέμα, το θέμα είναι ότι οι Κινέζοι θα σαρώσουν στην budget κατηγορία and guess what!!! it aint that bad to get!!! 🙂

Πάντα με φιλικούς χαιρετισμούς, Δημήτρης.

Darth

@digekas hulk αδελφέ εσύ είσαι? :p

και εγώ είμαι μεγάλος (1,91 υψος 95 κιλά) νταγλαρι κοινος με χέρια αρκετά μεγάλα το note όταν το κρατάω είναι σαν να κρατάω ρακέτα πινγκ πονγκ και να το βάλω στην τσέπη του τζιν ούτε για αστείο και να χωρέσει να κάτσω δεν μπορώ και να οδηγήσω μηχανή ούτε για αστείο

και αυτό είναι μεγαλύτερο από το note…….

ilias

Θα συμφωνήσω με κάποια παιδιά πιο πάνω. Δεν αξίζουν αυτά τα κινητά που γράφετε.
147€ το Xperia U
156€ το Galaxy Ace 2
181€ το Galaxy S Advance

Απλά πρέπει να τα πάρετε απ οτα skroutzoμάγαζα και όχι από τις μεγάλες εταιρίες που τα πουλάνε +25%

digekas

I am not that green, most of the time at least!!! LOL Τι να λέμε τώρα… και μεγάλη μύτη έχω, και μεγάλες παλάμες έχω, 47 νούμερο παπούτσι φοράω, αλλά ρε γαμώτο μέχρι εκεί… LOL …το άλλο που είναι σημαντικό… φαίνεται στο μέσο όρο… από μακρυά πάντα… LOL (στο phablet αναφέρομαι… μάλλον LOL) Ο Κώστας είχε θίξει παλαιότερα το θέμα του μεγέθους (των κινητών). Η τάση αυτή είναι, οι συσκευές να γίνονται μεγαλύτερες για πολλούς και διάφορους λόγους. Πρώτα από όλα μεγαλώνουμε, οπότε έχουμε και την πρεσβυωπία μας, από την άλλη οι αναλύσεις ανεβαίνουν (εμ πως, προς τα κάτω θα πηγαίνανε;;; LOL) οπότε τι να κάνεις 1080p σε 4.3″;;; Το θέμα του μεγέθους της μπαταρίας (και κατ επέκταση της αυτονομίας) που το πας;;; Αλλά είπαμε σχετικά είναι όλα, άλλοι είναι ψηλολέλεκες και άλλοι δίφυλλες ντουλάπες… LOL 😛 Πάντως πέρα από την πλάκα, η συσκευή είναι εξαιρετική, δεν ξεφεύγει από τα 150, 189 στοιχίζει και 10 τα μεταφορικά με EMS (χωρίς τελωνεία κλπ των γνωστών ταχυμεταφορών) και είναι επιεικώς “ΤΟΥΜΠΑΝΟ” (LOL χωρίς πλάκα είπαμε;;; Δεν το βλέπω!!!) Πολλοί που το είδαν το ονόμασαν παντόφλαφον (είναι πιο εύηχο από το φάμπλετ), όταν όμως το δούλεψαν λιγάκι κατάλαβαν την διαφορά. Δεν στραβώνεσαι και από… Συνέχεια »

Iwanna

Το Sony Xperia U το έχει στο skroutz στα 147 ευρώ, είναι διπύρηνο με 5mp πολύ καλή κάμερα!

Αντώνης

Αν και συμφωνώ με τον Ηλία παραπάνω…ειδικά για το Xperia U εφόσον πρέπει να επιλέξω από τη λίστα που μας δίνεται θα επέλεγα για πιο οικονομικά και αξιόπιστα Sony Xperia Tipo με135,90 ευρώ ή το LG Optimus L3 στα 105 ευρω

κωστας

Εγώ έχω το htc explorer και ούτε κολλάει ούτε τίποτα και την δουλειά την κάνει μια χαρά το θέμα είναι ότι έχει παλιό android 2.3 κ επίσης έχει θέμα με την μνήμη

Jimakos459

Το καλύτερο από τα παραπάνω πιστεύω πως είναι το lg optimus l3 ii 1ghz επεξεργαστης,512mb ram και jelly bean.το μόνο μειονέκτημα του είναι η οθόνη του.

Panos7GR

Προφανώς οι παραπάνω λίστες από τα επίσημα μαγαζιά αναφέρονται για νεοεισαχθέντες στα smartphones που θέλουν μια low-end συσκευή για αρχή. Επίσης για όσους έχουν επιδότηση και θέλουν ένα δεύτερο ή ένα για να κάνουν δώρο στα παιδιά τους που τους επρηξαν γιατί όλοι οι φίλοι τους έχουν smartphones. Οπότε οι περισσότεροι καλύπτονται από τις εν λόγω λίστες. Οπότε αν κρίνω, θα διάλεγα το Optimus L3 II. Από χαρακτηριστικά μου θυμίζει το Xperia Neo V που έχω και ήταν το καλύτερο value for money smartphone ever που κυκλοφόρησε μέχρι το ψυχολογικό όριο των 200€. Για να μην παρεξηγηθώ, καλά κάνετε και αναφέρετε και άλλες αξιόλογες συσκευές από Skroutz για όσους θέλουν κάτι καλύτερο με τα ίδια λεφτά πάνω-κάτω. Συμβουλή μου θα ήταν να αποφύγετε τα Xperia πλην του Xperia P. Ή αν σας αρέσουν εξωτερικά και πάρετε ένα μην το αναβαθμίσετε σε ICS. Θα μετανιωσετε τα λεφτά σας! (Θα με θυμηθείτε…) Μπορει να συμπαθώ την Sony περισσότερο από άλλες εταιρίες, αλλά το σωστό να λέγετε!!! Οπότε θα πρότεινα για αγορά το Galaxy S Advance. Μπορεί να δίνεις 35 και κάτι παραπάνω ευρώ (λέω τόσα γιατί αν είσαι επαρχία σαν εμένα έχεις και μεταφορικά/αντικαταβολή) αλλά τουλάχιστον θα έχεις ένα αξιοπρεπές κινητό. Με… Συνέχεια »

Ραφαήλ Μητόπουλος

Panos7GR, συμφωνώ απόλυτα. Το Galaxy S Advance είναι όντως το καλύτερο smartphone μέχρι τα 200€, αφού στα θετικά συγκαταλέγεται επιπλέον ότι θα αναβαθμιστεί επίσημα από τη Samsung μέχρι και τη έκδοση Android 4.2.2 .

KostasB

Έχει αγοράσει κανείς το alcatel ot 997d να μας πει την γνώμη του;

naxiand

ε, αφου βαζουμε και κινεζικα ΖΤΕ V970 ,1gb ram, 5mp camera, dualcore, jellybean

110 euros https://www.merimobiles.com/ZTE_V970_3G_WCDMA_Android4_0_Dual_Core_1_0GHz_Dual_p/meri5714.htm

Konstantinos K.

Προς naxiand: είναι αξιόπιστο κατάστημα το http://www.merimobiles.com που αναφέρεις στο προηγούμενο post σου? Thank you!

Και για τα smartphones της Lenovo ποια είναι η άποψη σας; έχεις κάποιος εμπειρία σχετικά με την συγκεκριμένη εταιρία σε smartphones?
Ευχαριστώ και πάλι! 😉
Και sorry για την παρένθεση… 😉

manhs

Καλησπερα σε ολους ..εγω χρονια τωρα χρηστης κινιτων το πρωτο μου ηταν ενα HTC DAIMONT αγορασμενο απο το εξωτερικο.εχω αλλαξει απο τοτε πολλα κινητα απο iphone 3gs-4 Και τωρα εχω ενα HTC ONE X…Καλο δεν λεω αλλα ακριβο πολυ τοτε, πριν εκδοση του SAMSUNG GALAXY III.Τωρα εχω παραγκελια ενα κινεζικο με καλα χαρακτηριστικα σχεδον ιδια οπως του ONE X.Aλλα με τρεις φορες λιγοτερη τιμη 180 ευρω.Λοιπον οπως ειπε ενας φυλος παραπανω να γινει ενα μερος στο σιτε αυτο που θα μπορουμε να γραφουμε τισ γνωμες μας οσοι ειναι κατοχοι τετιων κινιτων.Κυριε Βλαχακι συμφωνιτε;;

naxiand

ναι μια χαρα ειναι απο εκει το πηρα και πεταει το τηλεφωνο (ριξε μια ματια και εδω https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=349111 )

Konstantinos K.

Σ’ευχαριστώ naxiand για την άμεση απάντηση!! 😉

costas11145

Εχω κι εγώ το Sony Xperia Tipo Dual. Μου βγήκε πολύ καλό και η μπαταρία κρατάει πάρα πολύ. Βέβαια, για την ερώτηση που τίθεται εδώ, στο Σκρουτζ, όπως είδα έγραψαν και άλλοι, έχει το Xperia U 140 κάτι ευρώ, διπύρηνο, οπότε είναι η καλύτερη επιλογή. Προσωπικά θα κάνω λίγο υπομονή για το Xperia Ζ που πλέον το βλέπω και στον ύπνο μου… φαντάζομαι θα πεσει η τιμή στα σκρουτζομάγαζα.

ΧΑΡΗΣ

Γνωρίζω ότι το άρθρο αναφέρεται σε κινητά μέχρι 150 ευρώ….. Απλά να διατυπώσω την γνώμη μου για την έρευνα αγοράς που έκανα αυτή τη βδομάδα. Κατέληξα ότι αξίζει να δώσει κάποιος 20-30 ευρώ παραπάνω και να πάρει:

1) Samsung i9070 Galaxy S Advance 180 ευρώ
2) Samsung Galaxy Ace 2 (i8160) 160 ευρώ
3) LG Optimus L7 P700 160 ευρώ

Προσωπικά χθες παρήγγειλα το Samsung i9070 Galaxy S Advance και το περιμένω σε 3-4 μέρες.

mahas

Νομίζω το Huawei Ascend Y300 στα 145€, με δώρο εφαρμογή πλοήγησης είναι καλή περίπτωση. Στα συν του ότι τρέχει JellyBean

Πανος

Εγω πηρα απο γερμανο το xperia p σε ασημι 250 με επιδοτιση και εχω να πω οτι ειναι πολυ καλο κηνιιτο με καλη καμερα ics και σε λιγο με jelly beam καλο επεξεργαστη super οθονη και μετρια μπαταρια σε στο ιντερνετ το xperia p το βρισκης πιο χαμιλα απο 400….επισης ενα οικονομικο κηνιτο που θα προτινα ειναι vodafune smart 2 ειναι σφερατο για απλη χριση

DJ Radical

@ Emilonop Το πρόβλημα σου είναι η ICS αν το γυρήσεις πίσω στην GB όλλα θα είναι καλύτερα! Το Neo V για μένα είναι η πιο value for money συσκευη μέχρι στιγμής κι ας τρέχει ακόμα GB (για ICS ούτε κουβέντα για Xperia 2011) Έχω το Xperia Ray το οποίο πετάει με GB και είμαι τρομερά ευχαριστιμένος με 2-3 θεματάκια του βέβαια. Περιμένω λήξη εγγύησης για να περάσω custom rom Περισσότερο όμως προτιμώ το Huawei Ideos X5! Το οποίο με την λήξη εγγύησης άρχισε να έχει πολύ κουλά θέματα! (Η Huawei το παράτησε εντελός και δεν το αναβάθμισε ποτέ) Του πέρασα custom rom (aurora ICS) και τελικά είναι ίσως και καλύτερο απο ότι κυκλοφορεί αυτη την στιγμή στη τιμή που το πείρα τότε (200 και κατι ψιλα ευρώ). Γενικά πιστεύω, αφου έχω περάσει απο 2 android, οτι πιο συμφέρων θα ήταν να πάρει κανείς μεταχειρισμένη συσκευή και να της περάσει custom rom. Οι εταιρίες δίνοντας 2 χρόνια εγγύηση στην ουσία δίνουν 2 χρόνια ζωης στην κάθε συσκευή. Μετά απο αυτό η συσκευή θεωρείτε νεκρή. Πιθανώς να είναι και ένας λόγος είναι τόσο δύσκολο να βάλεις custom rom. Γιατί με μια custom rom η κάθε συσκευή γίνεται αθάνατη όπως στην περίπτωση… Συνέχεια »

greg

Στα 175 υπαρχει κ το Alcatel 997D. To εχω 3 μηνες κ ειναι πολυ καλο mid range κινητο.
4,3′ οθονη 800×480,
2πυρηνος επεξεργαστης 1Ghz
1Gb Ram
8 mp camera, led flash
front vga camera
DLNA και mhl για συνδεση με HD tv
usb otg
και γενικοτερα πολλες παραπανω δυνατοτητες απο κινητα αυτης της κατηγοριας χρηματων.

Fil

Lenovo A660 απο εξωτερικο στα 130.
IPS,Gorilla Glass,DualCore και αδιαβροχο!!!
Τι να λεμε τωρα…

legend

Εγώ θα πρότεινα το galaxy s advance που το βρίσκει κάποιος και με 170€. Είναι λίγο πιο ακριβό, αλλά αξίζει τα λεφτά του.

Guardian of light

Εγώ έχω το xperia tipo εδώ και περίπου 3 μήνες, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Είναι πολύ γρήγορο παρ’ότι έχει μικρό επεξεργαστή, και έχει μεγαλύτερη αυτονομία από άλλα κινητά όπως το xperia u ή το j (προσωπικά, μου κρατάει άνετα 3 μέρες, ορισμένες φορές και 4, και το χρησιμοποιώ με το Wi-Fi συχνά – πυκνά), που τώρα έχουν κατεβεί οι τιμές τους. Φυσικά, έχει μικρότερη κάμερα από άλλες προτάσεις, όπως το αρκετά καλό samsung galaxy ace, και κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να έχει και flash. Όμως, παρ’όλα αυτά, αποτελεί μια πολύ καλή λύση για όποιον θέλει ένα καλό smartphone χωρίς να ξοδέψει μια περιουσία.

odysseas

το xperia u στο σκρουτζ τώρα έχει 143 ευρό και επειδή το έχω το συνιστώ ανεπιφύλακτα

Anastasios

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ για τα λεφτα του ειναι το ζτε grand x in. 4,3 οθονη,1gb ram, 8mp camera, 1,6 cpu +hiper threting.

Χαρακτιριστικα απο τηλεφωνο 500 ευρω στα 250. Αν καποιος θελει πληροφοριες το εχω.

fotis

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ TO SONY XPERIA TIPO DUAL SIM , ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ OTI ΔEN EINAI DUAL STANBY? ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 SIM ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ??

Demis - live

@fotis

Τα τηλέφωνα dual sim χωρίζονται σε 1) dual sim standby και 2) dual sim active.

Στην περίπτωση της dual sim standby η δεύτερη κάρτα βρίσκεται σε αναμονή, άρα όποιος καλεί σε αυτή, η κλήση του προωθείται.

Στην περίπτωση της dual sim active η δεύτερη κάρτα είναι ενεργή και δέχεται παράλληλα κλήσεις με την πρώτη κάρτα sim.

Τηλέφωνα με dual sim active υπάρχουν αλλά σαφώς λιγότερα από τα dual standby.

Ένα που θυμάμαι είναι το ακόλουθο:

– Samsung galaxy Ace Duos S6802.

Δές τεχνικά χαρακτηριστικά εδώ: https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ace_duos-review-794.php

και για αγορά εδώ :https://www.skroutz.gr/s/2141039/Samsung-Galaxy-Ace-Duos.html ή όπου αλλού έχεις πρόσβαση.

Όσο αφορά στο θέμα, θεωρώ ότι, για είσαγωγικό smartphone με λειτουργικό android αυστηρά μέχρι 150 € ,το vodafone smart II είναι το τηλέφωνο, που επιλέγω στο λόγο σχέσης ποιότητας και τιμής!

fotis

@ Demis σε ευχαριστώ για την απάντηση . Αλλά ακόμα δεν κατάλαβα. Τις γνωρίζω τις δυο κατηγορίες dual sim κινητών, όμως το tipo dual sim δεν είναι ούτε dual stanby ούτε dual active. Στο gsmarena γράφει στα χαρακτηριστικά non dual standby, τι σημαίνει αυτό? Θα μπορώ να έχω και τις δύο sim ενεργές και σε όποια και να με πάρουν να χτυπάει το τηλ ή κάθε φορά θα πρέπει να επιλέγω μία από τις δύο sim ?

Demis - live

@fotis: Η απάντηση στην ερώτηση σου εδώ: https://talk.sonymobile.com/thread/55059. Ελπίζω να βοήθησα.

giorgos

Sony xperia u 148euro hd video dipirinos cpu. Skroutz

gounaro

Huawei Y300. Για 170 ευρώ, το τηλέφωνο είναι super. Δείτε specs και πείτε μου ποιο διπύρηνο είναι τόσο φθηνό. Το έχω ένα μήνα και το τηλέφωνο είναι ότι καλύτερο.

naxiand

ZTE V970 Διπύρηνος, 1gb ram, 5mp camera, 4.3inch screen, dual sim = 100~€ 😉

KostasB

Αν και δεν έπρεπε να το βάλω εδώ λόγω τιμής αλλά δεν ήξερα που αλλού να το γράψω. Ποια η γνώμη σας γι’ αυτό το κινητό; Το έχει προπαραγγελία στα 200 ευρώ με αποστολή τέλη Μαΐου. https://www.archos.com/products/smartphones/platinum/archos_50platinum/index.html?country=gr&lang=en

john18000

από που το παρειγγειλες 200 ευρώ ;

KostasB

Δεν ειπα οτι το παρειγγειλα (ψηνομαι πολυ βεβαια). Το εχει στο σαιτ που εδωσα παραπανω να το κανεις προπαραγγελεια απ’ ευθειας απο το σαιτ της archos με αποστολη για Ελλαδα. Πρεπει πρωτα να βαλεις κατω αριστερα σαν χωρα την ελλαδα κ αμεσως θα σου βγαλει σηματακι διπλα απο το κινητο για να το αγορασεις.

Πάνος

Να προστεθεί και το smart 3 της vodafone. Πάει για best seller.

Ραφαήλ Μητόπουλος

Σωστός Πάνο. Να γίνει update της λίστας Κώστα.

greg

Παιδια κανεις δεν εχει αναφερει και το alcatel m’pop. Καλυτερα χαρακτηριστικα απο τα κινητα της λιστας σε τιμη 120€

ριτα

θελω να παρω κατι το πολυ 110 ευρω! ποιο απο αυτα ειναι καλυτερο? απο το λιγο που εψαξα αυτα κατεληξα η στο lg optimus 3 ή στο vodafone smart.. Ποιο μου προτεινετα?

Georgios

Lenovo A820…ΚΙΝΕΖΟΦΟΝ ΜΕ Quad-core 1.2 GHz EΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ,1GB RAM,8ΜP CAMERA,4.5 INCHES ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ…ΑΑΑ ΤΙΜΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 130 ΕΥΡΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.