Και Android TV από τη Google, λανσάρεται το 2015

Στη συλλογή με το Android L, Android Wear και Android Auto η Google παρουσίασε και το Android TV κατά τη διάρκεια του Google I/O 2014, αναφέροντας ότι δεν είναι μια εντελώς νέα πλατφόρμα, αλλά ένα άλλο form factor που θα υποστηρίζει το Android. To Android TV θα μπορεί να ελέγχεται από το κινητό σου τηλέφωνο, το tablet και θα μπορείς ακόμη και να παρακολουθήσεις τα προγράμματα.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια συσκευή με touch pad και ένα μικρόφωνο για τα voice commands.

To design του Android TV είναι επηρεασμένο από το Material Design και το content για μουσική, ταινίες, σειρές και παιχνίδια θα προέρχεται από το Play Store. To Gaming θα είναι μια πολύ ωραία εμπειρία καθώς θα μπορείς να μοιράζεις τα achievements που θα κατακτάς στo Android TV με άλλες συσκευές όπως tablets και smartphones. To Android TV θα υποστηρίζει επιπλέον και χειριστήρια για τα παιχνίδια.

Τέλος οι εφαρμογές θα δουλεύουν και στην τηλεόραση όπως και το Google Search. To Android TV θα λανσαριστεί σε ποικιλία form factors, όπως streaming devices, set-top boxes αλλά και τηλεοράσεις που θα έχουν Android TV.

Όλες οι τηλεοράσεις UHD της Sony που θα κυκλοφορήσουν τέλος του 2014 καθώς και οι τηλεοράσεις Sharp και Philips που θα κυκλοφορήσουν το 2015 θα έχουν υποστήριξη για το Android TV. Όσο αφορά τα set-top boxes η Asus και η Razer είναι τα πρώτα ονόματα στην λίστα των μελλοντικών κατασκευαστών.

, Και Android TV από τη Google, λανσάρεται το 2015

, Και Android TV από τη Google, λανσάρεται το 2015

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Takis

Βασικά έχει γίνει λάθος
Razr όχι razer

Takis

Ένας παραπάνω λόγος να πάρεις Sony Bravia

Chris

Καλά Takis ούτως η άλλως η SONY έχει τις καλύτερες ΤV σκοπεύω να πάρω τηλεόραση και έχω κνα 2 μήνες που το ψάχνω και έχω και γώ συνειδητοποιήσει πως τα καλύτερα και πιο όμορφα πάνελ με ρεαλιστικά χρώματα τα έχουνε sony και ακολουθεί και η LG που είναι επίσης πολύ δυατή και με έχει εντυπωσιάσει σε κάποιες.

Takis

Chris +1 Sony for the win

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.