Το smartphone του Andy Rubin στο Geekbench με Snapdragon 835 & Nougat

Σε πρόσφατο άρθρο είδαμε τις πληροφορίες ότι ο “Πατέρας του Android”, Andy Rubin, ετοιμάζεται να λανσάρει ένα νέο smartphone. Το κινητό θα έρθει μέσω μιας νέας μικρής εταιρείας που ονομάζεται Essential Products Inc.

Η Essential έχει μόλις 40 υπαλλήλους, οι οποίοι προέρχονται από εταιρείες όπως Apple, Google και Samsung. Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα πολύ ενδιαφέρον smartphone με edge-to-edge οθόνη και χαρακτηριστικά ναυαρχίδας. Στόχος είναι να σταθεί απέναντι σε μοντέλα όπως iPhone, Galaxy S και τα Pixel της Google. Η μόνη πληροφορία που είχαμε για το κινητό ήταν ότι υπάρχει ένα prototype με οθόνη 5.5 ιντσών και ότι η Essential δοκιμάζει ένα feature όμοιο με το 3D Touch της Apple.

Το μη ανακοινωμένο smartphone φαίνεται πως πέρασε από το Geekbench με ονομασία Essential FIH-PM1. Τα αποτελέσματα έδειξαν προ-εγκατεστημένο Android 7.0, κάτι που μπορεί να προκαλέσει έκπληξη μιας και πολλοί θα περίμεναν νέα πλατφόρμα. Φορά οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 835 χρονισμένο στο 1.9GHz για τις δοκιμές και η μνήμη RAM είναι 4GB.

Υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι θα υπάρχει μια θύρα που θα επιτρέπει στο κινητό να έχει modular δυνατότητες. Επίσης, λέγεται ότι η Foxconn θα αναλάβει την συναρμολόγηση του smartphone με κωδική ονομασία FIH, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα του 2017.

Το single-core ήταν στους 1844 πόντους και το multi-core 5426 πόντους.

andy rubin smartphone geekbench, Το smartphone του Andy Rubin στο Geekbench με Snapdragon 835 & Nougat

andy rubin smartphone geekbench, Το smartphone του Andy Rubin στο Geekbench με Snapdragon 835 & Nougat
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alexis touba

Αντε να δουμε κ τιμουλα.μη μας παει πανω απο 500 τετοιους καιρους

Λευτερης

Τοο Single core ειναι απογοητευτικο. Περιμενα περισσοτερα απο τον 835

Γιώργος

Άμα βάλει Αντροιντ, σύντομα θα συναντήσει τον ΟΑΕΔ…

Chris_BMW

Λευτέρης @ Ειναι υπό χρονισμένος ·Σε άλλες ναυαρχίδες οπως s8 όπου το ρολογάκι θα ειναι στο 2 κ κάτι σίγουρα θα δεις καλύτερα σκορ ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.