HTC M8, Το Antutu αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του

Χάρη στην βάση δεδομένων του Antutu benchmark, μπορούμε να γνωρίζουμε ορισμένα από τα σπουδαιότερα χαρακτηριστικά του φημολογούμενου HTC M8, αρκετό καιρό πριν κυκλοφορήσει αλλά και να πάρουμε μία ιδέα για τις επιδόσεις του (36532). Έχετε στον νου σας πάντως, ότι πιθανόν να πρόκειται για κάποιο πρωτότυπο, και όχι για την κανονική συσκευή, και πως μελλοντικά ορισμένα από αυτά είναι πιθανόν να αλλάξουν.

Με βάση λοιπόν την βάση δεδομένων του Antutu, το HTC M8 (HTC 0P6B120) θα βασίζεται στην κορυφαία, και πλέον σύγχρονη έκδοση του Qualcomm Snapdragon 800 SoC (MSM8974AB), θα διαθέτει 2GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου ενώ η οθόνη του έχει διαγώνιο 5 ιντσών ανάλυσης 1080 x 1920 pixels.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τα screenshots “τρέχει” Android 4.4 KitKat. Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι και το HTC M8, θα συνεχίσει να διαθέτει την γνωστή από την σειρά HTC One, UltraPixel camera (4MPixel).

HTC M8, HTC M8, Το Antutu αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά τουHTC M8, HTC M8, Το Antutu αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Captain Cook

Τούμπανο το μηχάνημα!Όσο αναφορά την κάμερα θα μπορούσε να ήταν καλύτερη.Εγγυημένη ποιότητα η HTC.Αναμένουμε…

Gmis

ok για την HTC , βαζει και την 4.4 εκδοση , αλλα αυτο με την καμερα πρεπει να διορθωθει…

Tάσος

Τραγικη καμερα, απλα τραγικη, σε οσα review και αν την είδαμε. Το να βγαλεις μια από τα ιδια (ιδιο με z1, lg g2 κλπ) απλά δεν σε βοηθα. Ας του βαζανε 3 gb μνημη και τοτε κατι διαφορετικο θα μας ελεγε.

Darth

ΑΠΑΤΟ θα πάει…………………. ίδια camera………………. good luck!!!

όλη την αρνητική διαφήμιση για το m7 έκανε η camera…….. και βάζουν εδώ την ίδια?……….. καλά με ποιο σιμειο του σώματός σκέφτονται?

Conx

ειλικρινά αναρωτιέμαι αν όσοι κάνετε τέτοιο σαματά για την camera την έχετε χρησιμοποιησει κιολας… Γιατί αν και κατοχος s4 είναι ευδιακριτη η ανωτερότητα της κάμερας του htc one… Όχι καμία τρομερή κάμερα σε οποιαδήποτε περίπτωση αλλα σίγουρα καλύτερη από τον μέσο ανταγωνισμό. Επίσης αν η κάμερα είναι τόσο σημαντική για εσάς καλύτερα να στραφειτε σε νοκια… Φιλικά

ΚΩΣΤΑΣ

ρε παιδια δεν ξερω αν το γνωρίζετε αλλα η καμερα δεν είναι megapixel αλλα είναι ultrapixel….συμφωνα με την htc εχει καλυτερη αποδοση σε ληψεις με χαμηλο φωτισμο και συμφωνα με ότι εχω δει αυτό ισχυει

Darth

@Conx την ειχα την συσκευή αρκετό καιρό(βασικά της κοπέλας μου ήταν αλλα οκ) και ήταν εξαιρετική, άλλα από camera χάνει πραγματικά λίγο μεγέθυνση να κάνεις pixiliazei στο full(λογικό είναι πόσο μεγέθυνση να κάνεις στα 4mp) και με περίεργες συνθήκες φωτός (αντίθεση) κάνει διάφορα artifacts
Ουσιαστικά τεχνολογια που χρησιμοποιεί η htc στην camera αυτή είναι χρήσιμη σε μεγάλους φίκους

και πάλι να νταν δλδ ολα καλά κλπ τόσο αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε γύρο από την camera μόνο και μόνο για λόγους marketing θα έπρεπε να βάλει άλλη

Νοκια ούτε για αστειο…….. υπέροχες συσκευές αλλά με wp επάνω ούτε καν με τα πράγματα που κάνω στο κινιτο wp ει ναι κατι σαν dumbphone os σε σχέση με android και γενικός οτιδήποτε άλλο linuxoides(λόγο ιδεολογίας της microsoft και aple οτι μόνο αυτοί ξέρουν τι χρειαζεται ο χρήστης κλπ) (meego κλπ)

mike

Ναι απο μακριά είναι καλή αλλα για δοκίμασε να κάνεις λίγο ζουμ να δεις πως χάνεται κατευθείαν η ποιότητα με τα 4 mpx . Επίσης το κινητό αυτο θα βγει κάπου στο 1ο τετράμηνο του 2014 . Τότε θα έχει αντιμέτωπο το s5 που όπως λένε οι φήμες μέχρι τώρα θα έχει τούμπανα χαρακτηριστικά (ότι πιο καινούργιο ) με αποτέλεσμα να πάει όπως λέει και ο Darth άπατο .

tiamat

μα καλα πανε καθολου καλα εκει στην htc?

δε τους ειπε κανεις οτι εχει βγει ΗΔΗ νεος επεξεργαστης?

δε ξερουν οτι ο snap800 ειναι επεξεργαστης του ’13?? και οτι το one θα πρεπει να ανταγωνιστει oλα τα κινητα του ’14 που ολα θα φορουν τον 805 στο πρωτο εξαμηνο και τον αντικαταστατη του 805 μετα το καλοκαιρι στο δευτερο εξαμηνο?

ποτε περιμενουν να τον χρησιμοποιησουν τον 805!!??? οταν θα παλιωσει οπως καναν και με το max????

HTC RIP (κλαψ…κλαψ…)

Giorgos one x

@tiatmat μάθε να διαβάζεις αυτά είναι ακόμα φήμες, αυτά είναι τα specs ένως πρωτότυπου και ίσως να μην έχουν διαθέσιμο 805 για να δοκιμάσουν. Και κάτι άλλο που ξεχάσατε το M8 θα έχει και sense 6

tiamat

ρε γιωργο μαζι μου τα βαζεις? εγω να το παρω ηθελα αλλα βλεπω τετοια (που δεν ειναι παντα φημες) και με πιανουν τα γελια με τα χαλια τους!!!!!

( δες το χτεσινο σχολιο μου για το one m8 και θα καταλαβεις οτι γουσταρω τρελα htc )

Glukoulis

Απ’όσο ξέρω η htc κάνει δοκιμές με τον snap800 και 3gb ram για το νέο Οne από τον περασμένο Σεπτέμβριο(τουλ τότε βγήκαν οι διαρροές).Η qualcomm ανακοίνωσε τον νέο snap805 πριν μία εβδομάδα,οπότε δεν ξέρω αν είναι εφικτό,εφόσον το κινητό θα κυκλοφορήσει πρώτο τέταρτο του έτους,να έχει τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή.Μπαίνουν ζητήματα αξιοπιστίας,δοκιμών παραμετροποίησης κλπ που θέλουν χρόνο για να μπορέσει το κινητό να λειτουργεί με ομαλότητα.Και στο κάτω κάτω ας μην είμαστε τόσο θύματα του μάρκετινγκ όσον αφορά τα specs!Εγώ προσωπικά έχω one x ένα χρόνο τώρα και το χαίρομαι σαν το έχω πρώτη μέρα.Είμαι απίστευτα ικανοποιημένος και το κινητό έχει προπέρσινο επεξεργαστή(ας είχε και λίγο καλύτερη μπαταρία…).Όσο για την κάμερα,δεν πιστεύω ότι θα είναι ίδια.

eemix

Πρόσφατα κάτοχος του ΟΝΕ σκεφτόμουν πως θα μπορούσε να είναι το επόμενο για να με βάλει σε σκέψεις να το αγοράσω, εφόσον η τσέπη μου το επιτρέπει. Το Μ8 με τα χαρακτηριστικά όπως διαρρέουν, δεν θα με βάλει σε πειρασμό. Αλλά φαντάζομαι ούτε και πολύ άλλο κόσμο. Που στοχεύει? στους ήδη κατόχους του ΟΝΕ? για ποιο λόγο, για ένα λίγο πιο ισχυρό επεξεργαστή? ή στους κατόχους S4 που θα πάνε όσοι αγοράσουν στο S5? Ούτε βέβαια θα συγκινήσει αυτούς του πολύ καλού κατά τα φαινόμενα LG G2…
Για να πάει καλά μια εταιρεία θα πρέπει να πουλήσει πολλά τεμάχια και με την ίδια κάμερα δεν θα πάει πουθενά. Μου αρέσει η κάμερα του Μ7, περίμενα κάτι παραπάνω από αυτήν. Σίγουρα δεν θα με κάνει καν να το σκεφτώ για το επόμενο μοντέλο. Βάλτε 8MP ultra, κάντε το έστω και λίγο πιο παχύ για να χωρέσει ο σένσορας, καλύτερη εργονομία στα κουμπιά, την οθόνη που φημολογείται, ίδια τα υπόλοιπα και το ήδη καλό ΟΝΕ θα τραβήξει πολύ κόσμο, αλλοιώς RIP.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.