Apple, αναμένεται να αποστείλει 71.5 εκατ. iPhones το τέταρτο τρίμηνο

Μπορεί η Samsung να ζορίζεται με τις πωλήσεις της και συγκεκριμένα με τη φετινή της ναυαρχίδα Samsung Galaxy S5, όμως η Apple μοιάζει να έχει πάρει τα πάνω της με την κυκλοφορία των iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτή της KGI Securities, το τέταρτο τρίμηνο αναμένεται να αποστείλει περισσότερα από 71.5 εκατ. smartphones.

Σύμφωνα με τον συγκεκριμένο αναλυτή, Ming-Chi Kuo, ο οποίος έχει πολύ καλό ιστορικό σε σχέση με τις προβλέψεις της Apple, σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο οι πωλήσεις θα αυξηθούν κατά 82% στο τέταρτο τρίμηνο του 2014. Το 60% του ποσοστού αυτού ανήκει στο iPhone 6 και μεταφράζεται σε 41.65 εκατομμύρια κομμάτια. Από την άλλη το iPhone 6 Plus δεν θα τα πάει τόσο καλά κυρίως λόγω του ότι δεν υπάρχουν τόσα πολλά διαθέσιμα κομμάτια.

Από το πρώτο τρίμηνο του 2015 θα αρχίσει η πτώση στην ζήτηση αφού θα έχουν περάσει οι γιορτές και ο αριθμός εκτιμάται ότι θα φτάσει στα 49.5 εκατομμύρια συσκευές, συμπεριλαμβανομένων 21.6 εκατ. iPhone 6 και 10.2 εκατ. iPhone 6 Plus.

Τέλος, προβλέπεται ότι η Apple θα διακόψει παλαιότερα μοντέλα όπως iPhone 5C και iPhone 4S μέσα στο 2015 ενώ θα συνεχίσει το iPhone 5S.

apple q4 shipments, Apple, αναμένεται να αποστείλει 71.5 εκατ. iPhones το τέταρτο τρίμηνο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mouta

Kοροιδα παρτε την αποτυχια που ουτε δεδομενα δεν ανταλλασσει με bluetooth… και σε ποσα αλλα κατωτερο τον android..!!

kostas_falcon

Αυτά να τα δει η σαμμυ που αναλώνεται στο να βγάζει ένα καρο συσκευές κάθε χρονο….ο κόσμος ηθελε μεγάλες οθόνες και τις βρήκε στα νέα μηλοφωνα
Συνειδητοποιημένος χρήστης galaxy note2 για να μην με πειτε και apple boy…..

stelios90

@mouta, τελείως υποκειμενικό! ό,τι προτιμάει ο καθένας 🙂

Χρήστος

πως γίνεται σε κάθε όμοιο post να υπάρχει πάντα τουλάχιστον ένας καμμένος hater.

Μια χαρά τα πάει η apple. Στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι το stop στη παραγωγή παλιότερων iPhone. Κάτι που είναι εικασίες βέβαια και όχι αληθινό γεγονός.

Χωρίς να κρέμομαι από τα προϊόντα της, είμαι σχεδόν σίγουρος οτι και οι επόμενες αγορές σε υπολογιστή, tablet και smartphone θα είναι από την apple.

Νικος

Ο άλλος λέει στο πρώτο σχόλιο για μεταφορά αρχείων με Bluetooth…μεχρι και αυτοί που το έχουν ξεκλείδωτο μέσω fb στέλνουν φωτό και αλλα αρχεία!!

Johnkm

Δώσε πόνο λέμε

chris

Ναι οκ 71 εκατομμύρια άσχετοι και ούτε το 1 δέκατο γιατι flagships τόσα είναι σχετικοί. Παρεπιπτόντως τελευταία φορά που έστειλα με Bluetooth ήτανε φωτογραφίες της pamela anderson όταν ήμουνα γυμνάσιο. Άντε γειά.

TechGeek

κορόιδα λέει το κοροιδο που τα τελυταία 5 χρονια δεν δοκίμασε κάτι άλλο εκτος android. Είσαι καμμένος όσο δεν πάει. Πήγαινε κανε κανένα root μήπως και δεις άσπρη μέρα και άσε τους άλλους να επιλέξουν το τι τους ταιριάζει, είτε είναι iphone τον 800eur είτε είναι android τον 200ευρ. Ότι γουστάρει παίρνει ο άλλος,
Ερώτηση, μήπως σε έθιξε το γεγονός ότι η Apple τα πάει από καλά σε καλύτερα? Η μήπως σου δίνη ψωμί και γαλα η samsung και είπες να πεις την βλακεία σου.

Gk

Ειμαι κάτοχος του 6 εδώ και λίγες βδομάδες. Το κινητό ειναι εκπληκτικό. Πέρα απο εμφάνιση που ειναι υποκειμενική ειναι εξαιρετικά γρήγορο και ποιοτικό. Εχω να δω κάποιον να στέλνει αρχεία με Bluetooth απο εποχής Sony Ericsson k700. Μέχρι και τα Bluetooth ακουστικά έχουν εκλείψει πλέον.

Wolf

Chris με nfc η WiFi direct ποια είναι η τελευταία φορά…?! Πολύ ωραία συσκευή με μόνο της ελάττωμα το ios….!!! Ούτε ταινία δεν μπορείς να περάσεις πλέον από το pc… Πρέπει αναγκαστικά να τις νοικιάζεις ώστε να βγάζουν πιο πολλά λεφτά…!! Για ήχο κλήσης δε της αρεσκείας σου…. ειδικό οδηγό χρήσης και το λιγότερο 5 λεπτά…. Αχαχαχα…!! Και αυτό το iTunes….. πιο χάλια πεθαίνεις…!! Γενικά το iphone είναι για συγκεκριμένη χρήση. Οι πιο απαιτητικοί χρήστες ξεκινάνε με jailbreak και καταλήγουν φυσικά με μαθηματική ακρίβεια στο Android…!! Μου αρέσει που βγάλανε και το iphone 6 plus..! Ποιος θα το αγοράσει όσο υπάρχει το note εκεί έξω..?!

pavrami

giati koroida? opoios ta exei ta dinei…oi upoloipoi as meinoun me ZTE…

Dimos

Σχόλιο Νο 8: Πήγαινε κανε κανένα root μήπως και δεις άσπρη μέρα….
Να σου υπενθυμίσω φίλε πως ότι κάνει ένα iPhone σε Jailbreak, το κάνει ένα Android απείραχτο, μανίσιο.. Αν το κάνεις root το Android, παίρνεις τον πλήρη έλεγχο και κάνεις κυριολεκτικά παπάδες! (κάτοχος Note 3 root και πρώην iPhone 5 jailbreak)…

aristos

όσο θύματα του marketing είναι τα apple funboys που σαν πρόβατα αγοράζουν την ακριβότερη συσκευή, άλλο τόσο είναι και αυτός που αγόρασε την κινεζιά και νομίζει πως μπαίνοντας στο xda και κάνοντας ότι λένε εκεί (root, custom roms, ακαταλαβίστικες αρλούμπες, κτλ) έχει καλύτερο τηλέφωνο και είναι και μάγκας.

το μάρκετινγκ της εξυπνάδας και της βλαχο-πονηριάς..

lepap

Λογικό είναι λοιπόν να υπάρχουν ένα σωρό smartphones με διαφορετικα λογισμικά για όλων των λογιών γούστα.Ο καθένας κάνει την επιλογή του σύμφωνα με τα θέλω του.κατοχος iPhone 4s και Nokia Lumia 1020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.