Apple, ξεκινά πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταριών στο iPhone 5

Μετά το πρόγραμμα αντικατάστασης ελαττωματικών φορτιστών, η Apple ξεκινά και πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταριών σε iPhone 5 συσκευές οι οποίες παρουσιάζουν πρόβλημα με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ή χρειάζονται περισσότερες φορές φόρτιση.

Το iPhone 5 έκανε το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο του 2012 και η Apple ανακοίνωσε ότι τα προβληματικά κομμάτια πουλήθηκαν από τον Σεπτέμβριο του 2012 έως και τον Ιανουάριο του 2013. Στο support website της Apple υπάρχει ειδικό εργαλείο όπου και μπορείτε να ελέγξετε αν η μπαταρία σας είναι προβληματική βάση του serial number που θα εισάγετε.

Το πρόγραμμα αντικατάστασης ξεκινά από σήμερα στις ΗΠΑ και την Κίνα, θα ακολουθήσει η Ευρώπη στις 29 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι 1 Μαρτίου 2015.

Δείτε εδώ αν η μπαταρία σας χρειάζεται αντικατάσταση.

iphone 5 αλλαγη μπαταριας, Apple, ξεκινά πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταριών στο iPhone 5

iphone 5 αλλαγη μπαταριας, Apple, ξεκινά πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταριών στο iPhone 5

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
φανης

κ θα βαλει λεει μπαταρια π θα κρατα 5 ωρες αντι για 4 αχαχαχαχαχαχαχαχ αααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχααχχαχαχα αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχχαχα αχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

jte

Φάνη η υποστήριξη της apple στα προιοντα της δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο κατασκευαστή smartphones …

spazyjay

Εννοειτε δεν συγκρινεται και αν χαλασει κατι σε hardware σου ζητουν να πληρωσεις τα μαλλιοκεφαλα σου.
Με τοσο καλη υποστηρηξη λεω και εγω να αγορασω τα ποιοτικα και φθηνα προιοντα της.

Γιάννης

Δηλαδη απο το 2012 & 2013 ήξερε οτι υπαρχει προβλημα με τις μπαταρίες σε ενα κινητο που καποιος εχει δωσει 600+ευρω και ερχεται ενάμιση με δυο χρονια μετα να πει,οτι τωρα σας καλυπτω??
Αλλα να μου πεις ετσι εκανε και με τον φόρτιση του 4μου…μονο που εκει ηταν προληπτική αντικατασταση και οχι διαπιστωμένο προβλημα οπως τωρα.
Και μην πει καποιος οτι μας αγαπάει και το κανει, η οτι ενδιαφέρεται για τους πελατες της.
Γιατι εαν ήθελε να υποστηρίξει τους πελατες της θα εκανε αμεσως την αντικατασταση και οχι μετα απο χρονια.

kostas

να κανω μια ερωτηση? εκανα τον ελενχο και βγαζει οτι εχει προβλημα. αλλα το θεμα ειναι οτι την ειχα αλλαξει μονος μου γιατι δεν παλευοταν,οχι οτι τωρα παλευετε αλλα οκ. τι γινεται σε αυτην την περιπτωση? θα μου την αλλαξουνε απο την στιγμη που ανοιχτηκε το κινητο?

tve

@φανης @spazyjay
Πρεπει να εχετε χρονια iphone και να εχετε χρησιμοποιησει πολλες φορες το service ε?

Παναγιώτης

Μια ερώτηση παιδιά.. Επειδή εγω είμαι από Γιάννενα και εδώ δεν υπάρχει κάποιο εξουσιοδοτημένο service μόνο Θεσσαλονίκη. Επειδή θα κάνω ένα ταξίδι εκεί γνωρίζετε πόσο θέλει η αλλαγή μπαταρίες ;;; Δηλαδή παίζει να το έχουν έτοιμο σε λίγες ώρες ;;;

vasilis

κυριε συντακτη ψαξου λιγο γιατι πρωτα εκανε προγραμμα αντικαταστασης για το sleep/wake button μετα για τον φορτιστη και τωρα για την μπαταρια.

Topdim

Θα μείνει στην ιστορία αυτή η εταιρεία με τις γκάφες της.
Πολύ γέλιο 😃😃😃😂😂😂😂

Κωνσταντινος

@ Γιάννης, απλα τα περιστατικά μπορει να σημειώθηκαν τους τελευταίους μήνες κ να παρατηρήθηκαν σε μοντέλα με συγκεκριμένη παρτίδα μπαταριών. Γι αυτο κ το προγραμμα αφορά συγκεκριμένους χρήστες.

Οταν μια εταιρία ασχολείται με ενα προβλημα που απλα θα μπορούσε να θεωρηθεί φυσιολογική φθορά μετα απο 1,5 χρονο, και για μικρο σχετικά αριθμό προβληματικών κινητών, προσωπικά με κανει να την εκτιμω περισσότερο σαν εταιρία! Και μάλιστα μερικές βδομάδες πριν ανακοινώσει το νέο της μοντέλο, οπου οι αρκετοί παλιοί χρήστες iPhone 5 θα ενδιαφερθούν να αγοράσουν!

RigoMS

@Παναγιώτης να την αλλάξουν επί τόπου;;; καλύτερα βρες συσκευή αντικατάστασης για καμια 20αρια μέρες αν ειναι σε επίσημο service

Nio

Μετά από 2 χρόνια αλλαγή μπαταρίας….
Αλλαγή κινητού σε αιφον 6 και αποζημίωση έπρεπε να τους δώσει. Και ένα τσουβάλι καπνό όποτε τους τελειώνει η μπαταρία να ξεχαρμανιαζουν λίγο.

Giorgos

και την καινούργια να τους βαλει παλι συνέχεια με έναν φορτιστή αγκαλια θα ναι… Πολύ γελιο η Apple

Χρήστος

για κάποιες χώρες η αντικατάσταση ξεκινά στις 29/8. Εδώ Ελλάδα είμαστε stand by μέχρι τότε.

Τυπώθηκε και παραπάνω σε σχόλιο που δεν πήρε απάντηση. Έχω αλλάξει πριν λίγες εβδομάδες μόνος μου τη μπαταρία στο iPhone 5 και τώρα με βάση το serial number είμαι στο πρόγραμμα αντικατάστασης. Έχω και την παλιά μπαταρία στο συρτάρι. Ξέρει κανείς τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση;

Γιάννης

@Κωνσταντίνος, τα περιστατικά δεν μπορεί να σημειώθηκαν δύο χρόνια μετά. Γιατί πολύ απλά μετά απο ένα/δυο χρόνια όλο ο κόσμος ξέρει ότι η διαρκεία της μπαταρίας θα έχει πέσει αρκετά. Για σκέψου λίγο πχ εμένα η εσένα να έχεις πάρει το 5άρη, και να πηγαίνεις σε ένα κατάστημα istorm κλπ κλπ και να λέμε,έναν δυο μήνες μετά της αγορά,ότι η μπαταρία του δεν μας κρατάει. Τι θα μας λέγανε?? ”Στα νέας τεχνολογίας τηλέφωνα, τόσο κρατάει η μπαταρία, χαμηλώστε τον φωτισμό,να μην έχετε ανοιχτά συνέχεια 3G κλπ κλπ”. Εγω(μιας και ειμαι πελάτης της και σε iphone και σε ipad) θα την εκτιμούσα περισσότερο όταν πήγαινα και έλεγα οτι έχω προβλημα με την μπαταρία να μου την έκανε αντικατάσταση χωρίς να περάσουνε δύο χρόνια και χωρίς να περιμένω πρόγραμμα αντικατάστασης. Οταν παίρνεις ένα Premium(όπως θεωρείται) προϊόν θέλεις και αντίστοιχη εξυπηρέτηση και όχι μετά απο δυο έτη. Θα βγω off topic για να καταλάβεις ακόμα περισσότερο πέρα απο το iphone. Όταν πήρα μια μηχανη απο τα πρώτα μοντέλα που βγήκανε απο το εργοστάσιο, είχε κάποιο πρόβλημα(και οχι συνέχεια) με το γκάζι. Μετά από 1-2 μηνες βγάλανε προγραμμα αντικατάστασης ενός εξαρτήματος όπου επηρέαζε το γκάζι. Δεν περίμεναν 1-2 χρόνια. Αυτό θεωρώ εγώ premium εξυπηρέτηση… Συνέχεια »

Manosp3

@Παναγιώτης τη μπαταρία δε στην αλλάζουν επι τόπου θα κανει κανένα 20ημερο αλλα δικαιούσαι συσκευή μχρι να ερθει η δικια σου.

@kostas εσυ που την άλλαξες αρχικά παρε την apple οταν βγει επίσημα το προγραμμα και για ελλαδα γιατι δικαιούσαι και επιστροφή χρημάτων , τωρα αφου σπυ βγάζει ξανα πρόβλημα δε ξερω αν δικαιούσαι τσαμπα αλλαγή η οχι αφου υποτίθεται σου αλλάξανε την προβληματική μπαταρία .. Ρωτά το στην απλ οταν παρεις για την επιστροφή :Ρ

kostas

@Manosp3 την μπαταρια μονος μου την αλλαξα,αλλα τωρα οπως βλεπω μου βγαζει μηνυμα οτι η μπαταρια αλλαχτηκε και να στειλω εμαιλ στην apple, δυο φορες αλλαξα μπαταρια και παλι χαλια καθε 6 ωρες θελει φορτηση.

Manosp3

@kostas τοτε φίλε δε δικαιούσαι επιστροφή χρημάτων και απο τη στιγμή που το άλλαξες μόνος σου δε μπορεις να το στείλεις πλέον . Μήπως έβαλες μούφα μπαταρία ; Γιατι στο eBay κυκλοφορούν κάτι μπαταρίες που λένε τρέλα mah αλλα ειναι χειρότερες και απο τις apple.

Παναγιώτης

Ευχαριστώ παιδιά για την απάντηση σας. Αλλά τώρα η 20 μέρες είναι πολλες.αν και το κινητό αυτό το Έχω σαν δεύτερη συσκευ.τωρα να φύγω από Γιάννενα για να πάω Θεσσαλονίκη και να μου το κρατήσουν και 20 μέρες πάει πολυ.μήπως ξέρετε κάποιον άλλον τρόπο για εμάς εδώ που δεν έχουμε κάποιο εξουσιοδοτημενο service ;;; ευχαριστώ

kostas

@manosp3 οχι φιλε μου μπαταρια oem εβαλα

Nick

Ακόμα έχει το ίδιο πρόβλημα το iphone με τις μπαταρίες?? Θυμάμαι το 4S πάνω από 6-7 ώρες δεν μου έβγαζε.

Η μπαταρία είναι και η μοναδική παράμετρος που σκέφτομαι για το Iphone6. Τόσο δύσκολο είναι να κάνουν κάτι με την εργονομία του κινητού ή να βάλουν μεγαλύτερη μπαταρία;!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.