Apple, Δείχνει σε δημοσιογράφους τις δοκιμές stress tests [μόνο 9 iPhone έχουν λυγίσει]

Ταράκουλο* έχει πάθει η Apple με την αρνητική δημοσιότητα που έχει δεχθεί με βίντεο να παρουσιάζει το iPhone 6 Plus να λυγίζει. Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις και αναμεταδόθηκε από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα όλου του κόσμου. Αντιδρώντας άμεσα, η εταιρεία κάλεσε μια ομάδα μερίδα δημοσιογράφων στα εργαστήρια δοκιμών για να καταγράψουν τα “stress tests” των συσκευών της.

Η Apple δήλωσε επίσης στη Wall Street Journal ότι μόλις 9 περιπτώσεις έχουν καταγραφεί με κατόχους iPhone που τους έχουν “λυγίσει”.

*Ταράκουλο: “Κατάσταση έντονου ψυχικού τραλαλά που προκαλείται από απρόβλεπτες, συνήθως δυσμενείς, συγκυρίες. Εκ του αρχαίου ταράσσω.”

, Apple, Δείχνει σε δημοσιογράφους τις δοκιμές stress tests [μόνο 9 iPhone έχουν λυγίσει]

Πηγή: 1, 2

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

45 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Cerz

ολο τροπους ψαχνουν για να καλυψουν τα σπασμενα…ποσο πιο κατω να πεσει αυτη η εταιρια?δημιουργησαν μια σαπια συσκευη μονο και μονο για να αναταγωνιστουν τις αλλες εταιριες.Ειναι ακριβως οπως και το λογοτυπο τους.Μισοδαγκωμενο και σαπιο..!

Yannis

Το τεστ που βλέπουμε στο 0:45 με την ραβδο στο κέντρο, θα έπρεπε να το κάνει και με την ραβδο στην προβληματική άκρη

jimo

δηλαδη ΜΟΝΟ 9 περιεργοι δοκιμασαν να λυγισουν το κινητο τουσ μεχρι να τα καταφερουν ! και ομως εγινε τοσος μεγαλοσ χαμος !! απο αυτο αποδικνυεται ποσο haters ειναι ολοι απενατι στον κολωσο αυτο !!

Junkermann

Και ένα το δικό μου, δέκα

_Junkermann

Αλέξανδρος

Το οτι λυγίζει αυτό είναι αδιαμφισβήτητο και το είδαμε σε πολλά βίντεο με διαφορετικά iphone plus τα οποία ανήκαν στους παρουσιαστές.Τα stress tests που δείχνουν εδώ είναι με το iphone έχοντας πλάτη σε συμπαγή ευθεία επιφάνεια.Για να δώ stress τεστ έχοντας το σε καναπέ και κάποιος να κάτσει πάνω του.Εκεί είναι το πραγματικό stress test έπειτα και το τέστ λυγίσματος που δείχνουν δεν προσομοιάζει τις συνθήκες στις οποίες λύγισαν τα κινητά των χρηστών.Όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει ο ίδιος το δικό του stress test.Απλά μπορεί να βάλει στην τσέπη του παντελονιού του το iphone 6 plus και να δούμε αν θα λυγίσει η οχι.Fail απο την apple.Το μόνο προιόν αυτή τη στιγμή που αξίζει πραγματικά τα λεφτά του είναι τo ipad.Και να σας θυμήσω:στην apple πληρώνουμε φινέτσα, και κυρίως λειτουργικό.Αυτό είναι που κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά.Συσκευές Samsung η
Nokia με ios θα πετούσαν αφήνοντας πολύ πίσω την apple.

gate13

Μεγάλο πλήγμα για την Apple αυτό πάντως, τόσα χρόνια ένα από τα λίγα που είχε να επιδείξει σε σχέση με τον ανταγωνισμό ήταν η ποιότητα κατασκευής, τώρα με το στραπάτσο που έπαθε πάει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Junkermann

Όση αξιοπιστία έχουν οι πωλήσεις των 10 εκατομμυρίων (και όχι 10000000 εκατομμυρίων που έγραψε ένας θεός εδώ στο σάιτ, εχθές)
άλλη τόση έχει και το νούμερο των 9 κινητών που θέλουν λυγίσει.

Πλέον κανείς δεν την πιστεύει σε ό,τι κι αν λέει.

Από τις παρουσιάσεις των προϊόντων μέχρι τις διαφημίσεις, αυτή η εταιρεία έχει κάνει σημαία της την μπουρδολογία.

_Junkermann

Alexis

Αυτή η εταιρία έγινε ότι κορόιδευε και γλύφει εκεί που έντυνε! Μετά το 4s έχει αρχίσει να χαλάει! Και δεν μιλάω για τις πωλήσεις, δεν είναι το μόνο κριτήριο αυτό! Πότε θα το καταλάβουν μερικοί ότι η apple ακολουθεί τον ανταγωνισμό; Δεν είναι κακό! Ίσως στο μέλλον αυτό να αλλάξει και να πάρει τα πάνω της πάλι!

Chris

Παιδιά μέχρι και το τεσσάρι της ξαδέρφης μου λύγισε που είναι κ απο σίδερο. Συσκευές είναι όχι ζυγαριές δεν ξέρω κανα σοβαρό άνθρωπο να κάθεται πάνω στο τηλε΄φωνο.

ahri

ελπιζω παντως αυτο να φοβησει κοσμο και να πεσουν οι πωλησεις της (αν και δεν το βλεπω) μπας και ριξει καποτε τις τιμες ….δεν ειναι δυνατον το 5ς να πωληται ακομα 520 ευρω που η κανονικη τιμη του πρεπει να ειναι στα 200 !!!
(απιστευτη εμπειρια χρησης ,touch id,ios αλλα και 1400mha ,4” οθονη,8mp καμερα )

Ioannis

Η μετεμψύχωση της ιερας εξετάσης απο τον μεσαίωνα στο 2014…. 85 κιλά άνθρωπος και 100 κιλά κόμπλεξ

pavlos

Αυτό ξεπερνάει κάθε άλλο ….Είμαστε σοβαροι?θα δώσω όχι 900 ευρώ αλλά έστω 100 και θα το βάλω στη κολότσεπη να κάτσω πάνω του 90 κιλά άνθρωπος ?ο άλλος για να το λυγίσει του κοκινισανε τα δάχτυλα από τη πίεση που έβαλε

Dim

Βρε οτι και να λετε παλι θα αγορασετε !!!!!

giannis13

“jimo λέει:
Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 στο 8:22
δηλαδη ΜΟΝΟ 9 περιεργοι δοκιμασαν να λυγισουν το κινητο τουσ μεχρι να τα καταφερουν ! και ομως εγινε τοσος μεγαλοσ χαμος !! απο αυτο αποδικνυεται ποσο haters ειναι ολοι απενατι στον κολωσο αυτο !!’

και εσυ εισαι ασχετος ρε φιλε ..ελεος δηλαδη … apple users ειχαν παρει το 6+και παραπονεθηκαν ο,τι λυγιζει στο πανω σημειο ενω το εχουν στην τσεπη τους , ουτε καθονται πανω οθτε haters ειναι ! χργστες της απλ και μαλιστα απο τους πρωτους ! μετα βγηκαν καποιοι δημοσιογραφοι για να δοκιμασουν και να δουν αν ισχυει αυτο και πραγματικα ισχυει !!!!!!!!!!!!!!!

και οι περισσοτεροι αναφερονται στο 6+ απ’ο,τι εχω δει και οχι στο απλο 6αρι …

οποιος λεει κατι αρνητικο , hater , το βρηκαμε τωρα !!!

ο αλλος χαιρεται που πηρε πανακριβο κινητο ενω οσοι εχουν android παιρνουν απο λαϊκη !!
το να ειναι κατι φτηνο και να το παιρνεις οσο πιο φτηνα γινεται ειναι εξυπνη αγορα …
το να ειναι κατι φτηνο και να παιρνεις ακριβα ειναι …… αγορα !!
το να υπερηφανευεσαι που το φτηνο , το πηρες ακριβα ειναι κατι αλλο …. κατι ξεχωριστο !

Jimo

@Giannis13 ναι έχεις δίκιο ειμαι άσχετος επειδή δεν βάζω τον εγωισμό πάνω απο ολα ! Και μην εισαι σίγουρος οτι ήταν apple users αυτοί που τα λύγισαν ! Απλά να θυμίσω οτι τα ίδια έλεγαν για το iPhone 5 και μάλιστα εκει να δεις φωτογραφίες και βίντεο ! Επίσης κανένας δεν απέδειξε οτι το 6+ Λύγιζει για πλάκα ετσι εύκολα απλά έδειξαν οτι λύγιζει οπως και ΟΛΑ τα κινητα που ειναι απο μεταλο και μετα δεν επανέρχονται ! Δεν σου κάνει όμως εντύπωση που μολις 9 συσκευές το έπαθαν αυτό μεςα στις 10εκατομυρια ; Και ναι οποίος βιάζεται να βγάλει συμπέρασμα επειδή θεωρεί την δική του επιλογή καλύτερη ειναι hater ! Εγω ειμαι τα τελευταία 2 χρονια χρήστης iOS και android ήμουν αλλα 4 ποιο πριν αποκλειστικά χρήστης android αλλα δοκίμασα jailbroken iOS και άλλαξα δεν επιβάλω όμως την άποψη μου ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ HATER !

Dami

@giannis13 για ποιο λογο εκνευριζεσαι και κανεις λες και σε εθιξε προσωπικα με αυτο που ειπε ο jimo?Εισαι hater μηπως? 😛
Τωρα για του λογου το αληθες,αν απο τα 10.000.000 συσκευες (+ οσες πουληθηκαν τις επομενες μερες) στραβωσαν μονο 9 (και 100 σου βαζω εγω),τοτε νομιζω ειναι εμφανες το αν φταινε οι χρηστες τους ή οι ιδιες οι συσκευες.
Οπως επισης ειναι χρονια γνωστο για διαφορα “ενημερωτικα site” πως τσιμπανε λεφτα για να κανουν καλη ή κακη διαφημιση σε κινητα.
Αποψη μου,αν δεν πιασεις την συσκευη στα χερια σου,μην εκφερεις αποψη για την κατασκευη της(και δεν μιλαω μονο για το iphone)…εδω μερικοι καταφερανε να στραβωσουν το 4αρι που ηταν συμπαγες σαν τουβλο

georgekp

https://www.apple.gr/

Μάλλον η εταιρεία πρέπει να αγοράσει και αυτήν την ελληνική και να αλλάξει τομέα….έρευνας και πωλήσεων……τουλάχιστον αυτοί είναι πιο εππαγγελματίες….

Ventura07

Κανείς δεν είπε ότι λυγίζουν όλα….όταν θες να θεώρησε κορυφαία εταιρεία και το 1% να λυγίζει τότε είσαι μια κινεζια

george.vala

Το iPhone 5 και 5S που λύγιζαν δεν μετράνε;

Θοδωρής

Το μόνο πρόβλημα που έχουν τα iPhone είναι ότι είναι πανάκριβα.
Τα υπόλοιπα να έχουμε να λέμε.
Μου έχουν πέσει πολλάκις κάτω -επικές στούκες όχι αστεία- iPhone δεν σπάσανε ποτέ δεν στράβωσαν ποτέ.
Μακάρι να έχω λεφτά να το πάρω και πεστε εσείς ότι θέλετε.
Την πρακτικότητα του και το λειτουργικό του δεν το φτάνει κανένα άλλο τηλέφωνο• και έχω και Αντρόιτ και WP.

ddr2

Ταράκουλο έχει πάθει ο ανταγωνισμός από τις πωλήσεις των νέων συσκευών.
Εξου και ο πόλεμος….

Alvaro

Αγοράζεις 800-1000 ευρώ τηλέφωνο και το βάζεις στην κωλότσεπη και λες οτι σου στράβωσε… Παρε και το αμαξι σου και ρίχτο σε ενα τοίχο.. Αν στραβώσει και αυτο, γύρνα το στην εταιρεία. Η τεχνολογία τελικά δεν είναι για όλους.

stelios90

Πέστα ρε @Cerz, είναι απλώς ένα ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΜΕΝΟ ΜΗΛΟ! το μόνο που έχει κάνει είναι να παρουσιάσει το πρώτο PC με γραφικό περιβάλλον, να φτιάξει το πρώτο smartphone και να εξελίξει τα τάμπλετ! Η χειρότερη εταιρία μπορώ να πω.

Αντώνης Μαρίνος

Ωραία, βλέπω ότι οι γιοτάδες χρήστες συνεχίζουν να ζουν στο συννεφάκι τους, με τα ψέματα που τους έχουν πει και καταπιεί αμάσητα, οπότε όλα βαίνουν καλώς στο κόσμο αυτό….στο κάτω-κάτω, ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί, γιατί αλλιώς πως θα έβγαζε κέρδη πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες η μαμά Apple ?

Για να είμαστε ειλικρινείς, πρέπει να τους ευχαριστούμε κιόλας, που μας χαρίζουν μερικές ευχάριστες στιγμές γέλιου 😀

Alex

@george.vala Πότε άκουσες 5-5s να λυγίζει ρε καραγκιόζη. ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ!

Tom
tiamat

Funboys Πανε παρτε ολα σας μαιμου iphone6 δικαρτα με κιτ κατ 140ευρω λεμε!!

Εχουν καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και υψηλοτερα standards ποιοτικου ελεγχου απο αυτα της apple!

Giatampaza

τρέχουν και δεν φτάνουν στο μήλο για να τα μπαλώσουν! είναι αργά όμως, άλλη μια απομυθοποίηση έλαβε χώρα!

giannis13

ναι ειμαι hater , ειπαμε οποιος δεν συμφωνει ή κανει κριτικη ειναι hater !
αντε τωρα στο διπλα τοπικ να δειτε τι εγραψα για την καμερα του iphone !

το φοβερο ειναι ο,τι πιστευετε ο,τι ειναι μολις 9 στα 10 εκατ !!!

δεν υπαρχει προβλημα , γι αυτο η απλ καλεσε τους δημοσιογραφους για να τους δειξει
τα τεστ που κανει ! οκ … χαχαχαχαχαχαχ

και οταν ειχα εγω απλ και μακμπουκ και iμπουκ , πολλοι δεν ηξεραν καν την εταιρεια και η μετοχη της ηταν στα 3 ευρω και οχι στα 100+που ειναι τωρα …

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΛΥΓΙΖΕΙ , ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ … αλλα αν καλυπτεται ή οχι απο την εγγυηση και δεν εχει αναφερθει κανεις σε αυτο !

dark_master

Καλά είναι απίστευτή αυτή η Apple. Είναι 9 (!) μόνο όσα έχουν λυγίσει. Δλδ αν πιστέψουμε τα λεγόμενα της είναι 9 συνολικά και περιφέροναι από χέρι σε χέρι δημοσιογράφου. Μήπως δεν το πιάνουν οι καταναλωτές καλά και πρέπει να βγάλουμε εγχειρίδιο για το πως να γίνεται αυτό?
Καλό θα ήταν να μην υπερβάλουμε αλλά σε λίγο θα μας πει ότι και η 8.0.1 δεν αποσύρθηκε αλλά δόθηκε σε περιορισμένο αριθμό συσκευών παίζοντας με την νοημοσύνη μας.
Το μόνο θετικό είναι ότι μέχρι να έρθει στην Ελλάδα το πρόβλημα θα έχει λυθεί γιατί αλλιώς με το τρελό DOA που συνοδεύει τα προιόντα Apple άντε να βρούνε το δίκιο τους οι Έλληνες καταναλωτές.

dark_master

@stelios90 το πρώτο γραφικό περιβάλλον ήταν της IBM στους υπολογιστές.
Τα πρώτα smartphones πολύ πριν το iphone ήταν κάτι Nokia με Symbian, κάτι blackberry και κάτι HTC/QTEC με Windows. Ναι είναι σημαντική η συμβολή της στη τεχνολογία όπως και των υπόλοιπων εταιρειών αλλά δεν ανακάλυψε τον τροχό.

andreas

Η γνώμη μου είναι απλά θέλει περισσότερο προσοχή
Από τα προηγούμενα μοντέλα της εξάλλου έχει και ένα χρόνο εγγύηση
Και μην ξεχνάμε είναι θέμα επιλογής Apple samsung κλπ ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του

Parastas

Αυτά είναι τεστ τα υπόλοιπα είναι χαζομάρες https://youtu.be/GPMZz5O9CeI

george.vala

@ Alex Να μιλάς καλύτερα παλικάρι!! Μην είσαι κολλημένος με μια εταιρία, πρωτοπορούσε παλιά αλλά τώρα είναι σε καθοδική πορεία. Σου το λέω γιατί είχα iPhone 2G-5 και macbook Air- Mac mini. Πλέον τα έδωσα όλα και δουλεύω καλύτερα με moto g και lenovo thinkpad Χ1. Δεν τα ήθελα ούτε για social media,ούτε για παιχνίδια.τα χρησιμοποιώ για επικοινωνία και για δουλειά αντίστοιχα.

lsantas

παιδιά κάντε ένα απλό τεστ. Όσοι φοράτε τζιν βάλτε ένα note 3 s4-5 και οποιοδήποτε άνω των 5 ιντσών στην κολοτσεπη και απλά σκυψτε…χωρίς παρεξήγηση πάντα 😊

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

διαβαζω το blog πρωτον για ενημερωση και δευτερον για ψυχαγωγια.Δεν θελω να προσβαλω κανενα αλλα ολοι εδω μεσα πρεπει να ειστε πολυ φραγκατοι για να εχετε τοσα πολλα και ακριβα κινητα και μετοχοι της apple και των λοιπων εταιρειων, και εχετε λυσει ολα σας τα σημαντικα βιοποριστικα προβλημα.το μονο προβλημα ειναι η υπερασπιση του γοητρου των γνωστων εταιρειων.η Ελλαδα της κρισης τελικα ειναι μυθος….. οπως και τα προβληματα των νεων λογισμικων και κινητων.

hatzipanos

Προσωπικά πιστεύω ότι έχει χάσει η apple την παλιά της αίγλη. Πλέον ούτε κορυφαία ποιότητα κατασκευής έχει,ούτε από θέμα λογισμικού. Όταν από την μία λυγίζει το κινητό (Μπορεί να μην γίνεται σε όλα άλλα σε μερικά) και από την άλλη κάνεις την μπαρούφα με το 8.0.1,θα έχεις μελλοντικά πρόβλημα στις πωλήσεις. Χάνει σε αξιοπιστία. Προβάλει οθόνες με ζαφείρι, αδιαβροχροποίηση αλλά δεν τα εφαρμόζει στα τωρινά κινητά. Και μετά λες καλά πόσο θα κάνουν τα επόμενα μοντέλα. Και σε κάθε νέο μοντέλο η τιμή ανεβαίνει.

dark_master

https://blog.gsmarena.com/redditor-explains-aluminum-iphone-6-bends-plastic-note-3-doesnt/

Τελικά δεν είναι θέμα υλικού αλλά θέμα γεωμετρίας.Αν ισχύει το παραπάνω…

Stavros

εγω που είμαι ασχετος από αυτά με της εταιρίες κινητών να ρωτήσω κάτι;
δεν θα έπρεπε να λυγίζουν, στραβώνουν, σπάνε όλα αυτα τα λεπτά πραγματάκια;
Από την πλευρά του μηχανικού που τα βλέπω προσωπικά νομίζω πως είναι εντελώς φυσικό. Περιμένουμε υπερφυσικές δυνατότητες μερικές φορές από την ύλη.

Tom

Σταυρο δεν ειναι σοκαριστικο οτι μια λεπτη φετα αλουμινιου με μεγαλη επιφανεια λυγιζει αυτο ειναι οπως λες πολυ φυσιολογικο. Σοκαριστικο ειναι οταν ανακαλυπτεις οτι μια εταιρια που νομιζεις οτι εχει μια μαγικη ικανοτητα να τα κανει ολα τελεια (το τυπικο attitude ενος ifan κολλημενου) οτι εχει ελαττωματα και μαλιστα καραμπινατα. Για αυτο γινεται χαμος.

Βεβαια κατι επρεπε να κανουν να εχει τουλαχιστον περισσοτερη αντοχη. ΠΧ το HTC One εχει σκελετο απο μαγνησιο και ας ειναι 80% ελουμινιου εξωτερικα. Βεβαια ειναι και πιο βαρυ και χοντρο αλλα πως να το κανουμε δεν λυγιζει με τιποτα!

pazzo

αχουτο μωρέεεεε.. προσπαθουνε με νιχια και με δοντια να μαζευουν τα σπασμένα στην apple..
Γνωστός μου πήγε να παραγγείλει το Iphone+ από cosmote και του έλεγαν να προτιμήσει καλύτερα την μικρότερή του έκδοση και όχι το plus για το λόγο του “ibend”.
αυτό που κατάλαβε, είναι ότι μάλλον σαν εταιρία δεν θέλει να επενδήσει πάνω στο μεγάλο iphone και να έχει μετα πιθανους δυσαρεστημένους πελάτες. Εαν δεν υπάρχουν πολλά iphone+ στα ράφια δεν θα μου κάνει εντύπωση..

Πολυξένη

Αν και πλέον χρηστρια adroid ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΦΥΣΙΚΑ, με κινητο sony xperia Z1 και υπολογιστη αφης Sony Vaio tap 20 ημουν πάντα ευχαρηστημένη ΚΑΙ με την Αpple όσο ημουν χρηστρια. Δόξα το Θεο εγωισμο δεν εχω ξερω να ξεχωριζω και ας εχω άλλα .. Η apple θα είναι πάντα κορυφη ..Προφανως απο τοτε που αρχησε να βγάζει γρηγορα το ένα κινητο μετα το αλλο αρχησαν και τα αρνητικα σχολια. Μπραβο δημοκρατια εχουμε ο καθενας ειναι ελευθερος να πει οτι θέλει. ομως ολος αυτος ο σαλος τωρα με το iphone 6plus δεν το καταλαβαινω . ενταξει ρε παιδια ραγησαν 9-10 κινητα αντε και 40. πως κάνετε έτσι.. εχουμε γινει υποχείρια της τεχνολογίας και θα μου πειτε τρ αν λυγιζε σε εσενα το κινητο θα εκανες χειροτερα ή τα λεφτά μου πηγανε χαμένα ειμαστε σε κριση δεν μπορω να αγοραζω άλλο κινητο επειδη ειναι αχρηστη η apple , και αλλα τετοια. Βασικα χεστηκα κιολας. και χωρις συσκευη να μεινω τοσο το καλυτερο. ηρεμιστε .H apple ειναι εταιρεια κορυφη. Ο μονος λογος ομως που χαιρομαι για το παραλίγο πάτο της ειναι γιατι το εχει πάρει πολυ πανω της σαν εταιρεια καιρος είναι λοιπον να αναθεωρηση και να ξεκαβαλήσουν το καλαμι όλοι οι… Συνέχεια »

Chris

Ολοι οι κομπλεξικοί που δεν μπορούνε να πάρουν iphone κάθονται και το κράζουν , πιο πολύ για αυτοεπιβεβαίωση για να πειστούν οι ίδιοι πως είναι ανώτεροι και απο επιλογή διάλεξαν κινεζοκορεάτη κατασκευαστή με αισθητική fisher price. Θέλετε ψυχολόγο μερικοί και αν δεν γουστάρατε δεν θα σχολιάζατε όπως και δεν κάνετε και σε άλλες συσκευές. Το πρόβλημα είναι πως η apple σας καίει γιατί και μέσα σας ξέρετε πως μια ζωή αγοράζετε συσκευές απο εταιρίες πλυντηρίων πιάτων βλέπε lG , SAMSUNG που φτιάχνουν συσκευές αντίστοιχης αισθητικής με τα πλυντήρια, ενω οι άλλοι με HTC και SONY στο other μιά ζωή και έτοιμοι να βαρέσουνε κανόνι. Και ξερετε κάτι το έχω ξαναπεί δεν είανι το θέμα πως η apple είναι καλή γιατί δεν είναι , το θέμα είναι πως η google είναι κακή επειδή έχει αφήσει όποιον κάγκουρα κατασκευαστή SAMSUNG LG SONY να βιάζει το λειτουτγικό της. Ας έβγαζε μόνη της 2 συσκευές το χρόνο μια midrange βλεπε nexus και μια premium με τέλεια κάμερα οθόνη και λοιπά. Τοτέ θα βλέππατε και μόνοι σας πως τα 10 εκκατομύρια σε 3 μέρες δεν θα τανε ούτε 1 σε 2 μήνες για την apple.

Dami

@ Chris…ολοσωστος φιλε μου! Ο καθενας αντι να κοιταξει τι μπορει να παρει με τα λεφτα που εχει,καθεται και κραζει αυτο που δεν μπορει να παρει με τα λεφτα που δεν εχει. Μπορει να μου αρεσουν τα iphone και σχεδιαστικα και σαν λογισμικο,αλλα δεν προκειται να παρω ποτε λογο τιμης…και αν αλλαζα το S3 που εχω,θα πηγαινα σε LG μονο και μονο λογο χρηματων. Οσο για τις αναβαμθισεις που λενε,εγω να θυμισω οτι και η Samsung ειχε βγαλει την 4.3 για s3-s4 και την απεσυρε μετα απο 2 βδομαδες κυκλοφοριας λογο bugs και περιμεναμε 2 μηνες για να βγαλει την stable εκδοση.Για ποια? Για την 4.3…η οποια ηταν ηδη ξεπερασμενη μιας και ειχε ανακοινωθει η 4.4 και τελικα κατεληξαν οι μισοι χρηστες S3 να φορανε CM11 ή αλλη custom rom. Το νοημα ποιο ειναι? Οτι οπως ολες οι εταιριες κανουν λαθη,ετσι και η Apple…το θεμα ειναι ποσο γρηγορα το καταλαβαινεις και πως το αντιμετωπιζεις! Αντι λοιπον να καθονται οι μισοι samsungακηδες και να κραζουν στα αρθρα που γραφει για apple,θα ελεγα να στειλουν email στην samsung μπας και δουμε καμια αναβαθμιση και στο S3 και απο συντομα και στο S4 γιατι τελειωνουν και αυτου τα ψωμια.

Spartanauthority

Desktop ή laptop της Apple, ναι, φορητά τηλέφωνα, σαφώς ΌΧΙ. Οι λόγοι πολλοί : Αναιτιως υπερκοστολογημενα, μέτριοι επεξεργαστές, κλειδωμένο λειτουργικό, παιδικό design, έτη φωτός πίσω από τον εξαιρετικά ανεπτυγμένο ανταγωνισμό. Ανάξια λόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.