Apple, Νέα διαφήμιση για το iPhone 5

H Apple κάνει ένα βήμα ενίσχυσης της εικόνας του iPhone 5 με το λανσάρισμα της νέας της διαφήμισης στις ΗΠΑ, όπου δίνει έμφαση στην εφαρμογή FaceTime και τις δυνατότητες επικοινωνίας που προσφέρει. Το motto της διαφήμισης είναι ότι ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επικοινωνούν πρόσωπο με πρόσωπο στο iPhone σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη συσκευή.

Στο video βλέπουμε ανθρώπους να επικοινωνούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μέσω βιντεοκλήσεων, μαζί με μια μικρή αφήγηση. Καλές οι εφαρμογές, θα πούμε εμείς, αλλά αν το Mobile Internet δεν πάει σφαίρα… η βιντεο-επικοινωνία γίνεται μπελάς! Δείτε τη διαφήμιση παρακάτω.

Apple, Apple, Νέα διαφήμιση για το iPhone 5

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ορεστης

ναι οκ, αυτο ειναι το κυκνειο ασμα του iphone 5 πριν βγει στα σκαρια το 6 και προσπαθουν να πουλησουν τα τελευταια τεμαχια σε υψηλη τιμη

Fanis

https://www.youtube.com/watch?v=NLLLZVCojWE
συγγρίνεται μόνοι σας

Jacob

Ωραια διαφημιση, καλη συσκευη (αν και μια απο τα ιδια).
@ορεστης, θα συμφωνήσω μαζι σου

Λεωνίδας

Kαλά όλα αυτά, αλλά με τις μπαταρίες που βάζουν αν τα χρησιμοποιήσεις όλα αυτά για ώρα μένεις με το κινητό στο χέρι για πλάκα. Οπότε ας φτιάξουν πρώτα ΟΛΟΙ καμμιά μπαταρία της προκοπής και μετά όλα αυτά.

Fox

Δεν γουσταρω iPhone!
Μια ερωτηση εχω το galaxy s3 kai s4 mini επιλογή για μεταφορά εφαρμογών στην SD το εχει αυτο η οχι ????? 🙂

nikmour

Ρε fox ούτε εγώ αλλά να ρωτάς τέτοια πράγματα σε post apple δεν είναι σωστό. Παντως πρώτη φορά που έκανα βιντεοκληση ηταν με το htc tytn 2. Η μπαταρία τελείωνε σαν βούτηρο στο τηγάνι. Οσό αφορά την μπαταρία λιγα άλλαξαν δυστηχως. Ακουσα κάτι για μία μπαταρια λιθίου με άνοδο πιρυτίου που έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Αααα και κάτι που άκουσα από fanboy και έπεσα : ” μπαταρία λιθίου έχουν μονο τα iphone, ipad” λέτε να ξερει τίποτα με καποια πατέντα;

Παπαδοπουλος Γιωργος

#ορεστης

Το νομισμα εχει 2 πλευρες… Μπορει η apple να πουλαει ακριβα αλλα μπορεις να μη χασεις πολλα χρηματα αν το δωσεις μετα απο ενα χρονο..

Αν παρεις galaxy ή οτιδηποτε αλλο σε 2-3 μηνες θα δεις να κοστιζει κοντα στη μιση τιμη απ αυτην που το πηρες.. Οπως καταλαβαινεις χανεις χρηματα..

Για πολλους αυτο ειναι πιο σημαντικο και οχι τα air gestures που μονο εντυπωσιασμο προκαλουν καθως οσο εζησα με το s4 δε με βολευαν σε καθημερινη χρηση στο δρομο καθολου οπως και το ιδιο το s4 τελικα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.