9 Σεπτεμβρίου επίσημα το iPhone 6

Είναι επίσημο! Την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου η Apple θα ανακοινωσεί τουλάχιστον ένα iPhone 6 και ίσως το iWatch! Οι προσκλήσεις για το μεγάλο event ξεκίνησαν να παραδίδονται στους τυχερούς προσκεκλημένους και οι πληροφορίες, φήμες και εικασίες δίνουν και παίρνουν. Εσείς τι περιμένετε από την Apple στις 9 Σεπτεμβρίου;

iPhone 6 9 Σεπτεμβρίου, 9 Σεπτεμβρίου επίσημα το iPhone 6

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

88 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitrinho

Επιτελους θα παρουσιαστει το καλυτερο κινητο ολων των εποχων.οσο για το iwatch το φοβαμαι πολυ το αποτελεσμα που θα δουμε επειδη δεν ζει πια ο Steve Jobs που αυτος αν ζουσε θα εκανε το τελειο αποτελεσμα.

Iakovos80

Περιμένω το καλύτερο iPhone μέχρι στιγμής και γενικά να μας τρελάνει και πάλι! 🙂

Vasilis

Περιμένω να κλείσει στόματα. Περιμένω σίγουρα ποιότητα. Περιμένω σίγουρα το παρά πολυ καλό (iPhone 5s) να γινει ακόμη καλύτερο και πιο μεγάλο. Περιμένω να ειναι ομως ακομα ακριβότερο! Περιμένω επίσης ότι θα περιμένω παρά πολυ για να το αποκτήσω…αν και εχω το 5s , θέλω ωστόσο την μεγάλη οθόνη… Περιμένω τους απανταχού android funs να με κραξουν , οπως βέβαια να κραξουν και την μηλοεταιρια με τα γνωστά σχόλια….

Makis

Σα να ακούω μερικούς από τώρα…”μα τι μπέζελς είναι αυτά;;” “ούτε καν full HD οθόνη;;” “ούτε τώρα έβαλαν bluetooth, NFC και ραδιόφωνο;”

fotis balopitas

Να ρωτησω κατι να μου πειτε πιο μοντελο πιστευεται οτι θα πουλησει περριοτερο με τις 4.7 η με τις 5.5 σας παρακαλω πειται μου γιατι το εχω μεγαλη απορια

Στεφανος

Επιτελους …….☺☺☺☺☺

giwrgos

To καλύτερο κινητο όλων των εποχών;?;?:? no comment 😂

Νίκος

εγω δεν καταλαβαινω πως η apple τολμαει να ανεβαζει ιντσες.
εδω και τοσα χρονια μας λεει ποσο πρακτικο και βολικο ειναι smartphone με 4 ιντσες (και πιο παλια σε 3,5). και μαλιστα το διαφημιζουν απο το πρωτο μεχρι και το 5s
ειναι ισως η βασικοτερη “φιλοσοφια” του κινητου, που η εταιρια ακολουθουσε μεχρι σημερα και ξαφνικα την παραταει;
ειναι σαν να παραδεχεται μια πολυ σημαντικη ηττα..

viel

@νίκος
εχεις δικιο τρωει μεγαλη ηττα απο τις πωλησες που κανει….

Νίκος

@viel
δες σε καταλαβαινω φιλε μου..
δεν αμφέβαλλα πως κανει πωλησεις
κανει και απο τις περισσοτερες μαλιστα

αυτο που λεω ειναι πως μας δεινει τοσα χρονια να καταλαβουμε την σημασια ενός κινητου να διατηρειται σε λιγες ιντσες για να ειναι πιο ευχρηστο και ξαφνικα αποφασιζει να τις ανεβασει.
γιατι το κανει αυτο; αν ολα τις πηγαιναν καλα δεν θα ειχε λογο να κανει μια τετοια αλλαγη. προφανως ειδε πως χανει μεγαλο αριθμο πελατων που πανε σε μεγαλυτερες οθονες αλλων εταιριων (κατι που ειναι γεγονος) και αποφάσισε πως πρεπει να τους παρει πισω (ισως μαζι με αρκετους αλλους που δεν ειχαν ποτε τους iphone). και ο μονος τροπος ειναι να ανεβασει ιντσες. και οπως ειπα πριν, ετσι ομως η συσκευη χανει την βασικη της “φιλοσοφια” με την οποια ξεκινησε και εφτασε εως εδω..
αυτο εννοω ηττα. παραδεχεται πως η τακτικη που εχουν οι υπολοιπες εταιριες δουλευει καλυτερα τα τελευταια χρονια και την ακολουθει.
ελπιζω να το καταλαβες καλυτερα τωρα..

viel

@νικος
η αππλε δεν ειπε ποτε οι 3,5 η οι 4 ιντσες ειναι που πρεπει να εχει ενα κινητο, ειπε πως για χρηση με ενα χερι οι 4 ειναι καλες και εβγαλε την διαφημηση με τον αντιχειρα! πριν βγει το 5s ειχαν παρει συνεντευξη στον cook και τον ειχαν ρωτησει αν η αππλε θα βγαλει μεγαλυτερες οθονες, ειχε απαντησει πως το εχουν σκευτει αλλα δεν ειναι ετοιμοι ακομα διοτι θελουν αν μεγαλωσουν το τηλεφωνο η οθονη να ειναι αψογη οπως του 5. αν τωρα το εχουν καταφερει και θελουν καλως, επισης η αππλε εχει δεχτει αρκετες απιτησεις απο τους αγοραστες της για μια μεγαλυτερη οθονη οποτε καλως και θα το κανει αν το κανει… εγω ειμαι φαν των μικρων οθονων για να ξερεις

φανης

επισημο!! επισημο!! επισημο!! επισημο!! επισημο!! επισημο!! επισημο!! επισημο!! επισημο!! επισημο!! επισημο!! επισημο!!
να θυμηθω να μην φαω για το σταθερο τηλεφωνο των 750 ευρω……..

Vasilis

Νίκος , το ότι υπερασπίζονταν την οθόνη εκείνη την δεδομένη στιγμή που την είχε, καλα έκανε!!! Αυτο δεν σήμαινε πως σε κάποια άλλη χρονική στιγμή δεν θα την μεγάλωνε …

Zach

Αναμένω το καλυτερο κινητό της χρονιάς, τον πειστεύω τον κουκ. Βέβαια εχω μεγαλη περιέργεια για το πως θα δικαιολογησει στην παρουσιαση οτι αυξησε ιντσες, αν και πιστευω οτι ολα ηταν προσχεδιασμενα και οτι κατι εχουν σκεφτει..

Vasilis

Φανής Μεγάλη μπουκιά φάε , μεγάλη κουβέντα μην πεις…
εαν κάποια στιγμή στα φέρει έτσι η ζωή και μπορείς θα το αγοράσεις και θα το ευχάριστηθεις κιόλας…

Paul

Ο άλλος λέει περιμένω να είναι ακόμα ακριβότερο…όχι όχι όχι δεν είστε καθόλου πρόβατα ποιος τόλμησε να πει κάτι τέτοιο…

Makis

Δεν αντέχω να ακούω συνέχεια το ίδιο παραμυθάκι με τον αντίχειρα…έλεος βρε παιδιά αν δε σας αρέσει κάτι μη το αγοράζετε, τι μένος είναι αυτό; Δήλωσε ποτέ η Apple ότι όλα τα iphone θα έχουν 4” ; Αυτό που κοροιδεύετε ήταν απλά μια διαφήμιση προώθησης του 5 επειδή τότε όλες οι εταιρίες άρχιζαν να βγάζουν μεγαλύτερα κινητά (όπως το s3) και φυσικά η Apple σου διαφήμιζε το αυτονόητο…ότι αυτό το μέγεθος είναι ιδανικό για χρήση με το ένα χέρι, κάτι που όπως φαίνεται μέχρι και σήμερα είναι πολλοί αυτοι που το προτιμούν για αυτό το λόγο. Τώρα με το 6 φυσικά και δε θα σου πουν ότι τελικά οι 4.7 είναι ιδανικές για χρήση με το ένα χέρι αλλά θα υπερτονίσουν κάποια άλλα στοιχεία του για να το προωθήσουν! Γιατί κανείς δεν αναφέρθηκε στη samsung που απο τις 5+ κατέβηκε στις 4.7 με το Alpha μόνο και μόνο για να χτυπήσει το iphone; Αντί να φανατίζεστε με την κάθε εταιρία φροντίστε να βρίσκετε σωστά επιχειρήματα όταν θέλετε να γράψετε κάτι και μη λέτε ασυναρτησίες…συγνώμη για το επιθετικό ύφος του μηνύματος αλλά όπου και να μπω διαβάζω τα ίδια σχόλια!

pavlos

Ελπίζω να παρουσιάσει και κανένα μικρότερο για όσους δεν θέλουν κινητά παντόφλες

i love rihanna

Περιμςνω απο την apple ενα πανέμορφο smartphone με καταπληκτική οπως παντα καμερα ωριαο λειτουργικο και μετρια οθονη! Επισης περιμενω τρελα γελια με την μπαταρια η οποια θα ειναι χειρότερη απο του galaxy alpha λογο της λιγο καλυτερης αναλυσεις και ενα εντελως ιδιο με το προιγουμενο λειτουργικο χωρις ουσιαστικες αλλαγες! Η τιμη φυσικα θα ξεπερασει καθε προιγουμενο!

Δημητρης

Γιατι καποιοι άνθρωποι που εχουν αγορασει iphone πετανε συνεχως το επιχείρημα οταν βρεις τα χρηματα ή μπορεσεις και το παρεις τοτε θα δεις πως είναι? ποτε δεν το καταλαβα. Δηλαδη εγω που δουλεύω στην κινητη τηλέφωνια και έχουν περασει ολες οι ναυαρχιδες απο τα χερια μου τι θα επρεπε να τους αναφερω? Νομιζω παιδια εχουμε χασει λιγο την μπαλα. Να προτιμάτε κινητα που κανουν τα παντα με τα λιγοτερα δυνατα χρηματα. Πχ nexus. Δεν χρειαζεται να ματώνει κανεις οικονομικά για μια κινητη συσκευή.

Ntinos

Και πάλι η apple θα βγάλει κατι που στα android υπάρχει εδώ και 2-3 χρόνια. Θα το παρουσιάσουν ως καινούργιο και βελτιωμένο με ενα απο τα κλασσικά βιντεακια της και όπως πάντα κατι ‘εξυπνοι’ θα ψαρωσουν και θα πανε να δώσουν 750€ χωρίς λόγο…
Κλασσικά…

Stelios

@Νικος, αυτο για τις 4 ίντσες το είχε πει ο Steve Jobs…οτι προσωπικά πιστεύει οτι αυτο ειναι το ιδανικό μέγεθος…

Valthera

Η όλη κατάσταση με την πρόσκληση και το μέρος της παρουσίασης, δείχνουν κάτι πολύ μεγάλο, αντίστοιχο της παρουσίασης του iPhone το 2007. Σε 2 βδομάδες θα ξέρουμε και θα κρίνουμε καταλλήλως.

Dimitrinho

@giwrgos θα τα πουμε στις 9 σεπτεμβριου

Iakovos80

@Paul

Τέτοια σχόλια φίλε μου δεν έχουν θέση στην παρέα που είμαστε όλοι και κάνουμε πλάκα μεταξύ μας. Προφανώς έχεις θέμα με την Apple.

Topdim

9 Σεπτεμβρίου βγαίνει λοιπόν το νέο κινητό του νεόπλουτου Ελληνάρα που το έχει με κάρτα 5€ 😄😄😄
Τρελαίνομαι !!!

tiamat

@ dimitrinhiο θα ειναι οντως το καλυτερο κινητο τηλεφωνο ολων των εποχων οπως ισχυριζεσαι?? η’ θα ειναι η μεγαλυτερη φουσκα και πατατα ολων των εποχων και στο τελος θα βρεθεις και συ στο χερι με κανα galaxy alpha!?

Iakovos80

@tiamat

Δεν υπάρχει συσκευή πιο άρτια κατασκευασμένη τόσο ποιοτικά όσο τα iPhone. Έχεις πιάσει στα χέρια σου ποτέ κάποιο; Το ότι μπαίνετε και σχολιάζετε σε θέματα της Apple αποδεικνύει πολλά. Σας ευχαριστούμε!

fotis balopitas

Iphone 4.7 το καλυτερο κινητο μαζι με το note 4? Μετα την παρουσιαση αυτων των δυο το s5 θα πατωσει τελειος

Dimitrinho

@tiamat φυσικα και θα ειναι μην ξεχνας φετος θα ειναι η χρονια της apple και οι ανταγωνιστες της αλλωστε εχουν μεινει στα ιδια επιπεδα του 2013.για το iwatch να σου πω την αληθεια δεν ξερω πως θα ειναι αν ζουσε ο Steve θα ηταν κατι εντελως καινουργιο και δεν θα ειχε καθολου ομως που τωρα ειναι ο τιμ κουκ στο τιμονι δεν ξερω να σου πω πως θα τα παει ευτυχως παντως που υπαρχει ο jonathan ive και ετσι υπαρχει πιθανοτητα να βγει ενα εξαιρετικο αποτελεσμα.

Aris

Θεωρω οτι ειναι απαραδεκτο να αγοραζεις κινητο 750 euro ειδικα σε αυτες τις εποχες το I phone ολοι το παιρνουν για το ψευτο κοινωνικό στατους. Ελεος το τηλεφωνο περιμενουν να τους κανει καποιους οποιο θελει μπορει να βρει σουπερ τηλ και με 300-400 eur και να κανει και καλυτερα την δουλεια του. Ειναι και το I phone μια προταση αλλα εγω την απορριπτω το μονο καλο του ειναι το αππ στορε που εχει ποιοτικές εφαρμογες αλλα πως να κατεβασεις παιχνιδια με 1800 ma μπαταρια?

tiamat

#Iakovos80
oxi!..
TO ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΤΥΧH ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ΕΝΑ IPHONE ΔΙΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΦΤΩΧΟΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΖΗΛΕΥΩ ΤΟ IPHONE ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΒΡΩ ΤΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΣΠΡΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΟΟΟΟΛΗ ΤΗ ΓΚΑΜΑ ΤΗΣ APPLE KAI ΘΑ ΚΟΛΛΑΩ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΜΕ ΜΗΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ !

φανης

Vasilis ειχα το 4S. διαρκεια μπαταριας 8 ωρες……δε μπορουσα να παω πουθενα. το να δωσω 649, τοσο εκανε, για να παρω σταθερο δεν με ενθουσιαζει σαν ιδεα. καλο κινητο/λειτουργικο αλλα σταθερο τηλεφωνο αξιας 649 ευρω…… ε οχι. δε το θελω. πηρα το z1 κ διαρκεια 2-2,5 μερες με ιδια χρηση. και αν με ρωτησεις αν το πηγα σε τενχικο ναι το πηγα κ με ειπαν οτι ειναι οκ……

temasek

@Iakovos80 εσύ εχεις παισει ποτε στα χέρια σου Μ8;;; Άκου εδώ άρτια κατασκευασμένα χωρίς υποδοχή για SD,SAR στα ύψη (παίζει να είναι και αυτό που σας τραβάει στα iphone) και με μια μπαταρία μικρότερη απο αυτές των ναυαρχιδων του 2011

Thodoris

Όσοι λέτε οτι θα είναι το καλύτερο iPhone που χει βγει ποτέ σκέφτεστε καθόλου; Προφανώς θα είναι καλύτερο απο το προηγούμενο της περσινης χρονιάς. Αυτή είναι ατάκα που χρησιμοποιεί το μάρκετινγκ της Αππλε και απευθύνεται σε εύπιστους καταναλωτές.
Και σχετικά με την ποιότητα του αιφον. Συμφωνώ είναι κορυφαία και το μέγεθος είναι ιδανικό για κάποιους, αλλά ρε παιδιά το κινητό ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ απο τα χέρια!! Χωρίς θήκη δεν παλεύεται.

Iordanis

Επιτέλους!!!
ενας ολοκληρος πλανητης περιμενε ενα iphone με μεγαλη οθόνη!!!
αναμενωωωωωωωωωωω!!!!!!

Georgos

Μπράβο στην Apple που ένα κινητό των 250 ευρώ θα το δίνει και πάλι 700 και θα υπάρχει κόσμος που θα το αγοράζει με το επίδομα ανεργίας, την σύνταξη της γιαγιάς του ή σε 60 δόσεις με πιστωτική (περιστατικά και τα τρία που έχω διαβάσει σε forum). Τελικά το marketing , η διαφήμιση και η ματαιοδοξία αποβλακώνει τους ανθρώπους.

Στεφουκος

Μαρεσει που τσακώνεστε για συμφέροντα άλλων χαχαχα έχετε πολύ πλάκα χαχαχα

P

Θα ειναι ενα ποίημα … Σχεδιαστικά το γούστο και η γραμμή του ιβ με βρίσκει 100% στα γούστα μου … Οπότε δεν φοβάμαι από σχεδιασμό και ποιότητα .. Από όσα έχω διαβάσει πιστεύω πως το 4,7 θα ειναι στην ίδια τιμή με το 5s και θα βγει στα 32G (750€) και 64G( 840€) . Εκεί που ανεβάσει τιμή ειναι στο 5.5 με επιλογή εώς 128G . Επίσης σε κάτι θα κάνει το μεγάλο μπαμ που θα πιάσει στον ύπνο πάλι τους άλλους.. Για το iwatch πιστεύω ότι θα ειναι μια ιατρική συσκευή εγκεκριμένη από τον FDA που θα το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα που έχουμε δει μέχρι τώρα … Θα μετράει σχεδόν τα πάντα και μια γεύση την πήραμε από την εφαρμογή ” υγεία ” που μάλλον θα έχει τελείως διαφορετικό σχεδιασμό και χρήση .. Αυτό ηταν ενα προσχέδιο . Το μόνο αρνητικό με το θέμα “υγείας ” ηταν αυτό που διάβασα με τις συμφωνίες που κάνανε με τις ασφαλιστικές εταιρίες που μάλλον στην Ελλάδα δεν θα μας ενδιαφέρει γιατί στην Αμερική λειτουργούν διαφορετικά .. Από σχεδιασμό το μόνο που εύχομαι ειναι να ειναι στρογγυλό και μάλλον θα ειναι η πρώτη συσκευή με το liquidmetal. Προσωπική γνώμη ειναι… Συνέχεια »

Τομ

Η φαση ειναι οτι η apple σε λογισμικο (mac os x) σε συσκευες γενικοτερα (imac, macbook) και σε διαρκεια μπαταριας (ipad, macbook air) ειναι πολυ καλη εταιρια. Επισης αν συγκρινεις με τιμες αντιστοιχης κατηγοριας δεν ειναι καν πιο ακριβη (dell xps πανακριβα πιο ακριβα ισως απο τα αντιστοιχα macbook pro, ολα τα ultrabook πανακριβα και πιο αδυναμα απο ενα Macbook pro 13αρι, τα premium μεγαλα tablet ειναι στην ιδια τιμη με το ipad air κοκ). Απλα τυχαινει το πιο δημοφιλες της προιον να βρισκεται εδω και καποια χρονια πισω απο τον ανταγωνισμο (και σε διαρκεια μπαταριας αλλα και σε μεγεθος το οποιο ειναι πολυ σημαντικο. Ενα κινητο σημερα εχει πολλες δυνατοτηες αντικειμενικα ολες αυτες τις δυναοτητες δεν μπορεις να τις ευχαριστηθεις το ιδιο με μια μικρη οθονη)

Τομ

Και βεβαια οντως τα iphone διαρκουν παρα πολυ λιγο ρε παιδια. Δηλαδη η κοπελα μου εχει το 4s εγω το gs3. Τα κινητα το ιδιο παλια το ιδιο χρησιμοποιημενα αρα το ιδιο καταπονημενη η μπαταρια. Ε αυτη το φορτιζει ολη την ωρα δεν παλευεται. Παιζει να μην το εχω δει το κινητο με πανω απο 50%. Εγω ειμαι αραχτος μου βγαζει ανετα τουλαχιστον μια μερα. Ο αδερφος μου εχει το iphone 5 αυτο ειναι ακομα χειροτερο.

Τελοσπαντων με την αυξηση του μεγεθους ειναι ευκαιρια για την apple να βαλει μια μπαταρια που θα βγαζει δυο μερες. Πιστευω μια κοντα στα 2000mah και σε συνδυασμο με το ios θα τις βγαζει δυο μερες ανετα. Εδω το gs3 μου βγαζει καμια φορα 2 μερες με νορμαλ χρηση.

Iakovos80

@temasek

Φίλε μου ξέχασα να αναφερθώ στην HTC και το M7 και M8 τα οποία είναι τα καλύτερα Android σε θέμα κατασκευής σε σημείο που μπορώ να τα βάλω στα ίσια με τα iPhone. Αλλά γενικά είχα κατά καιρούς Note 3, LG G2, Z, S4 (2 φορές), S3, M7, αλλά δεν με ικανοποίησαν γιαυτό και επέστρεψα στο iPhone μιας και κάνω δουλειά με υπολογιστές Mac, και επειδή χρησιμοποιώ το οικοσύστημα της Apple, δε μπορώ και δε θέλω βέβαια να απομακρυνθώ από αυτό. Πολύ καλά τα Android, οθόνες κλπ, αλλά δεν είναι iPhone, και ας παρεξηγηθείς όχι μόνο εσύ, αλλά όλοι. Είναι η εμπειρία χρήσης που κάνει τη διαφορά, την οποία εμπειρία μόνο το καθαρό Android προσφέρει σε ένα βαθμό. Όλα είναι θέμα γούστου και σχετικά με το πόσο εξυπηρετούν τις ανάγκες μας.

Φιλιππος

‘Αντε επιτέλους!!! Να αντικατασταθεί το λάθος (nexus 5)!!!!!

Iakovos80

@tiamat

Το ύφος σου με κάνει να μην μπω στον κόπο να σου απαντήσω καν. Σε ευχαριστούμε που μπαίνεις σε θέμα της Apple και “σχολιάζεις”. Δείχνουν πολλά τέτοια σχόλια. Ciaooo

Paul

@ Iakovos80

Φίλε μου δεν έχω κάνενα πρόβλημα με την Apple και να είσαι σίγουρος και εγώ πλάκα κάνω το αν κάποιος θέλει να δώσει 1000 ή παραπάνω ευρώ για κίνητο καλά θα κάνει και θα τα δώσει αλλά έχεις δίκιο ίσως ο τρόπος που το είπα να σου έδωσε αυτήν την εντύπωση…!!

Loki

@Iakovos80 Εσύ όμως είπες επί λέξει: “Δεν υπάρχει συσκευή πιο άρτια κατασκευασμένη τόσο ποιοτικά όσο τα iPhone” στο πρώτο σου ποστ. Δεν αναφέρθηκες σε εμπειρία χρήσης, δυνατότητες λογισμικού και άλλα λειτουργικά θέματα. Επειδή, λόγω ψώρας με την τεχνολογία, αλλάζω συσκευές ανά 2μηνο, μπορώ να σου πω κατηγορηματικά ότι κατασκευαστικά (και μόνο, διότι σ’αυτό αναφέρθηκες) το Μ8 είναι ό,τι ποιοτικότερο έχω πιάσει ποτέ. Και από τις αρχές του καλοκαιριού είναι η πρωταρχική μου συσκευή. Καμία άλλη συσκευή δεν είναι τόσο άρτια κατασκευασμένη, για να έρθω στα λόγια σου. Πάντως, σε ό,τι αφορά το θέμα μας, είχα και iPhone 5 τον περασμένο Σεπτέμβρη και το βαρέθηκα. Είναι όντως μια ποιοτική συσκευή αλλά μου έλειπαν πράγματα στο iOS (Miracast, NFC, storage expansion) και το αντικατέστησα. Βασικά, ασχολούμαι καθημερινά με μικροπράγματα σε iPhone 5, αφού τέτοιο έχει το έτερον ήμισυ. Και πραγματικά με αφήνει αδιάφορο. Βέβαια, επειδή δεν έχω ιδιαίτερα κολλήματα ούτε είμαι fanboy καμίας εταιρείας (αν και συμπαθώ την HTC λόγω Μ8) δοκιμάζω τα πάντα. Ε, λοιπόν, το iOS δεν με κέρδισε. Προτιμώ τα WP8. Πάντως, η σειρά 5 του iPhone είναι πολύ ποιοτική. Ενώ οι προηγούμενες ήταν αδιάφορες. Αναμένω να δω κάτι νέο από την Apple φέτος και είναι ελπιδοφόρο το ότι… Συνέχεια »

Makis

Για όσους σχολιάζουν αρνητικά την τιμή του iPhone, συγνώμη αλλά έχετε ιδέα που κυμαίνονται οι τιμές των άλλων ναυαρχίδων; (δε μιλάω φυσικά για τιμές σκρουτζ!) Γιατί δηλαδή το GS5, το Ζ2, Μ8 κ.ο.κ να αξίζουν περισσότερο τα 700€ από το iPhone; Γιατί αυτός που τα δίνει για να πάρει iPhone θεωρείται πλούσιος και θέλει να πουλήσει μούρη ενώ αυτός που παίρνει κάποιο άλλο όχι;

kostas

Εχω δουλεψει ολα τα iPhone που εχουν βγει, και κατεληξα στο Note3,νομιζω οτι αν θελεις κινητο παιρνεις iPhone,αν θελεις εργαλειο παιρνεις Note…Γνωμη μου παντα..

Γιάννης

“Γιατί δηλαδή το GS5, το Ζ2, Μ8 κ.ο.κ να αξίζουν περισσότερο τα 700€ από το iPhone;”
Καταρχήν δεν έχουν 700 (το G3 και το S5 ξεκινάνε από 430-440 στο skroutz) , κατά δεύτερον ναι αξίζουν περισσότερο , για παράδειγμα το Galaxy S5 έχει 21% πιο ακριβά μέρη απο το iphone>>>
https://www.computerworld.com/article/2488316/smartphones/teardown–galaxy-s5-parts-cost-21–more-than-for-iphone-5s.html

Pavlos

Σπιτι μου υπαρχουν όλες οι συσκευες.Και ipad 2 και iphone 5 και ειμαι πολυ ευχαριστημένος απο την αξιοπιστία τους ,αλλα υπαρχει και android μάρκα δε λεω για ευνόητους λόγους αλλα ειναι μίνι 4.3 οθόνη μοντέλο Δεκέμβρης 2014.Αξιοπιστο και αυτο αλλα apple δεν ειναι.Στα apple δεν εχω κανει ΟΥΤΕ ΕΝΑ hard reset και στο android καμία 40 αριά για να στρώσει το ρημάδι το λειτουργικό του.Εγω εχω το android παντού αλλα οταν θελω να κανω μια δουλεια πολυ πιο εύκολα δανείζομαι το 5 αρι…ετσι ειναι…οτι πληρώνεις παίρνεις.

Zach

Μου φένεται περίεργο που εδω μέσω πολλοί ενώ είναι γνώστες δεν καταλαβαίνου ότι τα τελευταία χρόνια δεν πληρώνεις μόνο το χαρντγουυερ αλλα και το λειτουργικό και την συνολική εμπειρία χρήσης. Εκεί στην απλ θεωρούν ότι έχουν φτιάξει τα καλύτερα λειτουργικά και ότι οι συσκευές τους προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία χρήσης ΚΑΙ ΣΤΑΤΟΥΣ. γιαυτό και τις κοστολογούν όσο αλλες με καλύτερο χαρντγουερ (αλλα τί να το κάνεις και μηχανή αεροπλάνου να φορανε).

πετρος

να παρακαλατε να ειναι πανακριβο! γιατι μεχρι και η κουτση μαρια εχει iphone τωρα! να ζησουμε και εμεις οι πλουσιοι λιγο τη ζωη μας!!!!

Θανάσης

Λολ @πετρος

Vasilis

Αυτο για την κουτση Μαρια, έχετε άδικο…πιο πολλοί έχουν samsung ακριβά κινητά…απλά επειδή το iPhone εχει ενα σχέδιο, γίνεται συνήθεια στο μάτι και νομίζουμε πως έχουν όλοι iPhone. δεν ειναι έτσι ομως. ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια όλο samsung βλέπω. Την κουτση Μαρια δε, την βλέπω με galaxy s3 και πάνω!!!!

forneverarrow

Για το iOS 8 είπαν τίποτα? To 7 έγινε update στις 13/9, μια βδομάδα από το περσινό event..

Tom

Φορνεβερ υποθετω αυτα πανε μαζι. Εγω απο apple περιμενω ipad air 2 και να δω τις λειτουργιες του ios 8 για αυτο καθως και την RAM. Με αλλα λογια περιμενω να δω αν το ipad εχει σκοπο να γινει ενα καλυτερο Multitasking εργαλειο απο οτι ειναι τωρα. Αν γινει αυτο και σε συνδυασμο με το μεγαλυτερο iphone (σε πολυ καλο μεγεθος κιολας οχι πολυ μεγαλο) φαινεται οτι η apple θα παει λιγο με τα νερα αυτων που θελει ολος ο κοσμος και οχι μονο οι appleακηδες. Οπως ειχε κανει και πριν καποια χρονια με τους υπολογιστες της που πλεον PC και mac εχουν τα ιδια internals και αρα ενας mac μπορει να παιξει windows natively πολυ ευκολα.

Θεόδωρος

Δεν θα πω πολλά διότι δεν υπάρχει λόγος…
Όσοι μιλάτε για υπερκινητό, το καλύτερο τηλέφωνο του σύμπαντος, και λοιπά πετυχημένα σχόλια, δείτε απλά αυτό:
https://img.qz.com/2014/06/worldwide-smartphone-sales-android-ios-windows-blackberry-other-total_chartbuilder.png

Κάποιοι ξύπνησαν… οι Έλληνες ακόμα νομίζουν ότι παίρνοντας ένα δαγκωμένο μήλο… αυτομάτως είναι γαμάτοι!

Ούτε το καλύτερο κινητό είναι σε χαρακτηριστικά, ούτε και το πιο βολικό!
Όταν ένα κινητό δεν έχει τα ΑΥΤΟΝΌΗΤΑ (π.χ. επικοινωνία με άλλες συσκευές) τότε για μένα το χάνει αυτομάτως το παιχνίδι!
Άλλους όμως τους βολεύει! Κατανοητό!
Δεν μπορεί όλοι να θέλουμε/χρειαζόμαστε τα ίδια πράγματα!

Απλά μη πιπιλάτε άλλο την καραμέλα ότι είναι iPhone… άρα αξίζει!

Καλό είναι να γνωρίζετε γιατί το προτιμάτε!
1) Για την μόστρα. 2) Για την λειτουργικότητα που για κάποιον λόγο σας βολεύει!

Οι περισσότεροι δυστυχώς δεν έχουν την στοιχειώδη ειλικρίνεια ούτε με τον εαυτό τους!
Η φράση “Ναι το πήρα για τη μόστρα γιατί έτσι γουστάρω” θα σας γλιτώσει και απο το δούλεμα των φανατικών “androidάκιδων”.

spiros s

Επιτέλους το iphoneLEGO θα κάνει την παρουσίαση του!!!!! Γιατί LEGO? μα οθόνη της LG κάμερα SONY επεξεργαστή ποια εταιρία τον φτιάχνει τώρα και θέλει να γυρίσει πάλι στην samsung η Apple? Ακούω ποιο πάνω σχόλια το καλύτερο iphone που φτιάχτηκε ποτέ? Ναι όντως ακούγετε ότι το καινούριο θα έχει NFC

fotis balopitas

@ θεοδωρος ο καθενας περνει οτι του αρεσει .Επισης εσεις που γελατε με την apple πες μου πως γινεται το iphone που εχει χαλια χαρακτηριστικα οπως λετε να ανταγωνιζεται στα ισα το s5 note 4 και αλλα καλα android
Για αυτο δειτε πρωτα τα χαλια του android και μετα λετε για την apple.

Βασίλης

Θεόδωρος…
Η άποψη σου υποκειμενική. Οχι απόλυτη. Εφόσον υπαρχουν εκατομμύρια που τους βολευει Κ το ευχαριστιούνται άστους να το προτιμούνε! Γι αυτους είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ με τα δικα τους κριτήρια. Με τα δικα σου μπορει να ειναι ένα άλλο που για μενα θα ειναι ομως μπαγκαντέλα!! Μην εισαι λοιπον απόλυτος!
Όσον αφορά το link που αφησες… καλυτερα να μην το έβαζες!!! Μην συγκρίνεις android worldwide που βγάζουν συσκευές μεχρι και τα jumbo και η καθε πικραμενη εταιρια (υπαρχουν τουλαχιστον 10000 συσκευές) με το ios των 4 συσκευών!!!

temasek

@fotis balopitas ρε αγόρι μου ποιος σου είπε οτι το iphone ανταγωνίζεται τα καλά android;; Δηλαδή για πες μου σε τι είναι καλυτερο το iphone απο ενα Z2,m8,G3 ή note 3;

Topdim

Foti την ίδια ανάλυση έχουν οι συσκευές που αναφέρεις με την βαλούτα το iPhone και ισχυρίζεσαι ότι είναι πιο δυνατό?

Valthera

@Θεόδωρος

Ωραίο γράφημα! Επίσης η Renault πουλάει περισσότερα αυτοκίνητα από την Ferrari επειδή έχει από το φθηνό Twingo ως το Laguna άρα και η Renault είναι καλύτερη από την Ferrari σωστά; Τυχαίες μάρκες, κυρίως ως προς τις τιμές πώλησής…

Θεόδωρος

fotis και Βασίλης… δεν είμαι απόλυτος! Απλά λέω την άποψή μου! Τα Xiaomi Mi3/Mi4, ASUS Zenfone 5/6, είναι μόνο μερικά απο τα παραδείγματα σωστών συσκευών που: 1) κάνουν τα πάντα… 2) επικοινωνούν με τα πάντα… 3) έχουν άψογη υποστήριξη και τακτικά updates… 4) και είναι ΣΑΦΩΣ πιο φθηνά απο ένα κινητό το οποίο χρειάζεται ξεκλείδωμα για να μπορεί να το λειτουργήσει όπως θέλει ο οποιοσδήποτε χρήστης που δεν αρκείτε στις απλές κλήσεις/sms! Επικοινωνία με άλλες συσκευές? Άστο! Αλματώδης τεχνολογική ανάπτυξη σε τέτοιο βαθμό που να επιτρέπει τέτοιο κόστος συσκευής? Άστο! Απροβλημάτιστο λογισμικό? ΑΣΤΟ!!! Με το που βγήκε το update απο iOS6 σε iOS7 οι συσκευές άρχισαν να θυμίζουν μονοπύρηνα Android με 512RAM! Η Apple έχει ΜΙΑ σειρά συσκευών… ΕΝΑ λειτουργικό που είναι φτιαγμένο για έναν μόνο σκοπό… και τα σκάτωσαν ακόμη κι έτσι! Οπότε και πάλι ΑΣΤΟ!!! Ο Steve Jobs η αλήθεια είναι πως έκανε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ marketing που είναι δυνατόν να γίνει σε αυτήν την κατηγορία συσκευών! Σε αυτό ο οποιοσδήποτε θα πρέπει υποχρεωτικά να του βγάζει το καπέλο! Ο άνθρωπος έφυγε όμως… και ο αντικαταστάτης του επίσης τα σκάτωσε απο την πρώτη κιόλας εβδομάδα που άρχισε τις ομιλίες του. Αλλά για να μην ξεφεύγουμε… Έχω ακούσει απο άτομα… Συνέχεια »

fotis balopitas

Α ναι ξεχασα το android ειναι το καλυτερο λειτουργικο στον κοσμο και κανεις δεν μπορει να πει κατι ασχημο για αυτο .Μετα λετε προβατα αυτους που αγοραζουν apple ενω και εσεις προβατα της google .αλλα τι να κανουμε η αληθεια ποναει . Ολα αυτα παντα φιλικα δεν θελω να προσβαλω κανεναν γιατι ουτε εγω ειμαι fanboy παλια s4 ειχα τωρα iphone 5s και μαλλον θα παρω iphone 6 με τις 4.7 ιντες αμα αξιζει

temasek

Ιακοβε παλικάρι μου το android έχει φτιαχτεί για να είναι το καλύτερο για αυτό μεγάλες πολυεθνικές το επιλέγουν αντί να φτιάξουν δικο τους.Το ios απο την αλλη έχει λίγα πραγματα,είναι κλειστό και τρέχει απροβληματιστα στα iphone λογο της πολύ χαμηλής τους ανάλυσης

machineman

σ ενα μονο πραγμα παραδεχομαι για τα iphone στα παιχνιδια,ειναι πιο ομαλα απ οτι στα androids!

Vasilis

@temasek ….τι να πω αγορι μου…αραγε πόσο χρονών είσαι??
το android λες οτι εχει φτιαχτει για να ειναι το καλυτερο???? φιλε μου ακριβως επειδη ειναι ξεφραγκο αμπέλι ειναι το χειρότερο!! φρου φρου και αρωματα…κολπακια να συγκινουνται αγοράκια που θελουν εντυπωσιασμό στις καφετέριες…γιατί η εταιρία μου (πολυεθνική ασφαλείας, security etc) επέλεξε ios λειτουργικό να στήσει το πρόγραμμα mobile security για το αεροδρόμιο?? επειδή το android ουτε ασφάλεια παρέχει , ούτε έναν εκπρόσωπο να μιλήσεις άμεσα , ούτε updates κλπ κλπ…
Επίσης , αγαπητέ μου , οι εταιρίες το προτιμούν γιατί ΔΕΝ εχουν δικό τους λειτουργικό , ειναι κατι που απαιτεί χρόνια ερευνών και resources που δεν θέλουν να ξοδέψουν και να επενδύσουν…η google μέχρι και στα jumbo για να μπεί σε μια συσκευη δίνει το λειτουργικό της!!! και βγάζει χρηματα απο αυτο!!! Εαν η apple αποφάσιζε το ιδιο, τοτε η samsung, lg , sony , acer , toshiba και δεν συμμαζευεται θα εκαναν ουρα για να το βάλουν σε συσκευες τους!!!

paolistas

Απιαστο ονειρο το iphone6 πλεον. Θεωρω παρ ολα αυτα οτι η apple βγαζει τις πιο καλες συσκευες απ ολες τις αποψεις. Για εναν απλο χρηστη δεν λειπει τιποτα απο τα συγκεκριμενα τηλεφωνα. Τωρα που μου ασχολειστε ταχα ολοι με την τεχνολογια και μου τα βγαζετε αχρηστα. Οτι και να λετε, για μενα χασιμο χρονου ειναι. Η μονη παρεμβαση που θα καβα θα ηταν η μπαταρια. Επισης γιατι τα θεωρειτε ακριβα ; εγω το s3 600 ευρω το ειχα αγορασει. Και δεν εχει και ιδιαιτερα πολυ καιρο. Το εχω κανει 85 φορες επανεκινηση εργοστασιακων ρυθμισεων ενω το iphone 4s της δικιας μου ουτε καν κολλαει. Αντε να συγκεντρωθουμε λοιπον καλυτερα.

Kilplix

Ο Θεωδορος στο 64. τα είπε πολυ ωραια.. αν και προτειμω τα android εχω αρκετο hype για τα καινουργια Iphones αλλα τα πραγματα απο ουδετερη γωνια, χωρις φανατισμους ειναι οπως τα ειπε

Antonis

@Dimitrinho Περίμενε να δεις και την τιμή!!!!!

GiorgosM

Ευκαιρία, όλοι οι δήθεν και μη,με απαίτηση μια μεγαλύτερη οθόνη θα στραφούν και πάλι στο i Phone, οπότε οι ευκαιρίες για ναυαρχίδες άλλων επώνυμων εταιριών θα γίνουν περισσότερες! Ένα καλό update και μια έκδοση-αναβαθμιση σε Android L, παίρνω το G 3 με μισά και βάλε χρήματα και χορταίνω οθόνη και λειτουργικό κορυφαίο! Να ναι καλά η Apple που ξύπνησε τις υπόλοιπες εταιρείες και απολαμβανουμε εργαλεία τσέπης με τρομερές επιδόσεις και απίστευτης ευκρίνειας οθόνες… Keep on apple, ώστε να φτάνουν στα χέρια μας εξαιρετικής ποιότητας κινητά σε πολύ προσιτές τιμές απ τις υπόλοιπες εταιρείες!

Βασίλης

Machineman Εάν το iphone ειναι πιο ομαλό και καλυτερο στα παιχνιδια που ειναι οτι πιο ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ φαντάσου στα υπόλοιπα!!!!

machineman

βασιλης εχω δει πως τρεχει γενικα.απλα στα games ειναι κορυφη παρολο που εχω nexus 5 το συγκρινα με το iphone 5 και με εβγαλε ασπρο προσωπο!οποτε το 6 πιστεω θα τα σπαει!!!απορω στα androids γιατι ειναι τοσο πεσμενα τα fps παρολο που εχει 2g ram?

Tom

Παντως οσοι προσπαθειτε να βγαλετε αχρηστο ενα κινητο που χρησιμοποει το 50% τουλαχιστον των high end users ειστε εκτος πραγματικοτητας. Το iphone μπορει να μην ειναι στα μετρα σας αλλα δεν ειναι αχρηστο. Μεχρι στιγμης δεν ηταν ουτε στα δικα μου μετρα αλλα για συγκεκριμενους λογους που μπορω να απαριθμησω με bullets οχι επειδη ηταν apple και η apple ειναι για πεταμα. Απο μερους μου πιστευω οτι αυτην την φορα η μπαταρια πρεπει να ειναι καλη και πρεπει καποια στιγμη η apple να κοιταξει το θεμα με το SAR που ειναι πολυ υψηλο (κατι που για ολους θα πρεπε να ειναι σημαντικο θεμα. Πιο σημαντικο αν το κινητο εχει 2gb RAM αντι για 3gb..)

Θεόδωρος

Λέτε ξανα και ξανά για παιχνίδια και εφαρμογές… Αν το καλοσκεφτείτε τα πράγματα είναι ιδιαιτέρως απλά! Η Apple έφτιαξε μια συσκευή και ένα λειτουργικό το οποίο είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗΣ συσκευής! Το συγκεκριμένο OS φτιάχτηκε για το iPhone MONO! Για κανένα άλλο μοντέλο, καμίας άλλης εταιρίας! Τα παιχνίδια επίσης που γράφονται για iOS, είναι στημένα για συγκεκριμένο μοντέλο, συγκεκριμένης εταιρίας! (εξού και η ομαλότητα τους) Στην περίπτωση του Android όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι! Έχουμε ένα open source ΔΩΡΕΑΝ λειτουργικό, φτιαγμένο απο την Google, το οποίο το παίρνει η κάθε μια εταιρία και προσπαθεί να το προσαρμόσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε κάθε ένα μοντέλο της, ίδιας σειράς, επόμενης, κτλ. Άρα έχουμε ένα λειτουργικό, για χιλιάδες διαφορετικούς συνδυασμούς hardware! Το αν το android “είναι γρήγορο” ή όχι, εξαρτάτε απο τι είδους δουλειά έχει κάνει η κάθε μια διαφορετική εταιρία! Πόσο καλά προσάρμοσε το Android OS πάνω στο δικό της μοντέλο! Γιαυτό και βλέπεις συσκευές τέρατα που σέεεεερνονται και κάποιες άλλες μικρότερες σε χαρακτηριστικά να πετάνε! Δεν φταίει το Android OS! Η εκάστοτε εταιρία φταίει σ’αυτό το κομμάτι! (HTC, Samsung, LG, κτλ) Οπότε στο τέλος έχουμε απο την μια το σταθερό και γρήγορο iOS… Συνέχεια »

fotis balopitas

@ tom +1 αντε αρκετα οι android users κατηγορησαν τους ios users χωρις να εχουν δει το iphone 6 ακομα .τωρα τους φενεται μικρη και η οθωνη των 4.7 που ειναι μια χαρα οθωνη για κινητο .α και κατι ακομα λογικο το android να εχει το 78% τηε αγορας αφου βγαζει 150 συσκευς καθε χρονο ομως η apple εχει το 16% και βγαζει μονο 3 μοντελα.Δεν ειμαι fanboy ομως βαρεθηκα να κατηγορουν μονο αυτην την εταιρια .Ολες οι εταιριες εχουν και καλα και κακα

Νικόλας

Τωρα θα δούμε πιο θα παρω,η το 6 η το galaxy s5,αν και iphoneακιας χρονια τελευταία εχω ξενερωσει.

Γιάννης
temasek

Εντάξει @vasilis ακρολαρε στο app drawer-ios γιατί ΝΑΙ ενα app drawer είναι και ΑΣΕ εμας τους ανίδεους να μας κλέβει η Google τις πληροφορίες απο τα κινητά μάς

Νίκος

@Vasilis, το Android είναι για να εντυπωσιάζει και για μόστρα στην καφετέρια… Σου πήρε πολύ ώρα να το σκεφτείς αυτό;
Επίσης έχεις καταλάβει ότι Android δεν είναι μόνο Samsung;

Κάτσε σκαναρε το δάχτυλο σου λίγο και μετά πες ποιος πουλάει μούρη στην καφετέρια

Θεόδωρος

Επίσης… ΞΕΚΟΛΛΉΣΤΕ απο τις μεγάλες εταιρίες που είναι γνωστές στην Ευρώπη!

π.χ.
ASUS Zenfone 5 και 6 (Intel CPU!!) και πάμφθηνα (το 5 βγαίνει στα ~140€ και το 6 στα ~180€ αν θυμάμαι καλά)
OnePlus One… τέρας!
Xiaomi Mi3 και Mi4… AKOMA πιο τέρατα!

Και όλα είναι σε τιμές μισές απ ότι ένα Galaxy S5, ή HTC One, κτλ!

Υ.Γ.
Η Xiaomi είναι η κορυφαία εταιρία στην Ασιατική αγορά, και πλέον έχει επεκταθεί και στον Ευρωπαϊκό τομέα, με eshop και αποθήκες ΕΝΤΩΣ Ευρώπης (άρα αποφεύγουμε τον κίνδυνο του τελωνείου)

fotis balopitas

@γιαννης .νομιζω οτι το 2013 το ios ειχε το 16% και το android το 79
.5%.Μηπως ειναι τα αποτελεσματα τριμηνου του 2014?

nikolas

Εγω πιστευω οτι η Apple υπερτιμολογει συσκευες…τα χαρακτηρηστικα που βαζει τα παιρνω με 200 και οχι 700.Λειτουργικο..κλειδωμενο αρκετα…καντε το να γινεται τηλεκοντρολ και κανα NFC.Τοτε θα ειστε ωραιοι…και πιο πολυ τζαμπα apps.Εχω galaxy s duos 2 800×480 αναλυση σε 4 ιντσες,διπυρηνο 1.2Ghz με 768 Ram,5MP Καμερα και μπροστινη VGA,Δικαρτο και 1500mAh μπαταρια…150 ευρω στο καταστημα.
Iphone 5C με 1.2Ghz διπυρηνο
1GB Ram,4 ιντσες με 640×1136 αναλυση,8MP καμερα…1500mAh μπαταρια…700 ευρω.
Ασχετα το λειτουργικο συμφερουν και τα 2 γιατι και το Android 4.2 ειναι σταθερο λειτουργικο…τρεχει μια χαρα Facebook,mail,games,Skype,Viber,
Live Tv και Radio.Οτι χρησιμοποιει ενας χρηστης το τρεχει ανετα.Πιστευω οτι τα iphone εχουν μελλον αν και τα Windows phone αναπτυσσονται,θα ηθελα αμα με βολεψει καλυτερα απο το android να μεταβω εκει

Γιάννης

Τα WP πάνε για φούντο , είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί το τέλος>>
https://www.computerworld.com/article/2600445/smartphones/should-microsoft-kill-windows-phone.html

Max91

Μπορεί να μη εκφράζομαι όμορφα αλλά πολλοί από σας έετε σοβαρό θέμα… Αν είναι δυνατόν πως μπορείτε να λέτε για μια συσκευή πως είναι η πιο τέλεια ωραία και άλλα τέτοια;;; ΠΟΤΈ δεν υπάρχει το τέλειο γι’αυτό και ΌΛΕΣ οι εταιρίες ΠΑΝΤΑ ΒΕΛΤΙΏΝΟΥΝ την συσκευή τους και αυτό ισχύει για όλες τις εταιρίες. Και fanboys ξεκολλατε λίγο κάποτε μπαίναμε εδώ στο techblog και διάβαζα σχόλια για την τεχνολογία εξέλιξη και άλλα, τώρα; Για το πόσο καμένος είναι ο καθένας με την καθεμια εταιρία.

fotis balopitas

#Γιαννης αυτο το αρθρο εγω το ειχα γραψει και εδω οτι αφου η nokia εβαλε android θα συνεχισει σε αυτο. Παντος κρυμα επειδη τα windows phone 8 ηταν πολυ καλα μονο που υστερουσαν σε εφαρμογες .οσο για το προηγουμενο σχολιο τα ειδα και εγω η apple το 2013 ειχε το 16% ενω για το τριμηνο του 2014 εχει το 12% παρα που το iphone εχει πουλησει 10 εκ τεμαχια παραπανω απο περσι

Θεόδωρος

Επίσης, ενημερωτικά…
https://img-9gag-lol.9cache.com/photo/aAVrWv9_700b_v1.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.