Apple event: Livestream σε iOS, OS X, Windows

Η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη ανακοίνωση των iPhone 6s και iPhone 6s Plus, ξεκίνησε και στις 20:00 ώρα Ελλάδος θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες. Το σλόγκαν με το οποίο προωθούν το σημερινό event είναι το “Hey, Siri, give us hint”, το οποίο ίσως μας δίνει μια ιδέα για κάποιες αλλαγές και στην Siri εκτός των άλλων.

Update: iPad Pro: Επίσημα με οθόνη 12.9 ιντσών, keyboard και πενάκι

Η Apple μας έχει συνηθίσει ο Σεπτέμβρης να είναι επικεντρωμένος στα iPhone, το iOS 9, το OS X El Capitan και συνήθως και κάτι ακόμη. Πέρσι ήταν η πρώτη εμφάνιση του Apple Watch, φέτος κανείς δεν ξέρει.

Apple event: Livestream σε iOS, OS X, Windows, Apple event: Livestream σε iOS, OS X, Windows

Φέτος, η Apple δίνει περισσότερες επιλογές από ποτέ για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το event της. Οι τρόποι είναι οι εξής:

Σε Apple συσκευή:

1. Ως συνήθως θα μπορείτε να κάνετε stream το event σε iPhone, iPad, iPod touch που τρέχουν iOS 7.0 και άνω, σε Mac με Safari 6.0.5 και άνω και OS X v10.8.5 και άνω και Apple TV με τουλάχιστον 6.2 έκδοση του λογισμικού.

2. Αν έχεις iPhone, iPad και iPod Touch, θα πρέπει να μπεις στο App Store και να κατεβάσεις την επίσημη Apple WWDC εφαρμογή όπου θα προβληθεί ολόκληρη η παρουσίαση.

3. Αν είσαι σε Mac ή Apple TV πρέπει να πας στο https://www.apple.com/live/ στο Safari και από εκεί θα κάνεις stream το event.

Σε Windows 10 PC:

1. Για πρώτη φορά η Apple επιτρέπει επίσημα σε χρήστες Windows να δουν το live stream. Θα χρειαστείς ένα PC με Windows 10 και Microsoft Edge browser. Αυτό είναι πλέον δυνατό γιατί ο Edge της Microsoft έχει υποστήριξη για HTTP Live Streaming (HLS) τεχνολογία.

2. Απλά χρειάζεται να ανοίξεις τον Edge browser και να πας στο https://www.apple.com/live/

Σε PC το οποίο δεν έχει Windows 10:

1. Αν έχετε κάποια παλαιότερη έκδοση Windows, όπως Windows 8, 7, Vista και XP, θα είναι λίγο πιο δύσκολο.

2. Αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει, μπορείτε να δοκιμάσετε το VLC Media Player Streaming feature. Πατήστε στο Media μενού και στη συνέχεια επιλέξτε Open Network Stream και μετά στο Network tab και κάντε paste to link (https://p.eventsdelivery.apple.com.edgesuite.net/15pijbnaefvpoijbaefvpihb06/m3u8/atv_mvp.m3u8). Αυτό είναι το internal URL το οποίο χρησιμοποιεί η Apple TV για τα keynotes και τα events.

Apple event: Livestream σε iOS, OS X, Windows, Apple event: Livestream σε iOS, OS X, Windows

Σε Android συσκευή:

1. Μπορείτε να δοκιμάσετε το VLC app για Android το οποίο έρχεται επίσης με network streaming feature. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο link για τα μη Windows 10 PC.

2. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την Upstream app, και να ελπίσουμε ότι κάποιος θα κάνει broadcast το event, αν και αυτό μπορεί να μην είναι εντελώς νόμιμο.

Διαβάστε επίσης: Apple: Τι θα δούμε στο σημερινό «big event»

Apple event: Livestream σε iOS, OS X, Windows, Apple event: Livestream σε iOS, OS X, Windows

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κύριος Χ

Μια ακόμα αφορμή για να ανοίξω τον αραχνιασμένο edge browser!
Επίσης μου αρέσει που στην σελίδα λένε ότι μπορείς να το παρακολουθήσεις με Apple το ένα, με Apple απο το άλλο, α! και απο PC με W10 και edge!!

Ναι καλά που άμα θέλανε δεν χρησιμοποιούσαν άλλο στανταρ για το βίντεο, απλά θέλανε φραγκμεντεϊσον και βλέπουν ότι τα W10 είναι τίμια και λένε άντε να τσιμπήσουμε κανένα νέο πελάτη!

Θα το δω μόνο για τους τύπους απο κάτω (το κοινό) που κάνουν Ουυυυυ, αουυυ, ουυυυ σε κάθε λέξη του ομιλούντα..! :Ρ

gkoros247

θα ηθελα να κανω μια ερωτηση μεσω vlc media εαν προσπαθησω να το δω απο εκει το event ποτε περιπου θα αρχισει να το δειχνει?

KostasB

Θα έχει το techblog κάποιο άρθρο για σχόλια και live ενημέρωση;

Κώστας Βλαχάκης

KostasB, Εδώ είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε το event και να γράψουμε για τις ανακοινώσεις. Live blogging δεν θα κανουμε 😉

Loki

https://live.twit.tv/

…για όσους δεν έχουν Windows 10.
Με αγγλικό commentary.

Κώστας Βλαχάκης

Loki, Thanks! 😉

nick

βγαζει καποιο ερρορ απο vlc

symmetryboy
giannis13

μπραβο symmetryboy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i