Apple iOS 5.1, Jailbreak για τις παλαιότερες συσκευές

Όλοι όσοι είδαν το νέο λειτουργικό των φορητών συσκευών της Apple, το iOS 5.1 και… έπαθαν έχουν λόγο να χαμογελούν, αφού ήδη στο ίντερνετ έγινε γνωστό ότι η νέα έκδοση μπορεί να “σπάσει” (jailbreak) για το πρωτο iPad, το iPhone 4, αλλά και τις εκδόσεις της 3ης και 4ης γενιάς του iPod Touch. Το συγκεκριμένο jailbreak μπορεί να γίνει μόνο tethered μέχρι στιγμής.

Tethered jailbreak σημαίνει ότι θα πρέπει να τρέχετε την έναρξη της συσκευής με τη χρήση του redsn0w, κάθε φορά που απενεργοποιείται πλήρως η εκάστοτε συσκευή. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι σύντομα θα διορθωθεί και αυτό από τους… φιλους που εργάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς!

, Apple iOS 5.1, Jailbreak για τις παλαιότερες συσκευές

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Themis

iPhonr 3Gs ? δεν υπάρχει jailbreak ?

Χρήστος

Και για το 3gs ισχυει. Ξερει κανεις αν εχεις κανει jb στην 5.0.1 και θες να κανεις jb στην 5.1 αν μπορεις να κανεις ενα backup οτι εχεις στο κινητο?

pete

Ναι φυσικά και μπορείς

nikos

εχω 3gs στην 5.1
υπαρχει untethered tethered jailbreak?

iNikos

@Χρήστος: Μπορείς, αλλά καλύτερα να μην κάνεις restore από προηγούμενο backup γιατί θα περαστούν στη συσκευή “σκουπίδια” από το προηγούμενο jailbreak και πιάνουν περίπου 500MB τζάμπα

Dimitris

Καλημέρα. Συγγνώμη αλλα δεν υπάρχει πιο απλό jailbreak εκτος από το absinth. Όση θέλουν ας το δοκιμάσουν. Τρέχουμε το προγραμματάκι, συνδέουμε το τηλέφωνο (5.0.1) στο pc, πατάμε jailbreak και τελειώσαμε. Είναι unthethered.

βαγγελης

ipod nano 6g?

Anne

Καλησπερα! Εχω iphone 4 και εχω κανει jailbreak στο ios 5.0. Θα ηθελα να κανω ανανεωση στο ios 5.1 χωρις ομως να χασω φωτογραφιες, επαφες, εφαρμογες(σπασμενες και μη) κ.λ.π πως ακριβως μπορω να κανω back up σε ολα αυτα (και στα σπασμενα!!); Και μετα πως κανω ξανα jailbreak στην καινουρια εκδοση;
Ευχαριστω!

nikolas

απο ποια ιστοσελιδα μπορω να βρω jailbreak για το ipad 2 5.1???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.