Apple, Παραδέχεται το πρόβλημα με τη μπαταρία του iPhone 4S

Κάτοχοι του iPhone 4S που το προμηθεύτηκαν τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του, αναφέρουν σε sites και forum του εξωτερικού ότι η μπαταρία αδειάζει πολύ γρήγορα. Η δυσαρέσκεια έφτασε και στα email της Apple η οποία παραδέχθηκε ότι κάποια “bugs” επηρεάζουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone 4S και θα διορθωθούν με την έκδοση iOS 5.0.1 που σύντομα θα είναι διαθέσιμη.

, Apple, Παραδέχεται το πρόβλημα με τη μπαταρία του iPhone 4S

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
hayatevo9

εντάξει αυτα γίνονται σε όλες σχεδόν τις πρώτες φουρνιές.

manolis Tsagkarakis

ααααα, μόνο για τα 4S…νόμιζα ότι αφορούσε όλες τις συσκευές που έχουν 5.0…

Dimos

Όχι Μανώλη…Το 4αρι μου με iOS 5 και πετάει και κραταει με νορμάλ χρήση 3 μέρες μπαταρία…Που να τα δουν αυτα τα Android…

Terry-Athens

Γιατί Dimos? Εμένα το Galaxy S σε έκδοση 2.2 ακόμα :S και κρατάει 5 μέρες αν δεν ανοίξω σχεδόν καθόλου wifi, και 3-4 με ελφαριά χρήση του. Είναι θέμα πως το δουλεύεις καθαρά, και εγώ άμα το λιώσω και εσύ 1 μέρα θα κρατήσουν το πολύ. Βέβαια το φορτίζω ακριβώς όπως το αναγράφουν και οι οδηγίες και δεν τ οαφήνω καθόλου μόλις φορτίσει πλήρως, κάτι που πολύ κάνουν καταλάθος και πεθαίνουν την μπαταρία έτσι.

argiriscuderias

επισης το android κανει και 100 πραγματα γιαυτο τελειωνουν οι μπαταριες ενω το iphone που δεν κανει τιποτα λογικο να κραταει οπως το Τ10s.

Manos

Σωπα ρε apple ξέχασες να δοκιμάσεις τη μπαταρία σου;
στα specs τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας δλδ πως τη δοκιμασανε; με την 5.0.1;

sql

Α, πως και δεν είπε τίποτα του στυλ “το χρησιμοποιείτε λάθος το κινητό” γι αυτό δεν κρατάει η μπαταρία. (του στυλ “το κρατάτε λάθος” και χάνει το σήμα).

(επίσης προφανώς και το 4s με τον δυνήρινο έχει χειρότερη αυτονομία από το 4, ακόμα κι αν τα διαφημιστικά τρικ της apple λένε το αντίθετο)

REDODIN7

Αν ζουσε ο Jobs θα τουσ ελεγε χρησιμοποιησετο μονο με φορτηστη :p
Αρε Apple ποτε δεν μαθαινεις.

kostas

χαχαχα

Manos

Αν ζούσε θα είχε απολύσει σίγουρα καμιά 50αριά προσωπικό και θα τους άφηνε απλήρωτους έτσι για να μάθουν να κάνουν λάθοι!

giorgaras

Ενταξει δεν συμπαθο την αππλε αλλα εδω εινε ενταξει μολις βγηκε και εχι καπια βυγσ

Silender

ε καλά λογικό είναι ρε παιδιά… στο κάτω κάτω δεν είχαν χρόνο να το δοκιμάσουν το 4S οι άνθρωποι.

😀 😀 😀

salonigi

Πάντως το πιό χάλια κινητό από πλευράς μπαταρία, είναι το HTC sensation…δεν το εχω ξαναζήσει σε κινητό από το 93 που είχα το πρώτο μου Motorola. Ευτυχώς υπάρχει και το αμαζον κε βρήκα μια μπαταρία με 1700 mha με 10€ και καταφέρνω να τελειώσω την μέρα. Όσο για το 4s, μου κρατάει άνετα δύο μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple iOS 9 iPhone 4S

Apple: Μήνυση 5 εκατ. με την κατηγορία ότι ρίχνει την επίδοση σε παλαιότερα iPhone

Η Apple δέχτηκε νέα μήνυση, στην οποία ο ενάγων ζητά αποζημίωση 5 εκατ. δολαρίων διότι θεωρεί ότι η Apple εσκεμμένα ρίχνει την επίδοση στα παλαιότερης γενιάς iPhone. Στην αγωγή υπάρχουν πάνω από 100 iPhone 4S τα οποία αναφέρεται ότι με την αναβάθμιση σε iOS 9, η Apple τα αχρήστευσε επίτηδες.

News iPhone 4S Plaisio

iPhone 4S 8GB: Στο Πλαίσιο με τιμή 199 ευρώ

Η ευκαιρία μας να αποκτήσουμε – ανακατασκευασμένο (refurbished) – iPhone λέει ότι είναι τα καταστήματα Πλαίσιο και πουλάνε για 48 ώρες το iPhone 4s 8GB με τιμή 199 ευρώ. Πρόκειται για μοντέλο “Οκτώβριος 2011” με οθόνη αφής 3.5 ιντσών ανάλυσης 640×960 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή A5 και μνήμη RAM 512MB.

News Apple iOS 9 iOS 9.1

iOS 9.1 Beta vs iOS 9: Σε iPhone 4s και iPhone 5

Η νέα έκδοση του iOS 9 είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες μέρες και οι αρχικοί αριθμοί υιοθέτησης είναι πολύ ενθαρρυντικοί για την Apple. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες, ειδικά όσοι έχουν παλαιότερα μοντέλα όπως iPhone 4s και iPhone 5, ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην απόδοση των iPhones που αναβαθμίστηκαν, αν και η Apple είχε υποσχεθεί καλύτερη […]

News Apple iOS 9 iPhone 4S

iOS 9 vs iOS 8.4.1: Speed test video

Το iOS 9 είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες μέρες και μέσα στο πρώτο 24ωρο εγκαταστάθηκε ήδη περίπου στο 20% των iσυσκευών. Σε θέμα χαρακτηριστικών σίγουρα το iOS 9 είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του iOS 8.4.1, αλλά τι γίνεται σε θέμα ταχύτητας και απόδοσης, ειδικά όταν πρόκειται για παλαιότερες συσκευές όπως iPhone 4S ή iPhone […]