Apple: Πως θα εξαφανίσει τις γραμμές από τα iPhone

Οι γραμμές που υπάρχουν στο πίσω μέρος των φετινών iPhone 6 και όχι μόνο, είναι κάτι που σίγουρα δεν θα θέλαμε να υπάρχουν, αλλά είναι απαραίτητες για τις κεραίες των συσκευών. Όταν το iPhone είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, τότε πρέπει να υπάρχουν κάποιες γραμμές από πλαστικό για περνάει το σήμα.

Ωστόσο, η Apple πειραματίζεται με νέους τρόπους έτσι ώστε να βελτιώσει το design των επόμενων iPhone.

Σύμφωνα με πατέντα που κατέθεσε, θέλει να αναπτύξει ένα νέο συνθετικό μέταλλο το οποίο στην υφή και την όψη μοιάζει με ανοδιωμένο μέταλλο, αλλά είναι αρκετά “διάφανο” έτσι ώστε να περνάνε οι ραδιοσυχνότητες. Ο στόχος είναι να κατασκευαστεί μια συσκευή όπως το iPhone, όλη από μέταλλο, χωρίς να επηρεαστεί το σήμα της.

Το συγκεκριμένο υλικό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες περιπτώσεις,όπως είναι το trackpad σε laptop. Ωστόσο, ακόμη μιλάμε για πατέντα που δεν ξέρουμε ακόμη αν θα εφαρμοστεί.

Apple: Πως θα εξαφανίσει τις γραμμές από τα iPhone, Apple: Πως θα εξαφανίσει τις γραμμές από τα iPhone
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasos

Για άλλη μια φορά “Το κρατάτε λάθος”….

Αντώνης

Tasos πριν κάνεις σχόλιο διάβασε πρώτα το άρθρο διότι στο άρθρο δεν λέει ότι έχει πρόβλημα με το σήμα ίσα ίσα λέει ότι θέλει απλά να φαίνεται πιο όμορφο το iPhone εξαφανιζόταν κατά κάποιον τρόπο της άσχημες γραμμές για την κεραία έλεος πια γεμίσαμε haters όπου διαβάσεται Apple κατευθείαν κράξιμο. Και για να μην άρχησεται να λέτε ότι είμαι fanboy έχω Samsung galaxy note 4 και πότε μου δεν πείρα σησκευη Apple πάρα μόνο ένα Mac που έχω και αφτο διότι τα τελευταία χρόνια τα iPhone δεν άξιζαν κατά την γνώμη μου αλλά η επόμενη μου σησκευη μάλλον θα είναι iPhone διότι βλέπω και πάλι προωδω και μην πέσεται να με φάτε διότι αυτή είναι η προσοπικη μου γνώμη

Πάνος

Αν το πλαστικό ήταν στο ίδιο ακριβώς χρώμα με το μέταλλο δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Γιατί δεν μπορούν να το κάνουν;

Man

Τώρα δεν θα λυγίζει…
Θα σπάει!

Αντώνης

Man αφτο που λες είναι άσχετο

xristos

@Πάνος Δεν θα “εξαφανιζωταν” εντελως (θα ηταν ορατο) και θα το ενιωθες κατα την αφη.

Machete

Σας γλενταει η apple και δε το πηρατε χαμπαρι ακομη !

xristos

@Machete Τωρα αυτο τι σχεση εχει με το αρθρο? Το αρθρο μιλα για νεο υλικο κατασκευης οχι για χαρακτηριστικα τηλεφωνου ή για τιμη ή για κατι αλλο. Μην το παρατραβάμε.

Agnostos13

Και με τον τροπο που ειναι σημερα θα μπορουσαν να το ειχαν κανει πιο καλαισθητο… Πχ να εχει τις γραμμες στο πλαισιο ή να εφερναν τις κεραιες προς την προσοψη που εχει το γυαλι. Εχει κανει faul ο Ive! Ελπιζω να το εχει καταλαβει και να δουμε βελτιωμενη εκδοχη στο 6S

Τάκης

Γραμμές έχει και το HTC M8 και είναι τοποθετημένες με τέτοιο τρόπο που τουλάχιστον για την δική μου αισθητική το πίσω μέρος είναι πιο όμορφο από αυτό του IPHONE 6.

Αν η APPLE φρόντιζε κι αυτή λίγο καλύτερα τον σχεδιασμό της όσον αφορά αυτό το κομμάτι τότε δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να υπάρχουν οι αντίστοιχες περιοχές. Άσε που νομίζω ότι χωρίς τέτοιες παρεμβάσεις να σπάει λίγο η μονοτονία του αλουμινίοιυ δεν θα μου άρεσε κιολας!

Ελπίζω να δούμε κάποια τέτοιου είδους παρέμβαση στο 6s!

Βαγγος

Όταν το iPhone είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, τότε πρέπει να υπάρχουν κάποιες γραμμές από πλαστικό για περνάει το σήμα.
Το ιδιο ισχυει και για τα αλλα κινητα καθως και το speaker ειναι ιδιο πανω κατω!!!!!για να μν λενε οτι αντιγραφουν την apple!

Sotiris

Ο άλλος με Note 4 είδε πρόοδο στην Apple… Μετά λένε οτι μας ψεκάζουν. Δεν χρειάζεται.

Alexis

Κατάλαβα και το sar θα σπασει καθε ρεκορ.

Αντώνης

Sotiris πιστεύω πως δεν έχεις ούτε iPhone 6 ούτε note 4 εγώ όνος που έχω note 4 και ο φίλος μου iPhone μπορώ να αχ άποψη διότι το δικό μου ειδικά αφού έβαλα το lollipop κάνει χιλιάδες λαγκαρισματα και καμιά φορά δεν ανοίγουν την κάμερα ενός το iPhone πάει σφρερα οπότε πιστεύω πως μπορώ να έχω άποψη σε αντίθεση με εσένα που απλά είσαι hater

prankster

οι εταιρείες κάθονται να φτιάξουν το μέλλον τεχνολογία δύναμη τα πάντα και η apple κάθεται και σκέφτεται πως θα βγάλει τις γραμμές axaxaxaaxaxaxa

Sotiris

Με το Note 4 της κοπέλας μου είμαι τώρα (εγώ έχω Note 3) και απλά γελάω με τις μπούρδες που γράφεις.

Makis

@Sotiris

Έχεις κοπέλα και σ’ ανέχεται ακόμη;

Sotiris

Πώς να μην με ανέχεται αφού απ ό,τι φαίνεται ξεφτιλίζει τον μισό αντρικό πληθυσμό κάνοντας περισσότερα πράγματα με το smartphone της από κάτι τελειωμένους υποστηρικτές Iphone. Άντρας που να υποστηρίζει Iphone. Η κατάντια δεν έχει όρια.

Menelaos

Ο Σωτήρης έχει φάει ban από το myphone και θα μας πρήξει εδώ τώρα…

RigoMS

Και θα έχει sar 200!!!

john

γυναικα με note = χοντρη με κολαν

Αντώνης

Sotiris νομίζω ότι ξεκαθάρισα ότι είναι προσοπικη μου γνώμη και στο κάτω κάτω εγώ διαπίστωσα ότι το note 4 που έχω κολάι πολύ εσύ ούτε καν το έχεις για να έχεις και γνώμη τι κάνεις με το κινητό της κοπέλας σου ασχολείστε όλη την ημέρα για να ξέρεις εάν κάνει λαγκαρισματα έλεος δλδ και είναι πλέον ξεκάθαρο ότι εσύ είσαι hater και όχι εγώ fanboy

+1@Makis και εγώ απορώ μάλλον δεν τον γνώρισε καλά ακόμα

Παπαροκας tiamat

@sotiris μη ψαρωνεις με το ψεμα του κοσμου! Μπηκε ο αλλος εδω κ μας λεει οτι εχει note4 και θελει iphone! Οι πιθανοτητες να ισχυει κατι τετοιο ειναι οσες ο σακης ρουβας να θελει moto g

Για Οποιον παει σε note απλα δεν υπαρχει γυρισμος!✒✏✏📔📓

Sotiris

Ναι, κολλάει πολύ το Note 4. Γελάει ο κόσμος! Όταν διαβάζω για καλές android συσκευές οτι κολλάνε, καταλαβαίνω οτι ο χρήστης τους δεν ξέρει που του πάνε τα 4. Είναι αξίωμα αυτό.

dream21

@Sotiris
Το Note 4 είναι ΓΤΠΚ

Αντώνης

Σοβαρά τώρα δεν ξέρω γιατί κολάει το δικά μου μήπως έχει το δικό μου θέμα για το note 4 μιλάω αν έχει κάποιος note 4 και χει βάλει το lollipop και δεν του κολάι καθόλου να μου το πει μήπως έχει το δικό μου θέμα
Πάντως έκανα μια διαπίστωση ότι το δικό μου κολάει και πίστεψα ότι και τα υπόλειπα έτσι είναι δεν λέω ότι κολούσε συνέχεια διότι το κινητό πειγεναι φανταστικά πριν βάλω lollipop οπότε αναγνωρίζω ένα λάθος που έκανα και εγώ διότι έρηξα όλο το φταίξιμο στο note 4 ενώ ουσιαστικά έφτεγε το lollipop αλλά και η ίδια η Samsung διότι θα μπορούσε να μην βειαστει να βάλει το lollipop και να περιμένει να το φέρει στα μέτρα του δικού της userinterface.

Meraklis

@Sotiris
Αν κολλαει το note 4, φταιει ο χρηστης.

Αν δεν εχει σημα, το κρατατε λαθος.

Σου θυμιζει κατι???

Αλέξανδρος

Ρε παιδιά πολύ θέμα το κάνετε, το Note 4 είναι κινητάρα και είναι το καλύτερο εκεί έξω και αυτό το ότι <> ( δηλαδή έχει κανα λαγκάκι που και που και είναι αμελητέο ) οφείλετε στη Lollipop. Φαίνεται με την καινούργια vm ο art αντί να τα πηγαίνει καλύτερα έχει θεματάκια αλλά θα διορθωθεί.
Τώρα αν θα άλλαζε κανείς το Note 4 με το iphone…. με το συμπάθιο φίλε Αντώνης αλλά νομίζω πλάκα μας κάνεις.
Αν το θες για δοκιμή ok, αλλά να ξέρεις ότι δεν έχει ούτε τις μισές δυνατότητες.
Το θέμα είναι ότι πέρα από το design πρέπει να βελτιώσει και το λογισμικό γιατί καλά στα ipad το split screen αλλά στο iphone?
Πιστεύω ότι σε όλους αρέσει αν όχι το διπλό παράθυρο έστω μια floating εφαρμογή π.χ. αριθμομηχανή ή μια σημείωση ενώ κάνουν κάτι άλλο.

Sotiris

@Αντώνη, έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν και μετά το update; Κάτι μου λέει ότι το πέρασες από πάνω.

@Menelaos, εγώ επιλέγω πότε θα φάω ban.;)

@Meraklis, μιλάω για android συσκευές γενικά, οχι για Samsung.

Συγκεκριμένα για Samsung έχω γράψει πολλάκις ότι πρέπει να τους βάζετε από την πρώτη στιγμή Nova και να αντικαταστήσετε dialer, sms και συλλογή με exdialer, textra sms και Quickpic αντίστοιχα. Μετά βάλτε ένα Nexus δίπλα στη συσκευή σας ή ένα wp και δείτε μόνοι σας το αποτέλεσμα. Ούτε custom Rom,ούτε root, ούτε τπτ. Επίσης τουλάχιστον μια φορά το μήνα μπορείτε να κάνετε καθαρισμό του cache με το app cache cleaner.Κάντε απλά βήματα που θα σας εξασφαλίσουν απροβλημάτιστη λειτουργία στην καθημερινότητα.

Meraklis

@Sotiris
Τα ξέρω όλα αυτά που γράφεις. Το θέμα είναι ότι πρέπει να κάνει κάποιος τις συγκεκριμένες επιλογές εφαρμογών επειδή το λογισμικό της samsung είναι χάλια.
Δεν φταίει λοιπόν ο χρήστης, ούτε τα samsung απευθύνονται σε κανένα κοινό “ειδικών” που πρέπει να ξέρουν τα παραπάνω.
Η σάμσουγκ φταίει που δεν έχει καλούς προγραμματιστές.
Υπόψην ότι ο exdialer, έχει επιλογή για παραμονή στη μνήμη και έτσι ανοίγει αμέσως, αλλά όταν κάνεις γρήγορο σκρόλιγκ στη λίστα με τις πρόσφατες κλήσεις, το λάγκ πάει σύννεφο.
Απαράδεκτα πράγματα για το έτος 2015!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.