iPhone 7: H Apple παραγγέλνει 72-78 εκατ. ξεπερνώντας τις προβλέψεις

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο CEO της Apple, Tim Cook είχε πει ότι τα iPhone θα φέρουν πράγματα που ούτε οι ίδιοι οι χρήστες ήξεραν ότι χρειάζονται. Αυτό θεωρήθηκε ότι είναι τα συνηθισμένα λόγια που ακούμε απ όσους θέλουν να προμοτάρουν και να δημιουργήσουν hype γύρω από τις συσκευές τους.

Ωστόσο, η Apple φαίνεται πως πράγματι πιστεύει πολύ στο επερχόμενο iPhone 7 και αναμένει να κάνει σημαντικές πωλήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Ταϊβάν, έχει παραγγείλει 72 με 78 εκατ. iPhones τα οποία πρέπει να είναι έτοιμα μέχρι το τέλος του έτους.

Αυτός θεωρείται ότι είναι τεράστιος αριθμός και ξεπερνά τις προβλέψεις. Η Wall Street είχε εκτιμήσει ότι η Apple θα αποστείλει περίπου 65 εκατ. iPhone 7 μέχρι το τέλος του 2016. Δεν διευκρινίζεται όμως ο λόγος για τον οποίο η Apple περιμένει αυτό τον αριθμό πωλήσεων, ειδικά από τη στιγμή που εξωτερικά τουλάχιστον το iPhone 7 δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αλλαγμένο.

Οι μέχρι τώρα φήμες λένε ότι το iPhone 7 θα μοιάζει αρκετά με τα iPhone 6/ iPhone 6s, μέσα θα δούμε αλλαγές, dual-camera στο iPhone 7 Plus και έκδοση με ενσωματωμένη μνήμη 256GB. Έχει ακουστεί η ασύρματη φόρτιση, η αδιαβροχοποίηση και η αφαίρεση της θύρας ακουστικών.

iphone 7 72 millions, iPhone 7: H Apple παραγγέλνει 72-78 εκατ. ξεπερνώντας τις προβλέψεις

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jorge

Νομίζω τα τρία τελευταία σε σχέση με το 6S είναι αρκετές αλλαγές!

chris

Καλά κάνει και κανει τόσες παραγγελίες. Θα χρειαστούν για το 7, το 7s και το 7se σε 4 χρόνια. Δεν θα πανε χαμένα.

Νικος

Όπως το άχρηστο 3d touch

Theo

Τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο, εσωτερικά και εξωτερικά. Τη σάμσουνγκ δεν τη φτάνει κανένας με το κόσμημα s6 edge και s7 edge λοιπόν. Κρίμα δυστυχώς γιατί από τέτοιου είδους άρθρα ανεβαίνει το hype της apple ενώ πρέπει να κατέβει απότομα και να φάει ένα γερό χαστούκι γιατί ενώ κάνει ανά 2 χρόνια αλλαγές εξωτερικά (έστω μικρές), πλέον κατάντησε αηδία με το ίδιο βαρετό design.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.