Apple: Προετοιμάζει τους προμηθευτές για αριθμό ρεκόρ νέων iPhone

Mε τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, η Apple κατάφερε να κάνει τρελούς αριθμούς πωλήσεων το πρώτο τρίμηνο, ξεπερνώντας κάθε δική της προσδοκία αλλά και τις προβλέψεις ακόμη και των πιο αισιόδοξων αναλυτών. Η Apple θεωρεί ότι η επιτυχία των προηγούμενων iPhone θα συνεχιστεί και στο επόμενης γενιάς iPhone 6s.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Wall Street Journal, η Apple φέρεται να προειδοποίησε τους προμηθευτές της να προετοιμαστούν κατάλληλα έτσι ώστε να έχουν τα απαραίτητα κομμάτια για 85 με 90 εκατομμύρια iPhones, έως και 31 Δεκεμβρίου. Πέρσι για το πρώτο διάστημα είχε παραγγείλει 70 με 80 εκατομμύρια κομμάτια.

Η Apple αναμένεται να κρατήσει την οθόνη στις 4.7 και 5.5 ίντσες για τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus. Πέρσι ήταν η αύξηση των ιντσών από τις 4 ίντσες των iPhone 5s, iPhone 5c και iPhone 5, που θεωρείται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να σπάσει ρεκόρ με 74.5 εκατομμύρια πωλήσεις στο τρίμηνο των Χριστουγέννων.

Αυτό που θεωρεί η Apple φέτος ως key featute που θα την κάνει να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό και να αυξήσει κι άλλο τις πωλήσεις, είναι η προσθήκη Force Touch στην οθόνη. Επιπλέον, άλλες πληροφορίες που έχουμε ακούσει είναι η χρήση πιο σκληρού αλουμινίου, αναβαθμισμένη κάμερα στα 12 και 8 Megapixel, νέο A9 chip και μνήμη RAM 2GB.

Οι τελευταίες φήμες λένε ότι η ανακοίνωση θα γίνει 11 Σεπτεμβρίου και η κυκλοφορία θα μπορούσε να ξεκινήσει από 18 Σεπτεμβρίου.

Apple: Προετοιμάζει τους προμηθευτές για αριθμό ρεκόρ νέων iPhone, Apple: Προετοιμάζει τους προμηθευτές για αριθμό ρεκόρ νέων iPhone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
9gag

τουλαχιστον να αυξησουν λιγο και την μπαταρια. τι ειναι να φτασουν εστω στα 2000mah…

Jorhe

Νομίζω για το 6S Plus η μπαταρία είναι οκ. Θα συμφωνήσω με τον 9gag για το 6 το σκέτο. Περιμένω από τον Μάιο αυτά τα μοντέλα γιατί το S είναι πάντα καλύτερο από το απλό. Και δεν νομίζω πως έχω άδικο. Αλλαγές σε κάμερες, μνήμη RAM, καλύτερο μέταλλο.

Than

Η μπαταρια και να αυξηθεί, που δεν νομιζω, θα ειναι οριακά. Καποιος απο την Apple ειπε πως δε θα θυσίαζε τη λεπτή σχεδίαση για παραπανω μπαταρια, γι αυτο και θα εχουμε και low power mode στο iOS 9. Θα συμφωνήσω με το φιλο @Jorhe πως συνηθως τα s ειναι καλυτερα κατα παράδοση!!!

doctor56

To force touch τι ειναι ακριβως;

kostas_falcon

H apple μετά την προσωπική της ανακάλυψη των μεγάλων οθονών βγήκε από το πιθανο αδιέξοδο που θα είχε με τα μικρές οθόνες των τηλεφώνων της…. και αφού ακόμη κάνεις δεν μπορεί να σταθεί απέναντί της στις πωλήσεις των high end συσκευών (άντε μόνο η Σαμμυ) μην περιμένετε μεγάλες αλλαγές στα τηλέφωνα της από χρόνο σε χρόνο…..η τελευταία όπως είπα ήταν το μέγεθος της οθόνης….τωρα με το σταγονόμετρο τα υπόλοιπα…..

Darth

@Jorhe 6+ όμως έχει μέγεθος του mate 7….χωρίς να έχει την αυτονομία του

Paul

Για 6c δεν άκουω νέα και στεναχωριέμαι

thomas

Συγνώμη κιολας ρε παιδιά αλλά πιος λογικός άνθρωπος που ασχολείται έστω κ λίγο με αγορές μέσω ίντερνετ κ δεν είναι επιδειξιας κ δεν έχεις κ υπολογιστή apple θα πάρει το iphone 6 plus κ όχι το xiaomi mi note pro?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.