Apple: Επιμένουν οι φήμες για 4ιντσο iPhone

Από ότι φαίνεται η Apple έχει μερικώς άσσους στο μανίκι της και για το 2016. Αφού φέτος μεγάλωσε την οθόνη των iPhone 6 και iPhone 6 Plus, πληροφορίες την θέλουν να κυκλοφορεί το 2016 μια εντελώς καινούργια και ανασχεδιασμένη συσκευή, παράλληλα με τα νέα αναβαθμισμένα iPhone 7. Προηγούμενες πληροφορίες έλεγαν ότι θα δούμε 4ιντσο iPhone 6c, αλλά μάλλον αυτό δεν θα γίνει φέτος.

Αυτό θα ήταν ο διάδοχος του iPhone 5c και θα ερχόταν μαζί με iPhone 6s και iPhone 6s Plus με οθόνες 4.7 ιντσών και 5.5 ιντσών αντίστοιχα. Τελικά, σύμφωνα πάντα με τα όσα λέγονται, η Apple θα κυκλοφορήσει μόνο 6s και 6s Plus.

Όπως αναφέρει όμως η Economic Daily News, η AUO υπέγραψε συμφωνία με την Apple, για να παρέχει οθόνες 4 ιντσών για το επερχόμενο iPhone 7c. Οι οθόνες θα αρχίσουν να αποστέλλονται το πρώτο τρίμηνο το 2016, πράγμα που δείχνει ότι θα κυκλοφορήσει το νέο μοντέλο μαζί με τα ανανεωμένα iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

H Apple έχει ξαναδοκιμάσει ένα παρόμοιο εγχείρημα με το iPhone 5c, το οποίο δεν ήταν επιτυχημένο. Αυτή τη φορά ίσως έχει καταλάβει καλύτερα την αγορά και αναμένουμε να δημιουργήσει μια συσκευή που θα έχει επιτυχία.

Εσάς θα σας ενδιέφερε ένα iPhone με οθόνη 4 ιντσών;

Apple: Επιμένουν οι φήμες για 4ιντσο iPhone, Apple: Επιμένουν οι φήμες για 4ιντσο iPhone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Paul

Καλό καί Αγιο το 6αρι μου αλλά μεγάλο…..θα το σκεφτόμουν να το αλλάξω αλλα το βασικό θα είναι με τι τιμή.

Andrew

Μα φυσικά. Είναι ένα μέγεθος οθόνης που κάνει την συσκευή πραγματικά φορητή και άνετη για χρήση με ένα χέρι, αλλα παράλληλα με αρκετό μέγεθος ώστε να μην σου βγαίνουν τα μάτια. Άντε με το καλό, γιατί πήξαμε στα ταμπλετόφωνα…

forneverarrow

Το 5s είναι το καλύτερο iPhone μέχρι σήμερα. Τα 6 είναι σε λάθος δρόμο για έμενα, χωρίς βέβαια να τα θεωρώ κακά σαν συσκευές. Απλά πιστεύω ότι η Apple δεν το έχει πολύ στις μεγάλες ίντσες.

Paul

@Andrew
100% ευχαριστημένος με το 6 αρι αλλά νάξερες πόσες φορές ζήλεψα το 5 αράκι της γυναίκας μου….αν είχε το 5s δεν το συζητάω…αλλο που δεν θέλει….θα τις το είχα δώσει για το 5s

zois

το βγαλει δεν το βγαλει ειχα μια φαγουρα οποιος θελει μικρο κινητο παει σε compact της sony ειτε τωρα στο 3αρι ειτε περιμενει λιγο και περνει το 5αρι οποιος θελει πραγματικα μικρο και τουμπανο δεν υπαρχει ανταγωνισμος εκει η sony εχει το μονοπωλειο.

Alxgiann

Έχει παραγινει η κατάσταση με τα fabled. Είναι και εκείνοι οι τύποι με τα πιστόλια σε όλα τα μαγαζιά που πουλάνε κινητά και σε αναγκάζουν να αγοράσεις μεγάλο κινητό. Τι να πεις..

Gagarin

Εχω το iPhone 5 εδω κ δυόμιση χρονια…
Η 4″ ειναι λίγες αλλα κ οι 4,7″ πολλές για τα εν λόγω σασί των κινητών…τι θελω να πω…
Άνετα στο μέγεθος του 5-5s θα μπορούσε με μικρότερα bezel η apple να επιτύχει μια οθόνη 4,5″…ενα κινητο φορητό με μεγάλη οθόνη καλή ανάλυση κ γενικά ανταγωνιστικό…
Πιστεύω οτι θα βγει την χρυσή τομή αλλα δεν ξέρω ποτε…παντως βολεύομαι μια χαρα με το 5αρι κ με βλέπω ακομα μια 2ετια με αυτο…

Constantine

Θα συμφωνησω με το Gagarin οτι η 4,5 ιντσες ειναι μια ιδανικη οθονη, η αντε 4,7 αλλα με τερμα μαζεμενα περιθωρια για ν γινει compact, ειμαι κατοχος του Lumia 630 και απο το μεγεθος της οθονης ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.

Agnostos13

Οι μεγαλες οθονες σε μικρες συσεκυες ειναι το μελλον. Και για μενα ιδανικο ειναι 4,3-4,5″ και διαστασεις 5/5S να μην πω 4/4S. Αλλα που θα χωρεσουν οι μπαταριες μετα (ειδικα για οσους δεν αρκουνται και σε οθονες κατω απο 4K).

γιωργος78

Παιδια σορρυ που ειμαι λιγο ακυρο αλλα εχει κλειδωσει το 4χρονο παιδι μου το iphone 6 μου αλλα ειναι καινουριο δεν εχω μεσα τιποτα συμαντικο,πως μπορω να κανω factory reset με συνδιασμο πληκτρων?

Paul

@γιωργος78
Ρυθμίσεις…γενικά….επαναφορά….περιεχόμενο και ρυθμίσεις….βάλε μετά το ID που εχεις φτειάξει.Γνώμη μου..εφόσον δεν εχεις τίποτα σημαντικά μεσα μη κάνεις επαναφορά απο backup αλλα AS NEW ….ελπίζω να μη ξέχασα τίποτα

Paul

@γιωργος78
Συγγνώμη για την απάντηση πρίν..αλλά τώρα είδα οτι εφόσον λες για κλείδωμα συσκευής είναι ακυρη η απάντηση που σου εδωσα γιατί μάλλον δεν θα μπορείς να μπείς στις ρυθμισεις..υποθέτω ετσι
Επειδη εδω δεν μπορούμε να ανοίξουμε συζήτηση για ασχετο θέμα υπάρχουν forum ειδικά για iphone με μια αναζήτηση στο google οπου θα ευπηρετηθείς..γιατι σίγουρα θα εχεις και αλλες απορίες να λύσεις

Αλεξικακος

Δεν παιζει ρολο ποσο μεγαλη ειναι η οθονη αλλα το συνολικο μεγεθος του κινητου. Κανοντας μια μικρη ερευνα βλεπεις πχ οτι το 5c της apple εχει σχεδον τις ιδιες διαστασεις με το lg g2 mini. Μονο που το 5c εχει 4ιντζες οθονη και G2 mini 4,7. Αυτο πρεπει να κανει η apple και σιγουρα θα βρει μεγαλη ανταποκριση καθως υπαρχει μεγαλος αριθμος υποψηφιων αγοραστων σε αυτο τον τομεα.

guyvergr

γιωργος78

1. Πρεπει να εχεις το itunes στο pc εγκατεστημενο
2. κανεις τερματισμο το iphone
3. Καθως συνδεεις το iphone στο pc εχεις πατημενο το home button μεχρι να σου βγαλει το σημα του itunes και εινα λευκο καλωδιο.
4. Πας στο pc και στο itunes που εχει αναγνωρησει το τηλεφωνο σε κατασταση DFU και πατας το πληκτρο επαναφορα και αναβαθμιση.

αλεξανδρος

κατοχος 5c πολλη ευχαριστημενος

meraklis

Απαραίτητο να υπάρχει και συσκευή στις 4 ίντσες.

pazzo

Το iPhone 5 έχει τρομερές διαστάσεις για compact συσκευή. Άμα καταφερναν να φτιάξουν ένα κινητό σε αυτές τις διαστάσεις με μεγάλυτερη οθόνη, θα ειναι ότι πρέπει.

radiohead

Έχω galaxy note 4, iphone 6 plus, LG G3 και σύντομα θα χτυπήσω και το S6 Edge (ναι είμαι άρρωστος γκατζετάκιας) αλλά σας ορκίζομαι, ζηλεύω το 5s της κοπέλας μου. Είναι με διαφορά το πιό όμορφο και πρακτικό τηλέφωνο που έχω ποτέ χρησιμοποιήσει, και είχα σχεδόν τα πάντα… Αυτό τα λέει όλα νομίζω. Οι 4 -4,5 ίντσες ειναι ιδανικό μέγεθος για άνετη καθημερινή χρήση και εύχομαι να δούμε premium προτάσεις και απο άλλες εταιρίες σε αυτό το μέγεθος.

Manolis

@radiohead εφοσον λες πως θα παρεις και το σαμμυ edge πιστεψε με το δικο σου θα ναι κοσμημα και βλεπω η κοπελα σου να στο γλυκοκοιταει

keysmith

4” είναι μια χαρά διάσταση. Με μικρά bezels και το κινητό ξαναχωρά στην τσέπη του τζιν. Χειρισμός με ένα χέρι και όλων των εφαρμογών που σχεδιάστηκαν για mobile χρήση και ΟΧΙ ταμπλέτες όπως γίνεται σήμερα. Ελπίζω να έχει και καλή τιμή αλλα δεν το πολυβλέπω..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured

Canalys: Η παγκόσμια αγορά smartphone αυξάνεται κατά 11% το 1ο τρίμηνο – Εταιρεία έκπληξη στην πρώτη τετράδα

Οι παγκόσμιες αποστολές smartphone αυξήθηκαν κατά 11% το 1ο τρίμηνο του 2024, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Canalys.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.