Η Apple πουλάει refurbished iPhone σε χαμηλότερες τιμές

Για όσους θέλουν να αγοράσουν ένα iPhone, αλλά τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus είναι ακριβά, η Apple προσφέρει πιο οικονομικές λύσεις. Έπειτα από πολλά χρόνια, η Apple ξεκινά να πουλά επίσημα refurbished iPhones.

Διαθέτει από το online store της, τις περσινές ναυαρχίδες iPhone 6s και iPhone 6s Plus με έκπτωση που μπορεί να φτάνει έως και 110 δολάρια.

Τα refurbished iPhones έχουν ελεγχθεί, έχουν καθαριστεί και κάποια κομμάτια έχουν αντικατασταθεί για να δίνουν μια αίσθηση καινούριου. Έχει αντικατασταθεί το περίβλημα και η μπαταρία, δεν είναι κλειδωμένα και έχουν έναν χρόνο εγγύηση.

Οι τιμές είναι:

iPhone 6S
16GB – τιμή 449 δολάρια (-80 δολάρια)
64GB – δεν είναι διαθέσιμο refurbished

iPhone 6S Plus
16GB – τιμή 529 δολάρια (-100 δολάρια)
64GB – τιμή 589 δολάρια (-110 δολάρια)

Η Apple διέθετε ήδη refurbished Macs, iPads, MacBooks και αξεσουάρ για Mac και μετά από χρόνια (από το 2007) πήραν σειρά τα iPhones. Τα συγκεκριμένα κομμάτια ίσως έρχονται από το iPhone Upgrade Program της Apple.

apple refurbished iphones, Η Apple πουλάει refurbished iPhone σε χαμηλότερες τιμές

apple refurbished iphones, Η Apple πουλάει refurbished iPhone σε χαμηλότερες τιμές

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Καπ.

Με 30% έκπτωση έπρεπε να τα δίνεις κοπελιά

ΝΙΚΟΣ

Αν δε βγαίνουν τα κουκιά του Κούκ, θα τα πουλά και σε ΙΚΕΑ style. Πάρτο, συναρμολόγησε το μόνος σου και κάνε και έλεγχο αν δουλεύει. Δική σου ευθύνη .Μόνο 400 $

Costas

Σοβαρά τώρα υπάρχουν άτομα που θα δώσουν 589$ να πάρουν ανακατασκευασμένο περσινό iPhone αντί να πάρουν ένα καινούριο (του κουτιού) smartphone? Α ρε Trump που τους χρειάζεται! Το έχουν κάψει ορισμένοι.

GS

Πυροσβεστήρα έχουν μέσα μήπως και καταλάθος εκραγούν πριν τα ανοίξεις?
Και γάντια.

vasilist

Ok έξυπνη κίνηση αλλα πολύ ακριβό για μεταχειρισμένο και ανακατασκευασμένο iphone.
Δηλαδή ότι κουμούτσα χαλασμένη επιστρέφουν οι χρήστες το φτιάχνουν και στο δίνουν σε αυτές τις τιμές? έλεος.

ster

για να δουμε…να παρεις περσινο μοντελο του μηλου για μια συσκευη που δεν παιρνει επεκταση μνημης,εχει μικρη μπαταρια,υψηλη ακτινοβολια, κλειδωμενο bluetooth,χωρις ραδιο,ενα ετος εγγυησης και ολα αυτα με τιμη >500€ αντι για να παρεις ενα οποιοδηποτε κινητο τελευταιας γενιας χωρις τα παραπανω “ελαττωματα”….
χμμμ δυσκολη η επιλογη…
(και δεν μιλαω καν να ειναι refurbished,αλλα για τα ολοκαινουρια).

vasilist

@ ster Ας μην το γυρίσουμε σε iphone vs android phone και γίνει πάλι πόλεμος λέγοντας ο καθένας ότι του κατέβει.
Δεν σου λέω ότι έχεις άδικο αλλα μερικούς δεν τους ενδιαφέρει και απλά θέλουν ένα iphone για prestige και τις βασικές λειτουργίες και ας κάνει όσα κάνει, ας μην το αναλύσουμε γιατί θα γίνει flame war.

zan

Η APPLE πουλαει φυκια για μεταξοτες κορδελες δεν κοιτάει να τους ριξει την τιμή μπας και πάρουμε κανένα τόσα λεφτά βγάζει μόνο εχει φτάσει την τιμή στο θεό να πουλήσουμε το συκώτι μας ρε φιλε για να πάρουμε ενα και αν δεν σκάσει με το πρώτο πέσιμο ντροπή και αίσχος φτου!!

Βαγγέλης

Κάτι τέτοιες ειδήσεις καταστρέφουν την καλή φήμη μιας εταιρείας! Κι αν συνεχίσει το ίδιο βιολί, δεν θα πάει μακριά! Πού σαι ρε Steve να δεις κατάντια…

nikos

Εγώ πάντως που είχα πάρει ένα refurbished ipad 4 από την Αμερική (μου το έφεραν γνωστοί μου) γιατί εδώ δεν υπάρχει αυτό, ήταν και είναι μια από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ποτέ μου! Σε καμία περίπτωση δεν είναι ελαττωματικό, ποτέ μου, και εδώ και 3,5 χρόνια δεν έβγαλε ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα και είναι σαν καινούριο!! Είχα ψάξει και σε ξένα forums πριν το αγοράσω γιατί και εγώ ήμουν επιφυλακτικός. Και πολλοί γράφανε αυτό που γράφω και εγώ. Δεν καταλαβαίνεις διαφορά αν είναι refurbished ή καινούριο! Και επειδή η Apple δεν θέλει να είναι οι χρήστες – καταναλωτές της δυσαρεστημένοι, προσέχουν ακόμη και τα refurbished. Εγώ ΑΝΕΤΑ θα ξανά αγόραζα refurbished. Και η μπαταρία φυσιολογική. Βέβαια το ipad διαφέρει με το iphone αλλά και πάλι πιστεύω θα ισχύει το ίδιο πράγμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.