Apple, δημιούργησε support page για όσους θέλουν να πάνε από Android σε iOS

H Apple με το νέο iPhone 6 και ειδικά με το iPhone 6 Plus είναι ξεκάθαρο ότι στοχεύει να τραβήξει χρήστες από Android ναυαρχίδες. Άλλωστε ο ίδιος ο Tim Cook είπε σε συνέντευξή του ότι είναι μια καλή ευκαιρία να πείσουν τους χρήστες να αλλάξουν από Android σε iOS και να κερδίσουν πίσω όσους πήγαν σε Android επειδή αναζητούσαν μεγαλύτερη οθόνη την οποία δεν είχε η Apple.

Εκτός από το να φέρει τη μεγαλύτερη οθόνη, η Apple δημιούργησε και μια σελίδα υποστήριξης στο website της η οποία βοηθά όσους θέλουν να κάνουν τη μετάβαση. Δίνει λεπτομέρειες για το πως θα μεταφέρετε το περιεχόμενό σας από Android κινητό σε iPhone. Αναφέρεται σε emails, επαφές, ημερολόγιο, φωτογραφίες, βίντεο, μουσική, βιβλία, αρχεία και apps και πως μπορείτε να τα μεταφέρετε με διάφορους τρόπους.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει να γίνεται το αντίστροφο, Android κατασκευαστές να δίνουν συμβουλές για το πως να μεταφέρετε τα αρχεία από iOS σε Android.

Το περίεργο είναι ότι η Apple δεν έχει βάλει την support page σε εμφανές σημείο, αλλά είναι αρκετά θαμμένη. Θα κάνατε την αλλαγή από Android σε iOS;

H διάθεση της αναβάθμισης σε iOS 8 ξεκινάει σήμερα 17 Σεπτεμβρίου.

Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε iOS 8 στην Ελλάδα

apple support page για αλλαγή από android, Apple, δημιούργησε support page για όσους θέλουν να πάνε από Android σε iOS
Πηγή:1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nos

τι ωρα βγαινει το ios 8 ;

Paul

Έχει πλάκα τελικά αυτή η εταιρία
Άκου εκεί να πάμε από Android σε IOS…

VasiliS4mini

Μετάβαση απο την ελευθερία σε στρατοπεδο του ios, που βεβαια όλα δουλεύουν με ακρίβεια….μμμμ οχι θέλω να τα κάνω πουτ@να και ας ψιλο κολλάει το συστημα μερικές φορές καποια χιλιοστα του δευτερολεπτου το Android.

Μarios f

Εγω εκανα την αντιθετη πορεια. Μου λειπουν ενα δυο πραγματα , αλλα εχω πολυ περισσοτερα και αναλογικα, καθολου δεσμευση και μειωμενες δυνατοτητες οπως στο ios. Εξακολουθω βεβαια να πιστευω οτι τελειο λειτουργικο δεν υπαρχει και απο τα υπαρχοντα το android εχει απεριορισρες δυνατοτητες κ περιθωρια ακομα εξελιξης.Σιγουρα αν ενας χρηστης android που εμαθε στην ελρυθερια κ στην παραμετροποιηση, στο free λογισμικο και στο επεμβαινω οσο και με οποιο τροπο θελω,θα νοιωσει φυλακισμενος νε περιορισμενες επιλογες καπου αλλου.

ΣΤΕΦΟΣ

η apple εχει καταλαβει πια πως τελειωσε

John

XOAXOOXAOOAXAOXOOAOXOAOXAOAXOAXOOXAOAXOAXOAXOAXOAOXOAXOAXOAXOAOXOAXOAXOAXOAXO

Μου εφτιαξε την μερα παλι με τα αστεια της αυτη η εταιρια!

Μανος

Για το μηλο φοβαμαι οτι σιγα σιγα ιχυει το:no jobs, no job.

Sot11

Έχει γίνει γνωστό τι ώρα ξεκινάει η διάθεση της ενημέρωσης;

j

Ποτε θα έρθει το iOS 8?απο το πρωί τσεκάρω κάθε πέντε λεπτά το κινητο μου 😜😜

Nikos

People talking about iOS8:
* Iphone users talking about iOS8 = 1%
* Andoid users talking about iOS8 = 99%
…….

ahri

Σας ποναει τοσο πολυ η apple μερικους εδω μεσα που με το που βλεπεται αρθρο για αυτην κατευθειαν το γεμιζεται με σχολια.Το αν θελει καποιος να δωσει αυτα τα χρηματα ειναι δικο του θεμα και ας παρει και μισοπυρηνο επεξεργαστει απο τη στιγμη που αυτο προτιμαει αυτο θα παρει.Exει καταντησει γελειο ποια σε καθε αρθρο να λεγονται τα ιδια και τα ιδια .

Agnostos13

Τελικα οι καλυτεροι “διαφημιστες” για την Apple ειναι οι Androidακηδες!
Ασχολουνται την μερα τους πιο πολυ με την Apple και τα προιοντα της και απο τα “iSheeps”!!!

Agnostos13

Τελικα οι androidακηδες ειστε οι καλυτεροι “διαφημιστες” της Apple!
Ασχολειστε την ημερα πιο πολυ με την Apple και τα προιοντα της και απο τα “αμνοεριφια” που κατηγορειτε!!!!

Pavlos

Εγω που εχω και android και apple ειμαι …..μαϊμού πρόβατο ???

tiamat

oxoxoxoxoo ειμαι isheep λεει ο ενας, μαιμου προβατοειμαι λεει ο αλλος!!! 😀

παιδες οπως βολευεστε ! χιουμορ πανω απόλα!

ωστοσο καπου διαβασα οτι εχει γινει μια πρωτη ερευνα που δειχνει οτι αντιθετα με οτι πιστευει (η’ θελει να πιστευει..) η apple, τελικα δε θα καταφερει να αποσπασει νεους πελατες απο το android στρατοπεδο!

Dami

Εγω λεω να μετονομασουμε το techblog σε crack-hackblog.Ολοι μιλανε για το open source λογισμικο android και αναθεμα αν εστω οι μισοι κανουν κατι αλλο με το κινητο τους απο το να μπουν facebook και youtube,αντε και κανενα viber για τους πολυ ψαγμενους.

ΦΑΝΗΣ

θα αντεξει η μπαταρια τοσες ωρες συνεχομενης δουλειας? αχαχααχχααχαχαχαχαχαχ

minas

Θλιβερή η συνέντευξη του Cook, θλιβερή και η προσδοκία να φύγει κόσμος από android να πάει στο iOS!
Η πλειοψηφία των χρηστών android έχουν κινητά μέχρι 300 ευρώ οπότε δεν μπορούν να αγοράσουν τα υπερτιμολογημένα iPhone ενώ οι κάτοχοι των κορυφαίων android smartphones επ ουδενί δεν θα πάνε σε κατώτερο κινητό!
Κάτι άλλο πρέπει να βρει το μηλαράκι γιατί αρχίζει να χάνει την μπάλα!

Αλέξανδρος

Έχετε πολύ πλάκα αλλά ακόμη μεγαλύτερη θα έχει όταν κάποιος από phablet android πάει σε iPhone plus και σου λέει Apple εγγύηση ( μιλάω για τον μέσω χρήστη που απλά θέλει μεγάλη οθόνη και απλά όταν είναι π.χ στο internet να ανοίξει μια αριθμομηχανή ή ένα σημειωματάριο ή κάτι τέλος πάντων που έχει μάθει τόσα χρόνια) και μετά από 10 μέρες χρήση έχει να πέσει μπινελίκι.

Ε ρε, αν τώρα γελάμε ( και με το δίκιο μας ΠΑΓΚΟΣΜΊΩΣ π.χ “Καλώς ήρθατε στο 2012 που συνηθίζεται στο εξωτερικό”) σε λίγο καιρό να δεις ειδικά οι χρήστες Note, στομαχόπονος θα μας πιάσει.
Και για τον φίλο παραπάνω αν iPhone χρήστες ασχολούνται 01% και android χρήστες 99%, μετά, θα πιάσουμε το 100%, σιγή θα επικρατήσει ……

direfear

Εχω κανει πολλα λαθη στην ζωη μου…καπνιζω πολυ,κοιμαμαι λιγο,δεν τρωω σωστα,παντρευτηκα…αλλα τετοιο λαθος δεν θα εκανα κι ας μου χαριζανε το iphone 6!απλα θα το πουλαγα και θα επαιρνα android flagship.Απλα τα πραγματα!

Giatampaza

παρακαλούνται οι οπαδοί του μήλου να συνεχίζουν να μας προσφέρουν μπόλικο γέλιο.

giannis

Για άλλη μια φορά εσύ φίλε απο το σπίτι σου(γενικα μιλάω) νομίζεις ότι ξέρεις καλύτερα αν πάνε και πόσοι πάνε απο android σε ios ? Μάλλον τσάμπα πληρώνει η αππλε τα στελέχη της..

Προφανώς θα έχουν αύξηση πωλήσεων σε πρώην android users. μεταξύ μας όποιος έχει λεφτά λογικό να κάνει αυτή τη μετάβαση.

Giatampaza

αγαπητέ Γιάννη, η Apple κάνει πραγματικά ότι της καπνήσει γιατί έχει τον μεγαλύτερο όγκο προβάτων παγκοσμίως. καμία άλλη εταιρεία δεν έχει δημιουργήσει ένα κλίμα “θρησκείας” στα προιόντα της.

όσο κρατάει τα ινία της προβατοποίησης και ηλιθιότητες να κάνει, θα την προτιμούν.

επίσης όποιος έχει λεφτά δεν τα πετάει (χρειάζεται βέβαια και ανάλογο μυαλό)

katerinatraif

να πω την αληθεια στην αρχη σκεφτηκα να αλλαξω το λειτουργικο του κινητου μου σε iOS8 αλλα μετα σκεφτηκα οτι θα χαλαει ευκολα μπαταρια δν θα εχει bluetooth κτλ. η γνωμη μου για τα android κινητα ειναι ανενδοτη. ΚΟΛΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ!!!!! βεβαια δν θα προτιμουσα και iOS αλλα νομιζω οτι τα windows phone 8 ειναι καλυτερα και απο τα δυο λειτουργικα.

Αλέξανδρος

Τι πίνεις και δεν μας δίνεις;;;;;;

giannis

Δεν έχεις άδικο ότι θεοποιεί καταστάσεις και προιόντα αλλα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λές.. Λες απλά με μία φράση “εχει τον μεγαλύτερο όγκο προβάτων” αν είναι τόσο εύκολο να το κάνεις αυτό ή τοσο απλό γιατί δεν το κάνει και η microsoft με τα nokia ή το plaisio με τα turbo x ..

Agnostos13

Ειπαμε…οποιος εχει κανει αμαν να παρει ενα Saxorallo μετα πιστευει οτι εχει κανει την καλυτερη αγορα του κοσμου! Και τις ζαντουλες του τις εχει και την εξατμισουλα του την εχει και τα παραπανησια αλογακια του τα εχει…δεν του λειπει κατι!
Τι να του πουν τωρα κατι mercedes και κατι bmw; Αθλια αμαξια, θεοβαρα, οικογενειακα και εκτως ολων αυτων ειναι και ακριβα! Κοροιδα οσοι εχουν τα λεφτα και τα περνουν! Μα υπαρχουν κατι “θυματα” στις μερες μας…

Polydoros

μόνο αν το κόστος του ήταν στα 500 ευρώ θα πήγαινα σε ios σε καμία περίπτωση δεν δίνω 900 ευρώ για ένα κινητό και ας φτιάχνουν αποκλειστικά λογισμικό μόνο γι’αυτά αυτός είναι και ο λόγος που τα android Μένουν πίσω γιατί το λογισμικό φτιάχνετε για μια μάζα κινητών και οι εταιρίες προσπαθούν να διορθώσουν όσο μπορούν τα bugs για το κάθε κινητό αν π.χ έβγαινε μια εταιρία και έφτιαχνε ένα τηλέφωνο με ένα λογισμικό μόνο γι’αυτό.. τότε θα ήταν η κορυφή….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.