iPhone 6, Έρχονται μοντέλα στις 4.7 ίντσες και 5.7 ίντσες;

Σύμφωνα με μία αναφορά που προέρχεται από Κινέζικη ιστοσελίδα, ισχυριζόμενη ότι έχει πληροφορίες από το εσωτερικό της Foxconn, η Apple αναμένεται και φέτος να ανακοινώσει δύο smartphones. Σε αντίθεση ωστόσο με τα iPhone 5s και iPhone 5c, που διαθέτουν οθόνη 4 ιντσών, το ένα από τα δύο μοντέλα iPhone θα διαθέτει οθόνη 4.7 ιντσών και το άλλο οθόνη 5.7 ιντσών.

Και τα δύο μοντέλα επίσης θα διαθέτουν βιομετρικό χαρακτηριστικό (υποθέτουμε ότι οι πληροφορίες αφορούν στο Touch ID και όχι σε κάτι διαφορετικό).

Παλαιότερα, είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η Apple θα κυκλοφορήσει ένα μοντέλο iPhone στις 4.7 ίντσες (εδώ υπάρχει κάτι κοινό) και ένα στις 5.5 ίντσες. Μάλιστα, σύμφωνα με τις φήμες τότε, η οθόνη και στα δύο μοντέλα θα ήταν κυρτή στις άκρες και θα ήταν ακόμα πιο ευαίσθητη (θα μπορούσε να “αντιληφθεί” ένα ελαφρύ από ένα πιο δυνατό “tap” για παράδειγμα).

iPhone 6, iPhone 6, Έρχονται μοντέλα στις 4.7 ίντσες και 5.7 ίντσες;

Σημείωση: Η φωτογραφία δείχνει ένα concept.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Καλά όλα αυτά αλλά μετά το s5, το Note 4 και τη καινούρια σειρά premium samsung galaxy F,φαντάζουν μηδαμινα.

nickoskr

Εγώ επιμένω στις νορμάλ μεγέθους οθόνες μέχρι 4,5 το πολύ.! Δεν νομίζω ότι θα ανέβασουν τόσο πολύ το μέγεθος! 4,3 ίντσες θα έχει το 6άρι! Θα φάνε τα περιθώρια(bezels) και θα μείνει στο ίδιο μέγεθος! Είναι το πιο λογικό αν αναλογιστεί κανείς την πορεία που έχει κάνει σε σχέση με το μέγεθος!

Dre

Δεν συμπαθώ την Apple αλλά πρέπει να της αναγνωρίσω ότι ήταν μία φωνή λογικής ανάμεσα σε αυτούς που πιστεύουν ότι το κινητό πρέπει να έχει μέγεθος χαρταετού ή ταψιού. Κρίμα διότι φαίνεται ότι και ο τελευταίος πύργος πέφτει. Σε λίγα χρόνια αντί για θήκες προστασίας ως accessory θα πουλάνε παλετοφόρα ή κοτσαδόρο-τρέιλερ για να μεταφέρουμε τα smartphones.

Βασιλειος

@nickoskr

Πολλοί, όπως και εγω δεν αγοράζουν iphone λόγω του μικρού μεγέθους της οθόνης.

Και δεν είπε κανείς να μη βγάζει το 4,3. Αλλα το 5.7 είανι απλά μονόδρομος πλέον για πολύ κοσμο.

Φυσικά αν δεν σουλέψεις τέτοιο τηλέφωνο δεν το καταλαβαίνεις. Αλλα αν το δουλέχεις απλά δεν ξανα γυρνάς ποτέ πίσω. Νιώθεις πως “βγάζεις” τα μάτια σου .

filippos04

θα συμφωνησω με τον βασιλειο…κατοχος iphone 4s 5 ,s3 s4 note 1 note 2 an h apple παει στις 5, 5+ ιντσες οθονη μαλλον θατην ξανατιμησω.

manolis

Δύσκολα για την apple να βάλει τόσες πολλές ίντσες το πολύ μέχρι 4.3 πιστεύω και εγώ. Δε θέλει να φτάσει σε τόσο μεγάλα κινητά. Όσο αφορά ένα σχόλιο για την samsung εγώ έχω το s4 εάν βγάλει το s5 και μετά βγάλει σειρά f με μέταλλο πραγματικά θα είναι η αρχή του τέλους. Να χαντακωνεις έτσι τη ναυαρχίδα σου που θα κάνει και ένα σκασμό λεφτά

Βασιλειος

Δε πιστεύω πώς παίζει αυτό. Όπως βγάλανε τα note όλοι λέγαν πως θα πεθάνουν τα s. Ολα μπορούν να συνυπάρξουν με το σωστό marketing.

Αλέξανδρος Σ.

“φήμες για το s5 : 4gb ram, 8 core 64 bit επεξεργαστης, 2k οθόνη, αναγνώστης ίριδας ματιού, 4000 mAh μπαταρία ”
“φήμες για το I phone 6 : μεγαλύτερη οθόνη ”
Δε λέω ότι τα παραπάνω χαρακηριστικα είναι απαραίτητα στο s5, απλά συγκρίνεται η προσδοκία του κόσμου από την Samsung και την Apple αντίστοιχα.

HtcFun

Η Apple είναι γνωστή για τα “Baby Steps” που κάνει με κάθε νέα της ανακοίνωση σε hardware. Δεν πιστεύω ότι απο τις 4″ να πάει στις 5.7″ με τίποτα! Τελεία και παύλα.
Όσο αφορά το μεταλλικό Galaxy S5 απλά να θυμήσω το HTC One που δεν έκανε καμία διαφορά, ούτε το Xperia Z1 με τον Snapdragon 800.
Η Apple δεν πέφτει με τίποτα. Και αυτό γίνεται όχι ίσως των κινητών όπως κάποιοι λένε αλλά εξαιτείας αυτού που παραδέχονται όλοι, δηλ. το Appstore. Είναι πολύ ποιο πλούσιο και σίγουρα περισσότερο ποιοτικό σε σχέση με του Android γιατί κάθε εφαρμογή είναι γραμμένη σε αυστηρούς κώδικες που ακολουθούν ελάχιστα μοντέλα κινητώv, άρα είναι παραμετροποιημενη ώστε να εκμεταλεύεται το λογισμικό που τρέχει το οποίο είναι και παράλληλα σε συγκεκριμένο hardware.
Αυτό το αναγνωρίζει και προσπαθεί να ξεκινήσει η Samsung με το Tizen αλλά για μένα είναι ήδη fail.

DIMIS

Ο Tim Cook και το επιτελείο του από ότι φαίνεται έχουν ‘αγριέψει για τα καλά!’ Προβλέπεται ‘καυτός’ ο Σεπτέμβριος…

Αποστόλης Ρόδος

Ταμπλετοφωνο θα βγάλει κάποια στιγμή έτσι και αλλιώς, όπως έβγαλε το iPad mini. Δεν θα μείνει αμέτοχη σε αυτή την κατηγορία πελατών.
Το να μεγαλώσει την οθόνη του iPhone επίσης είναι μονόδρομος… Και θα δείξει έως που θα φτάσει.
Προσωπικά πιστεύω πως θα κρατήσει και τις υπάρχουσες 4 ίντσες και θα μετονομαστεί iPhone mini ώστε να μη χάσει τους οπαδούς του αντίχειρα και φυσικά να μη φανεί πως κάνει κωλοτούμπες… 😉
Νομίζω πως κάπως έτσι θα κινηθούν και καλά θα κάνουν… έτσι κάθε ένας θα επιλέγει ανάλογα με τις ανάγκες του.Το θέμα θα είναι το iOS πως θα ανταποκριθεί σε όλες αυτές τις διαφορετικές διαστάσεις… 😉

arg

Ότι και μάρκα να είναι 4 έως 4,5 όπως λέει ο φίλος παραπάνω είναι ίσως η ποιό ιδανική

Γιατί ?

1. Γιατί μπαίνει άνετα στην τσέπη
2. όσοι οδηγείτε μοτοσυκλέτες ίσως καταλαβαίνετε την διαφορά
3. δεν χωράει στο τραπέζι (ειδικά σε τραπέζια ταβέρνας ή ουζερί)
4. δεν χωράει στο τσαντάκι
5. σπάει εύκολα
6. τις νύχτες στα μπαρ είναι επικίνδυνο.

και πολλά άλλα

όσοι απλά είστε δουλεία γραφείου και σπίτι μια χαρά σας κάθετε και το 5+ ιντζες.
Για εμάς δεν κάνει που χρησιμοποιούμε τους παραπάνω λόγους και πόσο μάλλον εφόσον έχω υπολογιστή στο σπίτι.

Καλή χρονιά

Δnμnτρns M.

Γιατι οχι iPhone 6 και iPhone 6 mini;

Χρήστος

Ας πω και εγώ κάτι.
Οτιδήποτε μέγεθος και να βγάλει πιστεύετε δε θα πουλήσει σαν ζεστό ψωμάκι? Φανς υπάρχουν και είναι πάρα πολλοί. Και φυσικά δε θα τους πειράξει το μέγεθος και ας έλεγαν παντόφλες τα κινητά που είναι από 5 ίντσες και πάνω. Είναι iphone τέλος!
Ποιος πιστεύει πως θα πάει από τις 4 ίντσες στις 5,5? Άποψή μου είναι ότι δεν θα κάνει κάτι τέτοιο. Αυτή θα ήταν κωλοτούμπα χειρότερη από αυτές που κάνουν οι πολιτικοί!!
Αλλά όπως και να έχει όπως είπα και πριν, ότι κινητό και να βγάλει πάλι θα πουλήσει. Είναι κάτι που ξέρει να το κάνει καλά. Μάρκετινκ λέγεται. Μπράβο της και μαγκιά της που το καταφέρνει αυτό.
Αυτά.

forneverarrow

Θα ξεφύγει και το τελευταίο προπύργιο λογικής… Εγώ αν και έχω S4 το μόνο που δεν μπορώ με τίποτα είναι το μέγεθος. Δεν μπορείς άνετα να δουλέψεις με το ένα χέρι ούτε βολεύει στη μεταφορά. Το μόνο θετικό είναι το μεγάλο workspace. Νομίζω οι 4.3 είναι το ιδανικό τελικά.

Χρήστος Παπαβασιλείου

Ήθελα και ταμπλετ και κινητό αλλα δεν μπορούσα να τα αγοράσω και τα δυο οπότε πήγα σε κινητό με 4,7 ίντσες που πλέον δε το λες και μεγάλο. Όποτε πιάνω στα χέρια μου κινητά με 4 ίντσες και καλά μπεζελ βλέπω πόσο άβολο είναι το δικό μου. Κατα τη γνώμη μου 4 με 4,3 αλλα σε συμμαζεμένο μέγεθος συσκευής είναι οι ιδανικές ίντσες ιδιαίτερα για μένα που έχω χερακια.
Καλα θα κάνει η apple λοιπόν να συνεχίσει στο ιδιο μέγεθος συσκευής και αμ θέλει να βάλει οθονη μεγαλυτερη να μικρύνει περιθώρια. Που αυτό θα κάνει δλδ.
Θα βγάλει και μια πιο pro/επαγγελματική συσκευή στυλ note 3 για το ανάλογο κοινό.

Αντρέας

Λευτερης. Βιάζεσαι πολύ έτσι?

Βασίλειος

Δε μπορεί να πει μινι το εως τωρα και τοσων χρονων βασικό μοντέλο της. Μαλλον το αλλο θα πει I phone air. Το μικρό θα μεινει απλά I phone.

DIMIS

Μέχρι στιγμής, οι επίσημες ονομασίες (βάσει φημών) που θα έχουν τα νέα μοντέλα που θα λανσάρει η εταιρεία το Σεπτέμβριο, είναι iPhone 6 και iPhone Air!

momo

εγω ειμαι αντιθετος με εσας που ειστε για τα μεγαλα,ειχα 6 κινητα ολα 4 ιντσες και πηρα το ativ s και πηγα στις 4.8.Ωραια ειναι να εχεις μια οθοναρα να κανεις δουλεια σου αλλα μολις επιασα το lumia 620,htc 8s κλπ ηταν τοσο ευκολο να το χειρηστω να κανω δουλεια μου με ενα χερι χωρις να παθαινω κραμπα…..θελω να πω οτι για μενα 4.3/4.5 ειναι οκ φτανει.

Τομ

Αν φτιαξει παντως phablet και η apple ειναι μεγαλη νικη της samsung να ιδρυσει ουσιαστικα κατηγορια που ακολουθει ακομα και η apple.

Samung, apple, sony και toshiba τρελες εταιριες..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 15 Pro

iPhone 16 Pro: Αναμένεται να έχει γυαλιστερό πλαίσιο από τιτάνιο

Νέα φήμη θέλει το iPhone 16 Pro duo να διατηρεί το πλαίσιο από τιτάνιο που είδαμε στο iPhone 15 Pro και στο Pro Max, αλλά με ένα twist.

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.