AQUOS PHONE Xx 203SH, Και έλεγες ότι το Galaxy S III ήταν μεγάλο

Οι “Γιαπωνέζοι” ξέρουν να απολαμβάνουν τη ζωή και να δημιουργούν εργαλεία επικοινωνίας. Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε: Οθόνη 4.9 ίντσες 720p, τετραπύρηνος επεξεργαστή Qualcomm S4 Pro 1.5GHz με Adreno 320 GPU, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 16.3 Megapixel με Full HD video, μπαταρία 2200 mAh, αδιάβροχο και με NFC.

Το εργαλείο ονομάζεται AQUOS PHONE Xx 203SH (κατασκευής Sharp) και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2013. Πάμε Γιαπωνία;

AQUOS PHONE Xx 203SH
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 Jelly Bean
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 Quad-core 1.5GHz
GPU: Adreno 320
Μνήμη RAM: 1GB
4G/ LTE
Οθόνη: 4.9 ίντσες, LCD ASV, 1280×720 pixels
Κάμερα: 16.3 Megapixel, LED flash, Full HD video 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα: 1.2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 32GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB, Αδιάβροχο, infrared, NFC
Μπαταρία: 2200 mAh
Διαστάσεις: ? χλστ.
Βάρος: ? γρ.

, AQUOS PHONE Xx 203SH, Και έλεγες ότι το Galaxy S III ήταν μεγάλο

, AQUOS PHONE Xx 203SH, Και έλεγες ότι το Galaxy S III ήταν μεγάλο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panos13

Πλεον ολα τα android τα ιδια. Αυξανουν το hardware και κατι εγινε. Ο κοσμος θελει καινοτομιες!

GiannisMix

μου εχουν ληψει τα κινητα της sharp… νομιζω εκεινη εβγαλε το πρωτο με τα 3,15mp (Sharp 903)

Teo

Μμμμμμ…Ομορφο και δυνατο !

MEDS

Όσο καλά χαρακτηριστικά και να έχει, αν δεν είναι μέσα στις 4-5 γνωστές εταιρείες, ο κόσμος δε τα αγοράζει… Σίγουρα αυτό είναι ένα πολύ δυνατό κινητό, πράγμα που σε κάνει παράλληλα να αναρωτιέσαι γιατί δε παίζουν και οι μεγάλες εταιρείες σε αυτές τις δυνατότητες (μιλάω για κάμερα, αδιάβροχο, ανάλυση κλπ)

GiannisMix

@MEDS
έχω παρατηρήσει πως όλες οι συσκευές που κάνουν παιχνίδι στην Ιαπωνία έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά (πολλα mp, αδιαβροχο, χοντρό παχος, δεν καταλαβαινουν χριστο!!)
Ειχα διαβασει καποτε πως έτσι λειτοργουν στο μαρκετινγκ. αυτη ειναι η φιλοσοφια του καλου και ποιοτικου. αυτου που αντεχει στο χρονο. ενω εμεις εσω ευρωπη δεν λειτουργουμε ετσι οποτε δινουμε δικαιωμα στη καθε εταιρεια να το εκμεταλευεται! βλεπε SONY.. ποσα αδιαβροχα εχει βγαλει τουμπανα. ποσα απο αυτα ηρθαν ευρωπη?

tasos

πολυ μικρη μπαταρια δεν εχει???

MEDS

@GiannisMix
Σωστά τα λες.
Ίσως να είμαι πολύ ρομαντικός, αλλά ελπίζω κάποια στιγμή, κάποια από τις μεγάλες θα φιλοτιμηθεί και θα βγάλει το καλύτερο τεχνολογικά κινητό που μπορεί, και όχι να μας πασάρει κάθε χρόνο από την ίδια κρύα σούπα με μικρές βελτιώσεις… π.χ. Γιατί έχει κολλήσει και η Apple και η Samsung στα 8mpx κάμερα??????????????????????????????????????? >:O

Kostas

Την επόμενη τεχνολογία την έχουν ήδη . Αλλα αφου υπάρχουν πρόβατα καταναλωτές καθε χρόνο να αγοράζουν το ξαναζεσταμένο φαγητό με λίγες βελτιώσεις και να βγάζουν λεφτά γιατί να το κάνουν ;

Δεν βλέπετε τι γίνεται με τα android ;; Μας εχουν βαλει όλους στο τρυπάκι των αναβαθμίσεων και λογισμικών ώστε να παίρνουμε τα ίδια πράγματα απλα με διαφορετικό λογισμικό .

Εχουν ηδη καλύτερες και ευλύγιστες μπαταρίες , διάφανα κινητα και οθόνες , πιο ανθεκτικά υλικα αλλα αν πάνε απο την μια τεχνολογία στην αλλη άμεσα , θα χασουν πολλα δις απο τα ενδιάμεσα …

Χαζη ειναι η Apple που εβγαλε το iphone 5 μια απο τα ίδια ;; Αφου θα τρέξουν να το αγοράσουν . Το 5s θα εχει NFC το iphone 6 θα το βγαλει 12mpx και τετραπύρηνο με μερικές αισθητικές βελτιώσεις για να αποφύγει το ίδιο φιάσκο . Θα το παρουσιάσει καινοτόμο και θα τρεξουν τα πρόβατα

Ενδιάμεσα όμως με το 5 και το 5s θα εχει βγαλει τρελά λεφτά αντι να κάνει το 5αρι κατευθείαν τετραπύρηνο και διαφορετικό

Αποστόλης

@Kostas … πολλά + … έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα.
Σε ότι αφορά το συγκεκριμένο κινητό είναι Τούμπανο… αλλά μ’ αρέσει.

fanis

δε ξερω για σας αλλα γω πηρα πτυχιακη στη σχολη μου, μετατροπη laptop 17″ σε κινητο….το παρουσιαζω τελη νοεμβριου…οσοι πιστοι…..

Teo

@fanis
Μπορείς όμως να το βιντεοσκοπήσεις και να το δώσεις εδώ στο Techblog να το παρουσιάσει και να το δούμε κι εμείς που δεν θα μπορέσουμε να σε δούμε.

fanis

ooooooooooooooooooooooooooooooooook

Solon

Θηρίο από πάσης απόψεως!!! Αλλά θα περίμενα παραπάνω RAM από ένα τέτοιο μηχάνημα. 1 Gb μοιάζει να την ξέχασαν!

GiannisMix

Η οθονη του ειναι edge-to-edge οπως της μοτορολα η μου φενεται???

kostas

H sharp καποτε εβγαλε το gx30 με 1mp camera και ειχαμε τρελαθει ολοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.