Archos, Εισέρχεται στην αγορά των Android smartphones

Η γαλλική εταιρεία Archos γνωστή για τα tablet της εισέρχεται για πρώτη φορά στην αγορά των smartphones με τρία νέα μοντέλα Android. Ο λόγος για τα Archos 35 Carbon (3.5″) με τιμή 100 ευρώ, Archos Platinum 50 (5″) με τιμή 230 ευρώ και Archos 53 Platinum (5.3″) με τιμή 280 ευρώ. Ακολουθούν αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Archos smartphones, Archos, Εισέρχεται στην αγορά των Android smartphones

Archos smartphones, Archos, Εισέρχεται στην αγορά των Android smartphones

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

μια χαρά τιμές το 5.3 στα 280 το βρίσκω σούπερ

θανασης

ποτε θα ερθουν ελλαδα ξερουμε? Ωραια κινητα με πολυ πιο ωραια τιμη!

Ανώνυμος Φτωχός Gadgetάκιας

Τούμπανα είναι και τα 3 για τέτοιες τιμές. Ειδικά το 50 platinum λίγο πιο νωρίς να τό ‘βγαζαν θα το είχα τσιμπήσει. Αλλά και το 35 carbon μια εξαιρετική επιλογή για low-get.

Adonis K.

Θα μπορούμε να τα αγοράσουμε απο το online store του Archos?

tech21man

ta 280 για qhd αναλυση δε μου λενε τπτ, αλλα τα 230 για τετραπυρηνο ειναι πολυ καλη τιμη. Το εξτρα 50ρικο θα το δινα για κανα LG παντως…

costasckn

επιτελους λογικες τιμές, να τα βλέπουν λίγο οι μεγάλοι μπας και βάλουν μυαλό… μακάρι να το δουμε και από τα μέρη μας!

makis88

Αδιάφορα μου είναι λόγω πολύ μεγάλου μεγάθους ωστόσο μπορεί να βρουν το κοινό τους με καλή τιμολόγηση.. είναι και δίκαρτα,τα μεγάλα έχουν και αρκετά μεγάλες μπαταρίες.. ποιός ξέρει!

Konstantinos

Αγορά μπορεί να γίνει και από το online κατάστημα. Εγώ αγόρασα ένα tablet το 80 xs με το κάλυμμα πληκτρολόγιο και ήρθε σε 3 μέρες με fedex χωρίς πρόβλημα ή άλλες χρεώσεις πέραν του site.

Η υποστήριξη είναι κακή λίγο αλλά δε με νοιάζει γιατί τώρα πια σχεδόν ελάχιστα είναι τα προβλήματα που βγάζουν και είναι 99% θέμα software

Theo

Μόνο εμένα φέρνουν σχεδιαστικά galaxy s3/s4 ;;Όμορφα πάντως…

geohot

Δυο παραπονα: Πρωτον γιατι απο τις 3,5 πηδαμε στις 5″
Δευτερον γιατι ειναι τοσο βαρια; Προσωπικα δεν με πειραζει να ειναι βαρυ αφου ετσι κι αλλιως το συνηθιζεις με τη χρηση αλλα αλλους θα τους πειραζε.
Κατα τα αλλα το δυνατο τους σημειο ειναι φυσικα οι τιμες τους και γι’ αυτο θα προτιμηθουν πιστευω

DaRoTh

“Μόνο εμένα φέρνουν σχεδιαστικά galaxy s3/s4 ;;”

Φίλε σταμάτα να βλέπεις πάντου s3/s4 και δες κανα Galaxy Nexus γιατί εκει φέρνουν..

akis83

Σωστη τιμολογηση.Κριμα που δεν θα ερθουν ελλαδα αλλα παντα μπορουμε να τα παραγγειλουμε απο εξω.Τo archos 50 η καλυτερη προταση κατ’εμε αν κ λιγο βαρυ (παρ’ολα αυτα λεπτο)αλλα μην τα θελουμε κ ολα δικα μας.Μακαρι να δουμε κ αντιστοιχες προτασεις στην ελλαδα για το ευρυ κοινο

akis83

φιλε @DaRo Th συμφωνω απολυτα . Me εκπλησει το σχολιο του φιλου παραπανω που βρωμαει φανατιλα…

Theo

@DaRoTh Προσωπικά σε εμένα πιο πολύ σε s3/s4 φέρνει…σε nexus φέρνει μόνο η εικόνα!!!
@akis83 Άκου εκεί βρωμάει φανατίλα, την γνώμη μου εξέφρασα μάθε να μιλάς με επιχειρήματα σε παρακαλώ.Δεν σε έθιξα, ούτε σε πρόσβαλα.Τόσο κακό είναι.Μην αφήσετε κανένα άρθρο με λογικά σχόλια, πέστε να τους φάτε !!!!

akis83

@Theo , οκ εχεις δικιο sorry αν σε προσβαλλα. Δεν χρειαζονται επιχειρηματα για να δεις οτι το τηλεφωνο μοιαζει πολυ στη σειρα nexus.Προσωπικα δε με χαλαει . Απλα μου φαινεται παραλογο να διαβαζω οτι μοιαζει με s3 και s4 . Σε ποια σημεια ακριβως μοιαζουν ? Γιατι ουτε εσυ μιλησες με επιχειρηματα . Οταν λες οτι σε nexus φερνει μονο η εικονα τι εννοεις? Προλαβες κ το ειδες απο κοντα κ ολας?

Andreas

Like !!

KostasB

Εμένα αυτό που μου άρεσε περισσότερο, πέραν της τιμής, είναι το pure android που θα έχουν. Και το σκεφτόμουν πολύ τελευταία για ένα δίκαρτο… Καλό ξεκίνημα φαίνεται να κάνει η archos, αν δεν καθυστερήσει και πολύ την κυκλοφορία (πριν παρουσιάσουν την νέα έκδοση android και ζητάμε άλλα μετά).

kostaszx

Δεν ξέρω τι λέτε, πιστεύω ότι η Archos τα σπάει.

Theo

@akis83 Προσωπική μου γνώμη ότι φέρνει σε s3/s4.Η εικόνα του κινητού, εννοώ την αρχική, μοιάζει με nexus.Η στρογγυλοποιημμένες γωνίες μου φέρνουν galaxy μεριά.Πιο πολύ s3 τώρα που το βλέπω….Και δεν είμαι φανατισμένος καθόλου.. :-p

dimpep

Κάθε φορά που θα διαβάσω μια είδηση από κάτω τα -μη πω τι- σχόλια. Συνέλθετε, δε παίρνετε ποσοστά από κανέναν

Stefan

Για το πονεμενο πλεον πορτοφολι μου ειναι μια χαρα τιμες. Μην τα θελουμε και ολα. Παιρνεις στις 5″ +4 πύρινο με 230€;
Ελπιζω να ειναι καλο και απο κατασκευη και να μην το κλαις σε κανα 2 μηνες.

elethan

Παιδιά, νομίζω ότι η τιμη είναι λογική γιατί η ανάλυση της οθόνης είναι χαμηλή για 5″. Αν δεν κάνω λάθος qHD = 960 x 540. Δεν λέω ότι είναι κακή ή οχι, απλώς ενημερώνω μήπως κάποιους τους ενοχλεί.

kostas-DOHA

κορυφαια επιλογη το 5ιντσο….εγω σαν επαγγελματιας που εχω δυο νουμερα και ταξιδευω συνεχεια θεωρω οτι ειναι κορυφαιο για τα χρηματα του….ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ κι ας μοιαζει οπου θελει…..πολλα Likes

ΠάνοςΛ

Καλές τιμές παιδιά, αλλά οι οθόνες των Archos (στα tablets τουλάχιστον που έχω δει από κοντά) για μένα προσωπικά είναι ό,τι χειρότερο. Μακάρι να τις έχουν βελτιώσει στα τηλέφωνα αυτά αλλιώς προβλέπω ότι πολλοί που θα τα αγοράσουν λόγω “καλής τιμής” θα απογοητευθούν στη συνέχεια.

victoras

παιδια παρα πολλοι γνωστοι μου το εχυν παρει και εγω το εχω παραγγειλει τρομερη αποδοτικτητα και μιλαμε για τετραπυρηνο εμενα τα βαρη και τα λοιπα που λετε ειναι βερεσε το κινητο ειναι απαικτο και νομιζω οτι ειναι πολυ καλο smartphone και σε εξαιρετικη τιμη

Thanos

@Victoras
Από που τα έχουν πάρει? Γιατί στο site της archos δεν υπάρχουν.Νομίζω δεν τα χει βγάλει ακόμη. Επίσης Κώστα οι τιμές με βάση το fb της Archos είναι αυτές και θα μπορείς να αγοράσεις και από το site τους. The first of the ARCHOS Smartphones will be available in Europe from the end of May at:
ARCHOS 50 Platinum: 199.99€ / £ 179.99 / $ 219.99
ARCHOS 53 Platinum: 249.99€ / £ 199.99 / $ 249.99
ARCHOS 35 Carbon: 79.99€ / £ 79.99 / $ 99.99
Οπότε μιλάμε για το απόλυτο VfM

andreas

Παιδιά σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω λόγω της καλής τιμής σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του…
Το μόνο που με προβληματίζει είναι η τεχνική υποστήριξη.
Σε περίπτωση που πάθει κάτι τι κάνουμε??
Το στέλνουμε Γαλλία??
΄’Εχει κανένας κάποια εμπειρία έχοντας κάποιο tablet που το έβγαλε πρόβλημα??
Βασικά είμαι μεταξύ του ARCHOS PLATINUM 50 και του ACER LIQUID E2..
Ποιο προτείνετε??
Και με το acer θα έχω τα ίδια προβλήματα service??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.