Arrows NX F-04G: Οι Ιάπωνες πληρώνουν με τα μάτια πλέον [video]

Ενώ ακόμη στον υπόλοιπο κόσμο ξεκινά η εξάπλωση των ανέπαφων συναλλαγών μέσω συστημάτων πληρωμής όπως το Apple Pay και η επιβεβαίωση με το δαχτυλικό αποτύπωμα, οι Ιάπωνες βρίσκονται ένα βήμα μπροστά. Θέλουν να κάνουν νέο trend την πληρωμή μέσω των ματιών.

Ο ιαπωνικός πάροχος NTT Docomo μαζί με όλα τα mainstream κινητά όπως Sony, Samsung, κλπ., έχει προσθέσει στη συλλογή του το Arrows NX F-04G το οποίο λανσάρεται ως το πρώτο κινητό στον κόσμο που σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς την ίριδα του ματιού αντί για το δαχτυλικό αποτύπωμα και να επιβεβαιώσεις την πληρωμή που θέλεις να κάνεις.

Οι χρήστες θα μπορούν να ξεκλειδώνουν το κινητό και να κάνουν τα ψώνια τους απλά κοιτάζοντας την μπροστινή κάμερα. Όπως το δαχτυλικό αποτύπωμα, έτσι και η ίριδα του ματιού σε κάθε άτομο είναι μοναδική.

Κατά τα άλλα το Arrows NX F-04G είναι ένα τυπικό Android smartphone με οθόνη 5.2 ιντσών Quad HD (2560×1440), οκταπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32G, μπαταρία 3120mAh και τρέχει Android 5.0 Lollipop.

Δείτε το video:

Arrows NX F-04G: Οι Ιάπωνες πληρώνουν με τα μάτια πλέον, Arrows NX F-04G: Οι Ιάπωνες πληρώνουν με τα μάτια πλέον [video]

Arrows NX F-04G: Οι Ιάπωνες πληρώνουν με τα μάτια πλέον, Arrows NX F-04G: Οι Ιάπωνες πληρώνουν με τα μάτια πλέον [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
One

Η Fujitsu το φτιάχνει αυτό το κινητό απ’ ότι είδα.

Πέτρος

Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναλέμε . Όπου να είναι έρχεται και το χάραγμα – barcode στο σβέρκο και εκεί τελειώνουν όλα …….και αρχίζουν τα χειρότερα !!!!

Manuelo

@Πετρο
Ποιο σβερκο ρε φιλε..!!! Το χαραγμα δεν θα ειναι στο σβερκο.. Στο δεξι χερι ή στο μετωπο θα ειναι! Ελεος!!!

bep1995

@Manuelo, αυτό σε πείραξε εσένα……. :p

Γιάννης σε λέω

Καλή η τεχνολογία, αλλά αυτή η υπερβολή καταντάει αηδία. Καλύτερα σε κάποια θέματα να είμαστε πιο συγκρατημένοι. Σιγά μην κάνω συναλλαγές με δακτυλικό αποτύπωμα ή μέσω της ίριδας του ματιού.

One

Γιαννη καλυτερη είναι η ιριδα του ματιου από τη πιστωτικη καρτα που μπορει να στη κλεψουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.