iPhone 6, συναρμολογείται και εμφανίζεται σε πεντακάθαρο video

Μετά από μήνες άπειρων διαρροών από κομμάτια του iPhone 6, dummies και πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, ήρθε η ώρα να παρουσιαστεί επίσημα στις 9 Σεπτεμβρίου. Μέχρι να γίνει επίσημο όμως εμφανίζεται σε νέο πολύ καθαρό video το οποίο έρχεται από τη Ρωσία και το δείχνει συναρμολογημένο αλλά και τα εσωτερικά κομμάτια του.

Η συσκευή που εμφανίζεται είναι το 4.7 ιντσών iPhone 6 και επιβεβαιώνεται ότι θα έχει αλουμινένια κατασκευή, A8 επεξεργαστή και NFC chip. Περιμένουμε και μια δεύτερη έκδοση η οποία θα έχει 5.5 ιντσών οθόνη.

iphone 6, iPhone 6, συναρμολογείται και εμφανίζεται σε πεντακάθαρο video

iphone 6, iPhone 6, συναρμολογείται και εμφανίζεται σε πεντακάθαρο video

iphone 6, iPhone 6, συναρμολογείται και εμφανίζεται σε πεντακάθαρο video

iphone 6, iPhone 6, συναρμολογείται και εμφανίζεται σε πεντακάθαρο video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

47 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
johnkm

Μακάρι να είναι έτσι να κρατήσω το 5s που έχω……………..αλλιώς αν εμφανιστεί κάτι άλλο(που λογικά θα εμφανιστεί κάτι άλλο) πάμε για άλλα πάλι………….

obi

Έτσι όπως το βλέπεις θα είναι.
Πρώτο δεδομένο.
Τόσο πρόμο έχει πέσει για να το συνηθίσεις.

Και δεύτερο δεδομένο.
Θα το πάρεις και θα πεις κι ένα τραγούδι.
Εσύ που είσαι δύσκολος.
Στην αρχή λίγο θα δυσκολευτείς, αλλά στο τέλος θα λες ότι σου αρέσει.

LOL

johnkm

obi φίλε μου με τίποτα….note 4 μυρίζει η δουλειά……:)

Παναγιώτης

Το μεγάλο είναι αααασχημο…
Το μικρό απλά ένα άη φον…

vasilis

παιδία δεν έχω καταλάβει ακόμα ο φακός γιατί προεξέχει???

Επίσης οι γραμμές δεν μπορούσε να βρει τρόπο η apple να τις ελαττώσει??

Αλέξανδρος

Λοιπόν για όποιον είδε τις φωτογραφίες τις γυμνές των στάρ που χάκερ εκμαίευσαν απο το iclou ένα έχω να πώ.Κάποιος να τους χαρίσει ενα lumia να βέπουμε πορνό high definition και με υψηλή ανάλυση,τί χάλια είναι αυτά με τις φωτό των iphone.Πολύ σκοτεινές ρε παιδί μου

Γιώργος

@Ο/Η Παναγιώτης

Το μικρό που δείχνει ειναι το 5s

j

@vasilis διάβασα κάπου πως θα ειναι μάλλον αδιάβροχο και θα προεξάρχει για καλύτερη στεγανοποιηση

j

Το 4.7 ειναι ωραίο απο πίσω και θεϊκό απο μπροστά το 5.5 ειναι μετριο απο πίσω αν και με μικρές διορθώσεις της apple θα γίνει ωραίο και μπροστά θεϊκό. Και πολυ μικρά bezels 1)το Touch ID button ειναι όσο πιο κάτω γίνεται και επιτέλους η apple κατάλαβε πως για να μειώσει bezels έπρεπε να παει την κάμερα δίπλα στο μικρόφωνο και οχι απο επάνω σαν το 4-4s.

Kilplix

Ενταξει παρ’οτι δεν τρελενομαι για τα iphone, δειτε στην φωτο ποσο ανωτεροτητα και πιο σοβαρο δειχνει το 5s… σοβαρα με αυτο το σχεδιο, στυλ ipod touch ειναι λες και πανε να χτυπησουν την μαζα 13-18 χρονων….Θα περιμενω τα καινουργια Ipads μιαςκαι ειναι τα μονα που κρατανε το κεφαλι ψηλα σε αρκετους τομεις ακομα….

Θοδωρής

Εμένα μου αρέσει.
Μακάρι να έχουμε λεφτά να το πάρουμε και ειδικά να το πάρουν αυτοί που το βρίζουν.
Την σταθερότητα και την σαφήνεια του iOs δεν την έχει καμία άλλη πλατφόρμα· κακά τα ψέματα.

luckees

Δεν είχα ποτέ οτιδήποτε σε apple, τα θεωρούσα πολύ Αμερικανία, πολύ ακριβά κλπ… αλλά πάντοτε εκτιμούσα το μινιμαλιστικό καθαρό design τους. Αυτο που βλέπω τους τελευταίους μήνες στην πλάτη του τηλεφωνου ΔΕΝ ειναι design και ΔΕΝ ειναι apple. Είμαι 100% σίγουρος ότι δε θα παρουσιάσουν αυτό το έκτρωμα και ότι τουλάχιστον θα κινηθούν σε κάτι τέτοιο https://www.ijailbreak.com/wp-content/uploads/2014/07/iphone6-concept2.jpg

vasilis

thanks για την απάντηση

Δηλαδή θα έχω θέμα να ακουμπαω το κινητό μου μήπως γρατζουνιστεί η κάμερα??

Έλεος

Vasilis

Για όσους έχουν απορία…η κάμερα προεξεχει λογω πολυ λεπτού σχεδιασμού…ειναι τόσο λεπτό που δεν θα μπορούσε να χωρέσει μεσα στο σασι…η apple θυσίασε κάπως αυτο το κομμάτι για ενα πολυ thin iphone…τωρα για να γρατσουνιστει αποκλείεται μιας και θα εχει γύρω γύρω sapphires crystals.
το σχέδιο όμως δείχνει πανέμορφο…γιατι μερικοί το κραζετε; αν και το τελικό θα ειναι ακόμη καλύτερο…

nikos

Παιδια ειναι πολυ ασχημο…ενα χρονο εφτιαχναν αυτο το πραμα;;;;;;

dimitris

Ρε παιδια η καμερα προεξεχει γιατι σε εκεινο το σημειο μπαινει το γυαλι οπως και στα 5 και 5s.!!!

P

Vasilis … Αν την ακουμπάς επάνω σε διαμάντια τότε ναι θα έχεις θέμα μιας και το κρύσταλλο του φακού ειναι από ζαφειρι και μόνο από διαμάντια χαράσσεται .. Παντός ειναι το μόνο που δεν μου αρέσει σχεδιαστικά ( που προεξεχει η κάμερα ) το υπόλοιπο ειναι απλά θεϊκό … Και το μηλαρακι από liquidmetal .. Στο iPhone 7 θα το δούμε μάλλον εξολοκλήρου από αυτό το υλικό ..

george

Αν ειναι αυτο θεικο εγω ειμαι αστροναυτης…

P

Γούστο μου και γούστο σου … Πάντως ότι και να βγει από όποια εταιρία και να βγει τα ίδια διαβάζω εδώ μέσα .. Τα ίδια λέγατε και για το σχέδιο του 5 και τώρα ως δια μαγείας σας αρεσει το 5 και ειναι χάλια το 6 …

Noulis

Τι σημασια εχει που ειναι κακασχημο;;; Οι κλαρινογαμπροι θα το τιμησουν παλι ^^

j

@george πως ειναι η Nasa

Sot11

Αποκλείεται να ειναι έτσι απο πίσω, αποκλείεται όμως! Και εκτός απο αυτο, αν εχει όντως το κανονικό αυτός γιατι δεν το ανοίγει; Ε;

Βασίλης

ΞΕΚΟΛΑΤΕ!!!! ΔΕΝ ειναι το τελικό

akis

είμαι από τους λίγους που αποκτήσανε το iphone 6 32 GB με 4,7 οθόνη σε λευκό..! απλά θα σας πω ότι τα φαινόμενα απατούν.. δεν έχει παρουσιαστή καμια επίσημη εικόνα στο διαδίκτυο για το πως είναι πραγματικά..! όσα είδατε είναι φήμες μέχρι τώρα.. λίγες μέρες πριν το event θα παρουσιαστή κανονικά το πως είναι πραγματικά..!

παναγιωτης

γνωρίζεται αν θα βγει και κανονικό iphone με 4 ίντσες οθόνη η θα βγει μόνο με 4,7 και 5,5 ?

Billys

Τι sapphires crystals λες βρε φιλε ! Πεστο απλα . Ο φακος της καμερας ειναι απο ζαφειρι που δεν χαρασεται . Απο το iphone 5 και μετα ολες οι συσκευες εχουν ζαφειρι στην καμερα . Στο 6 θα ειναι και η οθονη απ το ιδιο υλικο . Bye bye μεμβρανες !!!

Billys

@Akis , εγινε φιλε ! Καληνυχτα κι ονειρα γλυκα ! 🙂

Tom

Δεν θα ειναι ετσι πιστευω. Αν ειναι θα εκπλαγω. Ουτε τοσο παχιες πλαστικες γραμμες ουτε θα πεταει το γυαλακι της καμερας. Υπαρχει παντα και το LG G3 για οσους θελουν ομορφια. Το χαζευα σημερα πολυ ομορφο αλλα ειναξ μεγαλο δυστυχως. Παντως το iphone το εχω σχεδον σιγουρα οτι δεν θα ειναι ετσι ακριβως ισως στο πλαι και μπροστα αλλα το πισω καπακι θα ειναι διαφορετικο

george

@j μια χαρα ειναι η Nasa!!!!χαιρεταει τα προβατα απο το φεγγαρι!!!

nikos

@P ουτε το 5 μας αρεσε εκτος αν ρωτησες μονο τους φιλους σου…το μονο ωραιο και πρωτοτυπο ηταν το 4….απο εκει και περα τιποτα…και οπως φαινεται και το 6 θα ειναι χειροτερο και απο το 5..

Βασίλης

Nikos εάν ούτε το 5 σου αρέσει , μπορείς να μου πεις τότε ΠΟΙΟ μοντέλο σου αρεσει; Ποιο είναι για σενα δηλδή το πιο designατο κινητό;;;

P

Βασίλης …. Του αρέσει το hansaplast s5 , το Lenovo , ξέρεις αυτό με το αλουμινόχαρτο και το τρικολορε από δίπλα , το τενεκεδακι της HTC , το αντίγραφο από σχεδιασμό OS εώς και σχεδιασμό όλου του τηλεφώνου της apple από την meizu mx4, το note 4 που βγάζεις και τους κάλλους από φτέρνα άμα λαχει , της Sony που έχει το σχέδιο του iPhone 4,της huawei p7 που και αυτό iPhone μοιάζει …Το μοναδικό που έχει χαρακτήρα ειναι της LG και G2 και G3 … Σε αυτά πάω πάσο

Georgos

Έβαλε NFC η Apple? Απίστευτο! Άντε και σε SD card , αποσπώμενη μπαταρία , dual card και άλλα “εξελιγμένα” που έχουν όλοι οι υπόλοιποι εδώ και χρόνια. Αλλά να προστίθεται ένα το χρόνο για να υπάρχει καλύτερο “άρμεγμα” των προβάτων.

Jοhnny

Άσχημο δεν το λες αλλά το 5s ήταν αρκετά καλύτερο από πλευράς design

mitsaras

Εγώ βλέπω ένα 3GS μακρόστενο. Αν ψάχνετε ένα πραγματικό premium model HTC one m8.

Tom

Παντως το μπροστα γυαλι το καμπυλωτο ειναι πολυ ομορφο.

fotis balopitas

4.7 τελειο. 5.5 κακασχημο το 4.7 θα πουλησει τρελα

P

@nikos … Και όμως όλοι περιφέρονται γύρω από την apple και την αντιγράφουν … Τελικά δε μας είπες εσύ ποιου κινητού ο σχεδιασμός σου αρεσει ;

Theo

@P Φτανει αλλο φιλε να χαρεις, σου εχει καψει τον εγκεφαλο μου φαινεται ενα δαγκωμενο μηλο. Δεν ειναι κακο να υποστηριζεις μια εταιρια, αλλα φτανει αλλο με ολες τις εταιριες που αντιγραφουν την εταιρια σου. Ειδικα η apple εδω και 2 χρονια δεν αντιγραφει τπτ, το βλεπουμε, και δεν μιλαω στο design γτ ειναι ιδιο εδω και 4 χρονια. Μη βλεπεις τα 5,5s που ψηλωσαν, μεχρι και το 6 απο οτι φαινεται ολοκαθαρα παλι ιδιο εμεινε, μην σε μπερδευουν οι στρογγυλεμενες γωνιες. Ειλικρινα βγαλε τις παρωπιδες που εχεις !!!!!!!!! Βλεπουμε ποιος αντιγραφει ποιον, αλλα ξεχασα οταν κανουν κατι οι αλλες εταιριες ειναι αντιγραφη και μονο, ενω οταν το κανει η apple ( λ.χ. αυξηση σε 4 ιντσες και τωρα σε 4,7 κτλ ) ειναι καθαρα φυσικη εξελιξη γτ μπορει.

nikos

Γενικα η τελεια εταιρια με το ονομα apple δεν θελει και πολυ για να τελειωσει σαν εταιρεια…2-3 μοντελα βγαζει το χρονο….αν ειναι απογοητευση μετα τελος…αυτο δεν εχουν καταλαβει οσοι ειναι τοσο πορωμενοι…οτι τοσο ευκολα οσο πεθανε πριν χρονια τοσο ευκολο ειναι να πεθανει και τωρα…και το κακο ειναι οτι δεν θα πεθανει απο τον ανταγωνισμο….αλλα απο το δικο της απογοητευμενο κοινο…εταιριεςνσαν την Apple πανε απλα να προλαβουν να βγαλουν οσα περισσοτερα κερδη μπορουν και μετα αν δουν τα σκουρα μην τον ειδατε τον Παναη…μην περιμενετε η Apple να αντεξει οσο καιρο αντεχει και επιμενει η HTC…και στην τελικα τα οικονομησαν τοσα χρονια τωρα που δεν τους καιγεται καρφακι..

Βασίλης

Nikos , ότι να ναι λες φίλε! Έχεις καταλάβει ότι καθε χρονο η apple αναπτύσσεται; Κάθε μοντέλο που βγάζει ειναι blockbuster! H samsung αντιθέτως , απέτυχε με το s5..

nikos

@Βασιλης ευχομαι να μην επιβεβαιωθω…εμενα τουλαχιστον επαψε να με νοιαζει σαν εταιρια μετα το iphone 4…με το 4s ξενερωσα με μια απο τα ιδια…με το 5 με μια απο τα ιδια…με το 5s με μια απο τα ιδια….και τωρα που αναγκαζεται να κανει κατι διαφορετικο μετα απο τοσα χρονια θα δουμε αν θα πετυχει….

kiriakos

Ο φακος ειναι το αισχος!

pantzos

Παιδιά η δικια μου η γνώμη είναι ότι όλα τα iPhone είναι ωραία εμφανισιακά, λογισμικά τώρα ο καθένας ότι του αρέσει εγώ έχω κλίση σε windows phone.
Έιχα και iPhone 4 και iPhone 4s και xperia p και galaxy s3 και κατέληξα στο αγαπημένο μου Samsung ativ s

geo

ημαρτον πια,βγαινουν λεει κατι ρωσσοι και δινουν το νεο σχεδιο του iphone και ολοι το πιστευουν,σιγα μη βγαλει τετοια αηδια η apple

Δημητρης

Ενα πανεμορφο τηλεφωνο..οσοι το κραζετε βαλτε το διπλα διπλα με το s5 της sammy..εχω το note 2 ειμαι ικανοποιημενος απο ταχυτητα και μπαταρία κι η οθονη ειναι καλη οχι σαν του iphone ομως..και το πλαστικο καπακι “”τριζει””..το iphone ειναι κοσμημα..εχω δουλεψει 5s και δεν κολλαει με τη καμια παναγια και εχει πανεμορφο λογισμικο..ασε που αμα ειναι και σπασμενο ειναι ολα free….

Stevakos

@nikos ναι εννοειται απο το 4 μεχρι το 5S ολα τα iphone ηταν μια απο τα ιδια,καμια διαφορα..Τουλαχιστον μιληστε με επιχειρηματα και οχι λογια του αερα ελεος !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.