ASUS FonePad, Η καλύτερη δοκιμή με την τσέπη και το αυτί!

Αυτή είναι δοκιμή! Ούτε να μετράς benchmarks, ούτε φωτεινότητα οθόνης, ούτε ποιότητα ήχου. Χειροπιαστά πράγματα, το smartphone ή tabletόφωνο που σκέφτεσαι να τσιμπήσεις, πως “κάθεται” στο χέρι και το αυτί σου και πως κουμπώνει στην τσέπη σου; Τα παιδιά από το MobileGeeks δοκιμάζουν το 7ιντσο tabletόφωνο ASUS FonePad και το συγκρίνουν με τα Galaxy Note II και S III.

Έτσι θα κάνουμε τα test και εμείς από εδώ και πέρα…!

ASUS Fonepad, ASUS FonePad, Η καλύτερη δοκιμή με την τσέπη και το αυτί!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
keysmith

δεν φοράνε όλες οι ηλικίες και ομάδες τα ίδια άνετα ψιλοκάβαλα τζιν. Επίσεις καλά το έβαλαν το 4,7′, να δω πως θα καθίσουν τώρα lol
Tα παλιά κινητά όλα χώραγαν σε όλες τις τσέπες (se z550i), τώρα πρέπει να τα κάνεις τεστ να δεις σε τι νούμερο τζιν χωράνε και αν χωράνε και στα χαμηλοκάβαλα.. 🙁

chris

Aυτη ναι,ειναι μια πολυ καλη συγκριση για να βλεπουμε και εμεις οι καταναλωτες,και καποια ποιο
ουσιωδης στην καθημερινη χρηση/φορητοτητα ενος smartohone.
@keysmith δεν ξερω τις αναλογιες σου,αλλα σ’εμενα το note 2 χωραει μια χαρα στην τσεπη μου.Για να σου πω και την αληθεια μονο οταν καθομαι, με ενοχλει λιγο.
Και δεν φοραω ψιλοκαβαλα.

Johnny

Καλημέρα, φοβερή ιδέα. Γιατί εντάξει αν εισαι στον καναδά, ή σε κρυες πολιτείες και φοράς 90% μπουφαν… Αλλά αν είσαι ελλάδα, και βγαίνεις με το φανελάκι ή το t-shirt τα 3/4 της χρονιάς ή αν είσαι παραλία και κουβαλάς λίγα, πως ακριβως θα βολεύεις το κινητό σου, χωρις να εμφανίζεσαι “καλώς τον με το skateboard στο χέρι”… Ωραία ιδέα κώστα! Βγαζε και καμμιά τέτοια φωτο στα review για να έχουμε και εμεις το καλό ερώτημα…

JohnWave

Οι 4,7 ίντσες ή οι 5 με μικρά περιθώρια γύρω γύρω και μικρό πάχος είναι οι ιδανικές διαστάσεις για μένα γιατί εξασφαλίζουν και μεγάλη οθόνη και χειρισμό με το ένα χέρι και άνετη τοποθέτηση στην τσέπη.Για όσους πάλι είναι μικρόσωμοι με κοντά δάχτυλα νομίζω πως οι 4,3 τους είναι μια χαρά φτάνει πάλι να μην υπάρχουν πολύ μεγάλα περιθώρια πάνω και κάτω.

Εγώ πχ με το 4Χ μου που έχει 4,7” και διαστάσεις 132.4 x 68.1 x 8.9 mm έχω βολευτεί απόλυτα γιατί και το χειρίζομαι άνετα με το ένα χέρι και έχω μεγάλη οθόνη και στην τσέπη μου χωρά χαλαρά.

Teo

Και εδώ θέλω να πω την άποψη μου.
Εγώ προσωπικά όταν βγαίνω έχω πάντα μαζί μου :κλειδιά αυτοκινήτου(κλειδί-συναγερμός-immobilizer-μπρελόκ),κλειδιά σπιτιού(3 κλειδιά ασφαλείας-μπρελόκ),καπνό,φιλτράκια,αναπτήρας,πορτοφολάκι(για δίπλωμα-ταυτότητα-κάρτες)..ΚΑΙ το κινητό μου.
Και ρωτάω..ότι μέγεθος και να είναι το κινητό,που θα χωρέσουν όλα αυτά στις τσέπες του τζιν μου..?
Αναγκαστικά λοιπόν χρησιμοποιώ τσαντάκι και τα έχω όλα εκεί χωρίς να ζορίζομαι καθόλου,και ναι έχω το Note II που και σε μένα χωράει εύκολα στην τσέπη.

Sebastian S

Εχω που εχω το S3 στο σχολειο δεν φενεται καθολου και εχω μια θηκη που ειναι χοντρη και το καλυτερο που μου χοραει και ολας στο τζιν!

Nightmare

Είναι απλό: η μόδα θα αλλάξει ώστε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.
Η νέες κολεξιόν θα έχουν ρούχα ανάλαφρα και με μεγάλες τσέπες 😛

vasoula29

για εμάς τις γυναίκες, πρέπει να δούμε αν χωράει στο σουτιέν ή στη μπότα!

Theocharis

Τα τζιν πλέον τα αγοράζεις με βάση το μέγεθος του κινητού σου κ όχι το μέγεθος της μέσης σου!

keysmith

Τσάντες και τσαντάκια είναι single point of failure.. Στα κλέβουν/ξεχνάς κάπου κτλ και αυτό ήταν..

Η τσέπη δεν αντικαθιστάται σε πρακτικότητα. Ο παππούς μου είχε το κλειδί στον κόρφο και στην τσέπη από το πουκάμισο την ταμπακιέρα… Η τσέπες του παντελονιού ήταν για τα χέρια και για κανα δεκάρικο που άμα τρύπαγαν το έχανε..
Απλές εποχές για απλούς ανθρώπους..

Το κάκό με την υπόθεση μεγάλα κινητά είναι ότι αναγκάζονται οι άντρες να υιοθετήσουν “αδυναμίες” από τις γυναίκες (να κουβαλάνε τσάντα).

akis83

Συμφωνω με την αποψη καποιου φιλου παραπανω οτι ενας συγχρονος ανθρωπος κουβαλα μαζι του κλειδια , πορτοφολι ,τσιγαρα χαρτια,οποτε το τσαντακι ειναι μονοδρομος κ το μεγεθος κινητου εως 6-7 ιντσες δε θα ηταν προβλημα.Απλα τοτε δε μιλαμε για κινητο και το προβλημα θα εμφανιζεται παντα οταν τοποθετεις την παντοφλα στο αυτι σου … 🙂 …

kostis

δεν χρειαζεται κανενα κινητο στο αυτι…για αυτο υπαρχουν bluetooth και hf…. ή εθελοτυφλείτε ή…..αντε μην το πω….

Alan

Εμένα θα μου επιτρέψετε να τρολλάρω λίγο, γιατί η πρώτη σκέψη που μου ήρθε ήταν: “Για τις κρύες νύχτες, ή και μέρες, του χειμώνα, όπου φυσάει ο βοριάς, βγάλε το κινητό σου και μίλα με κάποιον! Θα σταματήσεις να νιώθεις τον αέρα κατευθείαν!!” χΔ
Τώρα στα σοβαρά, λίγο δύσκολα χωράνε τέτοια μεγέθη κινητών σε τζιν, χωρίς να σε πιέζουν τουλάχιστον, οπότε η τσάντα καταντά μονόδρομος πιστεύω και εγώ…

Theodore.

Εγω,με το Νοτε 2,αν δεν χωραει το καλοκαιρι στα ρουχα που φοραω,θα το βαλω για υπνο,και θα βαλω τη ΣΙΜ σε ενα W995 που εχω.
Το ιδιο και αν ειμαι σε μερος που εχει σκονη,νερα,ή κλεφτες.

dimitris

Το σχολειο της Βασουλας ειναι ολα τα λεφτα!!!!Χαχαχαχαχαχαχα!!!!

dimitris

*σχολιο

akis83

@kostis αγορι μου 1 στους 100 κ αν χρησιμοποιει το κντ του αποκλειστικα με bluetooth.Αν εισαι ο ενας λοιπον εισαι ο εξυπνος κ οι αλλοι 99 οι βλακες που εθελοτυφλουν. Οι φωτο αν δεν κανω λαθος τα δειχνει στο αυτι δε μας δειχνει τα bluetooth τους κ αυτα κρυμμενα.Τι αλλη βλακεια θα διαβασω ελεος

akis83

Asus fonepad η Asus pad(ofla)fone… ???

Theodore.

Αυτοι που δεν χρησιμοποιουν τα μεγαλα τηλεφωνα χωρις ΒΤ,ειναι μακραν αφελεις,απο τη στιγμη που στην Αθηνα τουλαχιστον,οι κλεφτες ειναι περισσοτεροι απο τους τιμιους.
Μωρε δεν το βγαζω,το Νote 2 μου, εξω να φαινεται, με τιποτα,αν δεν ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι ελεγχομενο το περιβαλλον.
Σε τσεπη με φερμουαρ,και ενα MW1 παντα ΟΝ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Νέα ενημέρωση φέρνει ακόμα περισσότερες βελτιώσεις στην κάμερα

Την περασμένη εβδομάδα, το Nothing Phone (2a) έλαβε την ενημέρωση Nothing OS 2.5.4 με διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιστοποιήσεις κάμερας.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.