Asus Lamborghini ZX1 | Αγγίζοντας την τελειότητα

, Asus Lamborghini ZX1 | Αγγίζοντας την τελειότηταΑν ψάχνετε ένα PDA αλλά θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, τότε το Asus Lamborghini ZX1 είναι αυτό που ζητάτε. Μπορεί να μην είναι τόσο εντυπωσιακό όσο μια Lamborghini αλλά σίγουρα θα σας κερδίσει με την εμφάνιση του και με τα άρτια τεχνικά του χαρακτηριστικά. Τα ακριβά υλικά κατασκευής καθώς και το αεροδυναμικό σχήμα του ZX1 θα μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα και θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των γύρω σας.

Το λογότυπο Lamborghini ακριβώς κάτω από την οθόνη καθώς και το joystick που θυμίζει αρκετά το σηματάκι της εταιρίας αποτελούν μερικά ξεχωριστά στοιχεία του κινητού.

Όμως το Asus ZX1 δεν εντυπωσιάζει μόνο με την εξωτερική του εμφάνιση αλλά και με τα άρτια τεχνικά του χαρακτηριστικά. Όπως ένα γρήγορο αυτοκίνητο κρύβει στο εσωτερικό του μια ισχυρή μηχανή, έτσι και το ZX1 είναι εφοδιασμένο με ένα ισχυρό επεξεργαστή χρονισμένο στα 450MHZ καθώς και με 128Mb RAM. Διαθέτει οθόνη 2,8’’ QVGA ανάλυσης καθώς και ένα ξεχωριστό και εξίσου εντυπωσιακό interface σχεδιασμένο ειδικά για αυτή την συσκευή. Όσον αφορά την συνδεσιμότητα της συσκευής σίγουρα δεν θα συναντήσετε κανένα πρόβλημα για την σύνδεση σας στο ίντερνετ ή για την ανταλλαγή δεδομένων με άλλες συσκευές αφού το ZX1 υποστηρίζει το πρότυπο HSDPA και είναι εφοδιασμένο τόσο με Wi-Fi όσο και με Bluetooth 2.0.

Οι δυνατότητες όμως της συσκευής δεν τελειώνουν εδώ. Η 3Megapixels κάμερα καθώς και η υποστήριξη autofocus σας επιτρέπουν να τραβήξετε ικανοποιητικές φωτογραφίες και να τις αποθηκεύσετε είτε στην ενσωματωμένη μνήμη του ZX1 είτε στην κάρτα μνήμης (microSD).
Τέλος το ενσωματωμένο GPS σας προσφέρει εύκολη και γρήγορη μετακίνηση στους δρόμους της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή του ASUS Lamborghini ZX1 αγγίζει τα 1000 ευρώ.

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Βλαχάκης

Μου αρέσει το αναλογικό του ρολόι που θυμίζει στροφόμετρο!!!
Πολύ ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά τιμή φαρμάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.